Meikkejä Saiturin Pörssistä?

Kiira K.

Otsikosta voi päätelläkin, että aika random postaus tulossa :-D Oli vaan pakko tehdä pieni postaus tästä, koska hämmennyin eilen niin paljon. Päädyin jostain syystä katselemaan Saiturin Pörssiin juttuja ja löysin aluksi halpoja perusjuttuja ja kassojen lähellä pienen meikkihyllyn. Aloin vähän katselemaan mitä siinä oli ja huomasin hirveästi Max Factorin meikkejä eurolla parilla. Täh? Mulle on yhä mysteeri mistä halvat hinnat johtuvat, yritin selvittää enkä löytänyt mitään. No, en lähde valittamaan vaan oon tyytyväinen löydöistäni. 

Ennen meikkeihin syventymistä pieni maininta muista löydöistä. Eniten innostuin sheivereistä, koska inhoan käyttää niihin paljon rahaa ja yleensä ostankin niitä ulkomailta. No millä hinnalla Saiturista löytyi sheiveri ja kolme terää? 2,95€. Jep. Tiedän mistä käyn jatkossa ostamassa kaikki sheiverini. 

Yhdessä paketissa lukee 'bikiniraja', mutta käytän siis itse näitä veitsiä karvojen poistamiseen kasvoista. Omasta mielestäni meikit vaan levittyy kasvoille niin paljon paremmin ku ei ole karvoja, ja kulmakarvojen välinkin saa hyvin näillä otettua. Hintaa kolmen setillä oli 1,95€, tähän asti oon ostanut nämä usein Sokokselta ja siellä oon pulittanut yhdestä veitsestä päälle kolme euroa.

Kynsiharjat on aika perusjuttu, nappasin mukaani koska ei ollut näitäkään hinnalla pilattu. 

Sitten parhaaseen osaan eli meikkeihin! Pistän hinnan viereen hinnan millä myydään muualla vertailun vuoksi. Kynsilakasta en osaa sanoa millä hinnalla myydään muualla, nappasin mukaani söpön keväisen sävyn ja 1,95€ hintalapun takia. Swatchasin kotona ja vaikutti oikein hyvältä! 

Max Factor Wild Shadow Pencil 2,95€. En löytänyt tätä netistä suomalaisista verkkokaupoista, mutta esimerkiksi Bootsilla tällä on hintaa 5,99puntaa.

Max Factor Liquid Effect Pencil 1,95€ Kärkkäinen hinta 9,90€.

Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint 1,00€ Ei myöskään löytynyt, Amazonissa 5,83dollaria.

Max Factor Flawless Perfection Blush 2,95€ Kärkkäinen hinta 10,90€.

Ymmärrätte varmaan pointtini hintojen suhteen. En tiedä mistä ne johtuu, mutta en todellakaan valita koska tuotteet vaikuttaa ihan aidoilta ja hyviltä. Silmäkynät testasin kädelleni ja vaikutti erittäin hyvälle, huulituotetta kokeilin eilen kädelle eikä vakuuttanut mutta laitoin tänään huulille ja tykkäänkin tästä! 

Tussimaisen pään vuoksi levitys on todella helppoa, mutta koska tähän ei mitenkään saa itse lisää tuotetta tulemaan niin laitoin yhden kerroksen ja kuivumisen jälkeen laitoin toisen. Toimi niin hyvin ja tuli melko peittävä lopputulos. Sävy ei ole lähelläkään mitä odotin, mutta se ei haittaa. Yksi syy miksi pitäisi googlailla swatcheja aina kun on meikkiostoksilla ;-) Ylemmästä kuvasta sen verran, että omat huuleni on siis luonnostaan aivan vaaleat eli sävy näkyy tuossa oikein. Sävyn numero oli 02.

Jos joku tietää näistä älyttömistä hinnoista lisää niin kertokaa, mua kiinnostaa hirveästi miten Max Factorin meikkejä voi myydä noin halvalla! 

- Kiira

Kommentoi