Models Own

Kiira K.

Tuotteet saatu Oletkaunis.fistä

Muistan Models Ownin lähinnä vuosia sitten Seppälästä ja silloinkin valikoimassa taisi olla vain kynsilakkoja. Innostuin kun sain Oletkaunis.fistä testiin merkin meikkejä ja tuotteet on ollut nyt noin kuukauden kunnolla testissä. Tuotteiden hinnat liikkuvat about samoissa kuin markettituotteiden ja niiden hinta-laatusuhde on loistava. Tuotteiden pakkaukset ovat oikeastaan ainut joissa edullinen hinta näkyy, valkoiset pakkaukset on kivan simppeleitä mutta vähän halvan oloisia. Palettien holotekstit on kyllä niin kauniit! En ymmärrä miksi tuotteiden pahvipakkaukset on niin mielettömän ihanan näköisiä, kun itse ainakin heitän ne aina roskiin. 

Paleteista Twilight paletti osoittautui lemppariksi kaikista, sen sävyt on niin herkulliset. Päivämeikin saa paletin mattasävyillä ja iltaan löytyy ihania shimmereitä ja tummia sävyjä. Aivan ykköseksi paletista itselleni nousi Moonlight sävy, upea harmaanvihreä hohtava väri. Paletista irtoaa kunnolla pigmenttiä ja sävyt levittyvät hyvin, paletin mustakin on kunnolla musta. Sivellinkin on yllättävän hyvä paletin mukana tulevaksi, vaikkakin en paljoa käytä kaksipäisiä siveltimiä vaikean säilytyksen vuoksi.

A.M. Kit ei ole ihan niin jännittävä kuin Twilight, mutta sopiva nudejen rakastajalle. Paletista löyty kaksi sävyä poskipunaksi kuin luomille käytettäväksi. Tämä ei ole ihan yhtä pigmenttinen kuin Twilight paletti, mutta sopii loistavasti arkimeikkiin kun väriä saa kerrostaa riippuen kuinka vahvan meikin haluaa.

Kun luin paletin nimen Sculpt & Glow pakkauksesta oletin siitä löytyvän varjostus- ja korostuspuuterin. Paletista löytyy kaksi puuteria ja yksi voide, sävyt on ihanan raikkaita ja kesäisiä. Peony on päätynyt isoimmalle käytölle, ihana persikkainen sävy on juuri mun juttu. Tuotteesta tulee juuri sopivasti pigmenttiä ja se levittyy iholle nätisti. Puna haaleenee hieman päivän aikana.

Ylhäällä näkyvä Rock'n'Rosy poskipunapuikko sävyssä Sweet Pop on pakollinen voidemaisen meikkipohjan ystäville. Swatchi löytyy alempaa huulipunien kanssa samasta, sävy on ihanan pinkki. Pieni hipaisu tuotetta poskipäille antaa jo ihanan punan. 

En ollut koskaan törmännyt muilla brändeillä samaan hommaan ripsivärien kanssa kuin Models Ownilla. Itse ripsariputeli myydään erikseen, vaihtoehtoina on Extreme Volumising normaalina ja vedenkestävänä. Harjoja on todella useita myynnissä ja niistä voi valita mieleisensä tai vaikka useamman käytettäväksi ripsarin kanssa. Itse sain testiin Drama Queen ja Skinny Definer harjat.

Innostuin heti kun näin pienen muovipussukan jossa oli luomiväri, jotain uutta jännää! Kyseessä on siis Colour Chrome Kit sävyssä Vintage Pink, tuotetta kuuluu pakkauksessa tulevalla miksauslautasella sekoittaa mukana tulevaan nesteeseen saadakseen sävystä ihanan metallisen ja upean näköisen. Kokeilin luomiväriä ensin sellaisenaan ja sen on jo silloin ihanan voidemainen ja pehmeä. Miksauksen jälkeen tuotteesta tuli todella kiiltävä ja metallinen, swatcheissa miksattu tuote oikealla. 

Molemmissa kollaaseissa on ylempänä ripsiharjana käytetty Skinny Defineria ja alemmissa taas Drama Queenia. Nimien perusteella oletin Drama Queenin olevan itselleni parempi kun tykkään suurista ripsistä, mutta Skinny Definer yllätti. Skinny Definerilla ripsistä sai erotellut ja pitkät, kun taas Drama Queenilla tuli paksumpaa jälkeä. Itse ripsarin massa on melko perus, massa on hieman paksumman puolella mistä tykkään itse, mutta koska kyseessä oli vesiliukoinen ripsari ei se pitänyt taivutuksiani kunnolla vaan taivutin hieman lisää ripsari kuivuttua. 

Vasemmalla swatchattuna poskipunapuikko josta puhuin ylempänä sävysssä Sweet Pop, keskellä Luxestick mattapuna sävyssä Sahara Dune ja oikealla Hipstick kiiltopuna sävyssä Oyster Shell. 

Luxestick mattapunan koostumus on ihana, se menee kermaisena huulille mutta kuitenkin mattana ja on melko pitkäkestoinen. Sävy Sahara Dune on vaalealla omalla ihonsävylläni vähän liian oranssihtava, voisin kuvitella sävyn näyttävä upealta vähän päivettyneellä iholla. Hipstickin sävy Oyster Shell on ihanan räikeän pinkki ja koostumukseltaan täysin eri kuin mattapuna, tämän lopputulos on mehukkaan kiiltävä. Kesto on hieman lyhyempi kuin mattapunassa, kuten yleensäkin. Pigmenttiä molemmista huulipunista tulee kunnolla, pari vetoa riittää. 

Lemppareikseni merkiltä nousi ehdottomasti Twilight-paletti, Colour Chrome pakkaus ja ripsariharjat. Oletko testannut Models Ownin kosmetiikkaa, jäikö multa kokeilematta jotain helmiä? 

- Kiira

Kommentoi