Meikkipöytä

Kiira K.

Ota mukava asento, koska tästä taitaa olla tulossa piitkä postaus. Tällä kertaa vilkaistaan meikkipöytääni ja sen järjestelyjä, varmaan yksi parhaista hankinnoistani. Ennen meikit oli vähän siellä missä sattui, mutta nykyään ne on ihanan järjestyksessä ja helposti löydettävissä. Muu kosmetiikka on tosin vessan kaapeissa... 

Ikean hyllyn löysin tori.fistä ja en muista maksoinko kympin vai kaksi, mutta sain hyväkuntoisen hyllyn suoraan ovelle tuotuna :-) Hyllyn päällä säilyy sudit, meikkipeili ja pieni Cocopandalta hankittu rasia jonka sisällä on pääasiassa nestemäisiä mattapunia ja huultenrajauskyniä. Tein dymokoneella valkoisen hyllyn jokaisen laatikon päätyyn laput, missä lukee mitä sieltä löytyy. Suteja pidän Ebaystä ostetuissa putkissa, nää taisi kustantaa tyyliin euron ja toimitettiin Kiinasta muistaakseni. Ostin putkia kaksi, koska ne siis avautuvat keskeltä ja näyttävät tuolta kuin kuvassa. Matkustaessa taas sudit saa kätevästi putkessa kuljetettuna mukaan.

NAILS

Lähdetään alhaalta ylös! Kaksi alimpaa laatikkoa on omistettu kokonaan kynsilakoille. Oon laittanut kynsilakat tuotemerkkien mukaan, jotta ne löytää helposti. Ylemmästä laatikosta löytyy myös kynsiviuhkat ja kynsien hoitovälineet.

PALETTES

Kynsihyllyjen ylempänä olevassa laatikossa lukee Palettes, mutta pidän siellä myös BB-sieniä, päivittäistä meikkipussia ja sutien pikapuhdistusainetta. Niiden lisäksi laatikosta tosiaan löytyy isoimmat paletit, jotka ei muihin laatikoihin mahdu.

FACE

Seuraavasta löytyy lähes kaikki pohjatuotteet. Rasiat on kaikki Etolasta, ne on itse asiassa tarkoitettu ruuan säilöntään mutta otin vain kannet pois ja toimii erittäin hyvin meikkien kanssa :-) Isoimmassa rasiassa on meikki- ja peitevoiteet, sen vieressä hehkupuuterit, sitten normaalit puuterit, takana poskipunat ja sen viereisestä rasiasta löytyy pohjustus- ja viimeistelytuotteet. Tuolla meikkivoiderasiassa näkyy muuten sivussa vino pino meikkivoidenäytteitä; säilytän ne aina mutten muista käyttää.

EYES

Takana ilman laatikkoa on kaikki irtoripset pinossa, sen vieressä Naked paletit ja korkkaamaton ripsari. Isoimmasta rasiasta löytyy luomivärejä, niin yksittäisiä kuin pienempiä paletteja. Sen takana toisessa rasiassa on kaikki kulmatuotteet ja toisessa rajauskynät, ripsarit, luomivärinpohjustajat, ripsiliimat jne.

LIPS

Ne huulituotteet mitä ei löydy laatikoston päältä löytyy ylimmästä laatikosta. Huulipunat, -kiillot, -rasvat yms. Rasiat on samat Etolan kuin alemmissakin laatikoissa, huulipunatelineet on Ebaystä enkä kyllä lähtisi suosittelemaan niitä. Niissä on niin lyhyt reunat, että huulipunat heiluu minne sattuu eikä meinaa pysyä paikoillaan varsinkaan jos niissä on epätasainen pää.

Linkit suurimpaan osaan kuvissa nähdyistä tarvikkeista:

Laatikosto - Ikea

Muovilaatikosto - Cocopanda

Sutiputket - Ebay

Kaksipuolinen peili - Ikea

Rasiat - Etola

Huulipunapidikkeet - Ebay

Haaveissa olisi kunnon meikkauspöytä missä voisi myös säilyttää meikkejä, mutta tällä hetkellä ei vaan anna tila periksi sille. Vielä joku päivä... ;-) Miten te säilytätte meikkejänne? Onko ne vähän siellä missä sattuu vai super-organisoituna? 

- Kiira

Kommentit

Taru Mari
Stuff About

Noi sutipurkit on kyllä ihanan näköiset! Pitää varmaan itsekin tilata. :)

kiiraV
Kiira K.

Niinpä, ne on ihanat! Kannattaa tilata kun ei oo hinnallakaan pilattu ;-) 

Kommentoi