Metalliset luomet - minitutorial

Kiira K.

Vietettiin launtaina mun ja kaverin synttäreitä, vaikka omani onkin vasta 16.6. Päädyin meikkaamaan metalliset luomet ja tummat huulet ja omasta mielestäni lopputuloksesta tuli erittäin kiva, joten päädyin että näytän täälläkin. Silmämeikkiin käytin ainoastaan paria Maybellinen Color Tattoota ja Urban Decayn Naked-palettia, huuliin huultenrajauskynää ja NYXin nestemäistä mattapunaa. Jos tummat huulet pelottaa niin mun mielestä tän kanssa toimisi vaikkapa vaaleanpunainen huulikiilto!

Aloitin laittamalla koko luomelle pohjustusainetta, jonka jälkeen Naked-sävyä tuomaan tasaisen pohjavärin. Levitin Buckia koko luomivakoon ja häivytin sitä vähän korkeammallekin. Laitoin ihanaa tummaa Darkhorsea kynäsudilla luomivakoon keskittyen erityisesti ulkonurkkaan. Levitin koko liikkuvalle luomelle Maybellinen Color Tattoo luomiväriä sävyissä On and on Bronze ja Bad to the Bronze, molempia koko liikkuvalle luomelle. Otin vähän lisää sävyä Sidecar, jolla häivytin Maybellinen luomivärejä.

Ripsarin, rajausten ja irtoripsien (Amazing Shinen 747-M) levitin alaluomelle ripsirajaan kaikkialle sävyä Buck, keskikohdasta ulkoreunoihin Color Tattoota Bad to the Bronzessa ja laitoin koko pituudelta hieman Sidecaria. Miksasin Virginia ja Siniä ja tein niillä korostukset silmän sisänurkkiin ja kulmakaareen. Done! Aika helppo silmämeikki loppujen lopuksi, tärkeintä on muistaa häivyttää kunnolla. Color Tattoot pitää huolen, että luomiväri pysyy koko illan paikoillaan.

Huulet rajasin Sleekin huultenrajauskynällä sävyssä 193 Rich Brown ja koko huulille levitin ohuen kerroksen NYXin Lingerie nestemäistä mattapunaa sävyssä 05 Beauty Mark. NYXin Lingerie-punista on tulossa vielä laajempaa postausta, mutta annan näille kyllä ison peukun. Kunhan ensimmäisellä kerralla levittää ohuelti ja tarkasti, nää pysyy mielettömän hyvin koko päivän kunhan välillä laittaa ohuelti lisää sisäreunoille.

Saako tälläinen minitutoriaali peukkua ylös vai alas? Muistan sanoneeni, että en aio tutoriaaleja tehdä mutta jos tästä tykätään saatan joskus muulloinkin kirjoitella pikkututoja. :-)

- Kiira

Kommentoi