Iho

Mustapäiden hoito

Kiira K.

Noniiiin, vanha kunnon miten meni noin niinku omasta mielestä... Valittelin tosiaan tasan viikko sitten postaamattomuutta ja yllättäen tässä vierähti taas viikko :-D Nyt lupaan oikeasti tsempata, mulla on paljon postausideoita mielessä ja aikataulua! Puolustuksekseni voin sanoa, että mulla oli torstaina synttärit ja koko viikko tuntui menevän synttäripyörteissä. 23 tuli mittariin, wohoo! Ja sitten itse asiaan...

Oon aiemminkin puhunut omasta ihostani, mutta itselläni on tosiaan semikuiva atooppinen iho johon harvoin ilmestyy finnejä mutta mustapäitä ja miliumeja kylläkin. Oon löytänyt itselleni parhaat aseet mustapäitä vastaan, miliumeihin en ihan vielä! Kuorin ihoni kerran-pari viikossa ja teen erilaisia puhdistavia, kirkastavia ja kosteuttavia naamioita, mutta mustapäitä tykkään hoitaa täsmähoidolla. 

Tweezermanin No Slip Skincare Tool on loistava jos mustapää on jo sen näköinen että on valmis tulemaan ulos. Tämä auttaa varsinkin vaikeissa kohdissa kuten nenässä, josta sormet liukuu pois helposti. Välineessä on eri päissä kaksi erilaista silmukkaa, toinen suurempi ja toinen pienempi. Ei välttämättömyys, mutta erittäin tehokas! 

Bioren liuskat on ollut ehdoton lempparini jo pitkään, tilaan näitä aina Ebaystä. Kadotin näiden alkuperäisen pakkauksen, mutta pakkauksessa lukee siis 'miesten' koska luulin niiden olevan mustia normaalien valkoisten sijaan ja halusin kokeiluun. Nämä olivatkin kuitenkin valkoisia, mutta silti hyviä! Pakkauksessa tulee siis liuskoja jotka on tarkoitettu nenän päälle mutta käytän näitä tarvittaessa esimerkiksi leuan alueella. Näiden laitto on aika simppeliä; kostuta kohta johon olet liuskan laittamassa, pistä se paikoilleen ja noin 15min päästä liuskan pitäisi olla kivikova ja sillon se hitaasti repäistään pois. Joitakin saattaa ällöttää mutta innostun aina kun poiston jälkeen lappua voi tutkia ja nähdä kaikki siihen jääneet mustapäät. Yäk! 

Blackhead Killer naamiopaketti on muistaakseni ostettu Bangerheadista, en ole tän suurin fani mutta ihan kelpo tuote. Naamiot on tosiaan yksittäispakkauksissa paketissa ja levitetään perinteisen naamion tavoin kasvoille. Tuote kuivuu ja sen jälkeen revitään pois kasvoilta. Mielestäni naamio tekee kyllä hyvää jälkeä mutta naamion poisto on hirveän sotkuista! Mustaa kaikkialla ja naamio on osittain kuivunut ja osittain ei, ihan sama vaikka pitäisin kauan kasvoilla ja olen laittanut tasaisen kerroksen. Poistaa kuitenkin hyvin mustapäitä.

Ällöttikö tai auttoiko tämä? Onko vinkkiä jostain muusta tuotteesta mikä on paras mustapäiden poistoon? 

- Kiira

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.