Meksikon kosmetiikkaostokset

Kiira K.

Tuntuu oudolta pitkästä aikaa kirjoittaa oikeasti kosmetiikkapostausta tänne, ja vielä omalla läppärillä. Läppäri pääsi siis turvallisesti takaisin kotiin eilen ja sain vihdoin muokattua kuvia. Näitä kuvia muokatessani teki mieli kymmenen kertaa sulkea photari ja ottaa uudet, koska jostain syystä näiden laatu oudon näköistä. Valitettavasti ulkona on pilkkopimeää joten ei tuu kysymykseenkään kuvata enää tänään, joten näillä mennään koska pakko päästä vihdoin postaamaan.

Meksikosta tarttui tosiaan kosmetiikkaa mukaan isolla kädellä, hinnat oli nimittäin hal-vat. Osasta tuotteista mistä saa Suomessa pulittaa vaikka kympin niin siellä taas sai pari euroa. Sephoran hinnat oli tottakai samat kuin jenkeissäkin, mutta markettimeikit edullisia. Pohdin jakaisinko näitä ostoksia moneen postaukseen, mutta päädyin pistämään kaikki samaan ja voin sitten jatkossa palata vaikkapa parhaisiin ostoksiin. 

Bed, Bath and Beyondista tarttui mukaan setti suihkusieniä(?), koska Suomesta tuntuu olevan vaikea löytää tuollaisia suurempia. Samasta puljusta nappasin isoimman kynttilän, tuoksun nimi on Weathered Driftwood mikä ei sinänsä sano tuoksusta mitään, mutta ihanan tuoksuinen.

Loput kynttilät lähti mukaan Bath and Body Worksista, tuoksuissa Leaves ja Autumn. Täydelliset tuoksut syksyn pimeisiin iltoihin! Niiden lisäksi liikkestä nappasin mukaan pari käsidesiä, kyseisiä ihanan tuoksuisia käsidesejä multa löytyy jo ennestäänkin. 

Ruokakaupasta löytyi halvalla shampoita ja hoitoaineita, Aussien 3 Minute Miracle taisi olla parisen euroa. OGX:ltä oon testannut aiemmin Kookos shampoota ja se ei ollut mulle sopiva, nyt otin testiin Eukalyptys & Minttu shampoon ja se on loistava. Pullo maksoi pari euroa, en tiedä tuunko ostamaan Suomessa koska täällä hintaa on 12€. Babyliss Pro Argan Oil rakentava naamio tarttui mukaan siskon suosituksesta ja tykkään siitä mielettömän paljon. En ole koskaan nähnyt tätä Suomessa, löytyyköhän täältä? Ruokakaupasta lähti mukaan myös perusjutut mitä aina tuon ulkomailta: Secretin dödöä ja sheivereitä. 

Freemanin naamiot lähti pilkkahintaan mukaan kuten myös pari eri huulirasvaa, EOS puuttuu kuvasta mutta nappasin sen mustikka-maussa. Ostin myös parillakymmenellä sentillä pari sutia, tarkoituksena käyttää niitä hiusvärin levitykseen. Neutrogenan meikinpuhdistuslaput on vielä testaamatta, mutta en ollut nähnyt samoja Suomessa koskaan.

Sephorasta nappaan aina mukaan oman merkin sheet maskeja, ne on ihan lemppareita.

Colourpopin tuotteita en ostanut Meksikosta, vaan vähän ennen matkaa heillä oli ilmaiset postarit ja tehtiin siskoni kanssa yhteistilaus hänen luokseen joka saapui juuri sopivasti keskellä meidän lomaa. Colourpopilta itselleni tuli Where The Light Is kokoelma, Nillionaire luomiväri, Lumiere Lippie Stix ja samassa sävyssä rajauskynä, Ultra Matte Lip sävyssä Lumiere 2 ja Ultra Satin Lip sävyissä Alyssa ja Point Zero. Palaan näihin myöhemmin omassa postauksessaan :-)

Kynsilakkoja löytyi isommalla kädellä, China Glazen lakat kustansi Meksikossa kolmisen(!!) euroa putelilta. Myös Sephoralta löytyi yksi merkin oma lakka, muualta Orlyn superhauska lakka ja siskon suosituksesta Sally Hansenin aluslakka. 

Marketista nappasin muutaman luottotuotteen mukaan, ison kasan irtoripsiä, ripsiliimaa, Lorealin kulmageelin ja saman merkin ripsarin. Halvalla löytyi myös Essencen Bronzed paletti, pari Maybellinen Colour Tattoota, NYXin Angel Veil pohjustaja, ELFin pohjustaja, NYCin aurinkopuuteri, Revlonin nestemäinen puna ja Revlonin nestemäinen luomiväri. 

MAC on myös paljon halvempi Meksikossa, joten nappasin Fix+ varastoon noin 15€ hintaan.

Sephorasta ostin piiiitkään harkitsemani Laura Mercierin Translucent puuterin, vihdoin ja viimein. Parin viikon kokeilulla allekirjoitan kyllä kehut, vaikka yhä sen neljänkympin hinta vähän kauhistuttaa. Sephoran omalla merkillä on ihania juttuja, ostin saman meikkivoiteen mikä ennestäänkin löytyy mutta eri sävyssä, ja pari huulituotetta. Meksikon NYXin hyllyltä ei löytynyt mun luottotuotetta Micro Brow kynää, joten ostin testiin Sephoran merkin vastaavan näköisen. Vielä testaamatta elääkö samalle tasolle! Narsin hypetetty peittari tarttui vielä mukaan Sephoran ansassa kassalle kävellessä, liikkeessä asioineet tietää varmasti mistä puhun. :-D

Huh! Pitkästyttikö, kiinnostiko? Alan epäröida päätöstäni pistää nämä kaikki samaan postaukseen, haha.

- Kiira

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.