NYX lempituotteita

Kiira K.

NYX on vihdoin tulemassa virallisesti Suomeen! Ennen NYXin meikkejä on saanut meillä vaan Kampin Anttilasta (tietääkseni?) ja sielläkin kaikki on ollut aina loppu, mutta nyt merkki tulee Sokoksille huhtikuussa. Vaikka tilaankin meikit yleensä netistä ja kaikki omistamani NYX meikit on tilattu verkosta, ihanaa kun vihdoin saa mennä kunnolla paikan päälle hypistelemään tuotteita halutessaan. Rantautumisen kunniaksi ajattelin esitellä vähän omia merkin lemppareitani, varsinkin jos jollekin merkki on vielä aika tuntematon tästä voi saada vähän ensituntumaa. Jätin tästä pois jo esitellyt tuotteet, kuten contourpaletin, kiinnityssuihkeet ja micro brow-kynän. Osa näkyy kyllä kuvissa kun unohdin niistä jo kirjoittaneeni, heheh. Niistä on ollut aiemmin mainintaa, mutta jos kaipaatte niistä lisää tietoa niin kertokaa ja toteutan! Muutama muukin juttu jäi pois tästä, koska yritin välttää ettei tästä tulisi ihan järjettömän pitkä postaus.

Lähdetään liikkeelle meikkipohjantuotteista. Rakastan Studio Perfect Photo-loving Primer linjan Anti-Redness pohjustusainetta. Tuote auttaa hyvin punaisuuden lieventämisessä ja tän päälle voi laittaa heti meikkivoiteen eli ei jätä mitenkään kosteaa tunnetta. Tällä on hintaa 17,50€ pretty.fissä. Pistän tosiaan tämän postauksen hinnat pääosin prettyn sivuilta, hinnat saattaa vaihdella kaupan mukaan.

HD Finishing Powder on loistava koko kasvojen kiinnitykseen kuin myös baking-tekniikkaan! Puuteri on riittoisaa ja jättää silkkisen tunteen jälkeensä, hintaa tällä on 13,90€. Ulkomaille on tullut samasta puuterista myös värikorjaussävyjä kuten vihreää, en malta odottaa että pääsen kokeilemaan! Löytyisköhän sitä Sokokselta...

HD Concealer on yksi lemppari peiteaineistani, oon tainnutkin aiemmin mainita tuotteesta. Ei jää vakoihin, ei liian paksua tai ohutta, kaiken kaikkiaan aika täydellinen peittari. Toinen hyvä NYXin peittari on Above & Beyond Full Coverage Concealer, joka on nimensäkin mukaisesti vähän paksumpaa kamaa. Loistava varsinkin jos on tummat silmänaluset tai ärhäköitä finnejä, jotka painaa vähän tuhdimpaa ainetta. Tämä on jäänyt mulla vähemmälle käytölle, koska on niin paljon helpompaa laittaa peittaria suoraan puikolla :-D Hinta näillä molemmilla on 9,50€.

NYX on mun lempimerkki huulituotteille! Ne on edullisia ja laadukkaita, ja heillä on erittäin laaja valikoima tuotteita jossa on matta lopputulos. Ensimmäisenä huulisuosikkini on nämä mattahuulipunat. Koostumus on ihanan kermainen ja vaikka tuote näyttää matalta, se ei tunnu huulilla raastavan kuivalta vaan miellyttävän pehmeältä. Eniten varmaan kaikista huulipunistani käytän yllä näkyvää Euro Trasher -sävyä. Aivan täydellinen ruskeanude, sopii kaiken kanssa. Hintaa näillä on 10,90€.

NYX on yksi niistä harvoista merkeistä, joilta saa Suomessa edullisia nestemäisiä mattapunia. Soft Matte Lip Creamit maksavat 9,90€ ja hinta-laatusuhde on mun mielestä erittäin jees. Näitä laittaessa pitää muistaa keskittyä ensimmäisellä levityksellä tarkkaan laittamiseen jotta päivän mittaan pitäisi lisätä mahdollisimman vähän, koska jos näitä laittaa liian monta kerrosta huulet alkaa näyttää kuivilta ja tuote vähän kuoriutumaan. Omia lempparisävyjäni on Stockholm, Abu Dhabi ja Zurich. Transylvanian sävyä rakastan, mutta valitettavasti siinä on jotenkin huonompi pigmentti kuin muissa ja tuntuu että vaikea saada sillä peittävä lopputulos. 

Käytän aika harvoin huulikiiltoja, tykkään mieluummin mattahuulista enkä voi sietää kun kaikki tarttuu kiiltoon kiinni. Tässä on kuitenkin muutama joita yleensä käytän jos päädyn laittamaan kiiltoa. NYXin Intense Butter Glossit on ehdottomia lemppareita, aivan mieletön pigmentti! Nämä ei myöskään ole tahmaisuudessaan pahimmasta päästä. Molemmat tuossa ylempänä näkyvistä sävyistä on omaan makuuni aivan täydellisiä. Hintaa 9,90€.

Normaali Butter Gloss (8,90€) on sekin aika hyvä, kuten kuitenkin näkyy niin ei tosiaan ole yhtä pigmenttinen kun Intense-versio. Xtreme Shine Lip Creamistä tykkään kovasti, se ei ole niin tahmea kuin muut ja siinäkin on loistava pigmentti. Mega Shine Glossia käytän yleensä punan päällä, sellaisenaan se on aika mitäänsanomattoman näköinen kun kuultaa kunnolla läpi.

Huh! Tästä tosiaan puuttuu monia lempparituotteitani, monet jäi näyttämättä vielä. Kuitenkin jokainen voi varmaan tästä ymmärtää että rakastan NYXin meikkejä ja oon mielettömän innoissani, että kohta niitä saadaan Suomesta! Kiinnostaa nähdä onko hinnat samoja kuin verkkokaupoissa. Nappasin vielä Sokoksen nettisivuilta lanseerauspäivät:

NYX-avajaisaikataulu: 

8.4.2016, kello 15: Sokos Helsinki, Sokos Tampere, Sokos Lahti, Sokos Kuopio ja Sokos.fi
14.4.2016: Sokos Oulu
15.4.2016: Sokos Turku, Sokos Jyväskylä, Sokos Joensuu, Sokos Kaari, Sokos Pori, Sokos Raisio & Emotion Goodman, Emotion Hakaniemi, Emotion Sello

Näin muuten, että Linda Hallberg on Helsingin lanseeraustilaisuudessa ensi viikon perjantaina klo 15! Harmittaa niin paljon, että oon sillon töissä enkä voi mennä kattomaan mikä meininki siellä on, olisi ollut mieletöntä tavata Linda. 

Oliko sulle NYX entuudestaan tunnettu merkki ennen tämän lukemista? :-) Jos oli, vinkkaa jos oon missannut jonkun mielettömän tuotteen! 

- Kiira

Kommentoi