Panosta vai Pihistä - muut tuotteet

Kiira K.

Jatkoa aiemmalle postaukselle, jossa kävin läpi pohjatuoteita missä panostan ja missä pihistän. Tässä siis kaikki jäljelle jäävät kategoriat ja omat mielipiteeni niistä. Kuten oon sanonut, nämä ovat vain omia kokemuksiani ja mielipiteitäni :-)

Kulmatuotteet - Pihistä! Tää on aivan selvä juttu mulle. Markettituotteilla saat aivan yhtä hyvän lopputuloksen kun kalliimmillakin, ja säästät rahaa. Pari esimerkkiä: käytin aluksi Anastasia Beverly Hillsin brow wiziä hetken, kunnes törmäsin NYXin täysin vastaavan näköiseen kulmakynään. Ostin, kokeilin, ja heti aloin ihmetellä, koska jos olisin sokkona kokeillut, oisin voinut vannoa käyttäväni Anastasian tuotetta. Tutkin asiaa ja kappas, molemmat kynät valmistetaan täysin samalla tehtaalla. Pääasiassa erona on vain itse kynän paketti, Anastasiassa on ehkä hippusen hienompi pakkaus. NYXin kynää saa tällä hetkellä Suomeen tietääkseni ainoastaan Eleven verkkokaupasta, en tiedä miksi. Toisena esimerkkinä, käytin aiemmin monta putkea Benefitin Gimme Brow kulmageeliä, joka sisältää kuituja, eli oikeastaan "pidentää" kulmakarvoja ripsarin tavoilla. Vähän aikaa sitten löysin Lorealin vastaavan. Puolet hinnasta, aivan yhtä hyvä, väriltään ja sudiltaan itse asiassa parempi!

Luomivärit - Ensimmäisenä, en lähes koskaan osta marketeista luomivärejä. Oon hirveän tarkka luomivärien suhteen, mutta se ei toki tarkoita, että niihin pitäisi käyttää paljoa rahaa. Joo, mulla on Urban Decayn Naked 1 & 2 ja rakastan niitä, mutta löytyy myös esimerkiksi Morphe Brushesin 32 värin paletti, joka maksoi 28e. En sanoisi vielä 28e 32 luomiväristä panostukseksi. Myös Make Up Geekiltä löytyy mielettömät luomivärit, maksavat noin 5euroa per väri. Ja meinasin unohtaa Maybellinen Color tattoot! En tiedä minkä takia niitä ei enää löydä Suomesta, mutta ulkomailta kannattaa ostaa näitä.

Rajauskynät - Panosta! Tiedän, tiedän, tämä on monille se mistä pihistetään. Oman kokemuksen perusteella kannustan vain panostamaan. Oon kokeillut ainakin kymmeniä eri eyelinereita, ja aina pettynyt. Eyeliner leviää luomille päivän mittaan, sivellin on niin huono, että pilaa koko eyelinerin. Kuulostaako kellekään tutulta? Nykyään käytän vain yhtä ja ainutta: Kat Von D tattoo eyelineria. Ainut huono puoli on se, että tätä saa vain Sephorasta. Niin ja hinta, 19 euroa eyelineristä kirpaisee ainakin itseäni. Kat Von D:n eyeliner kestää kuitenkin omassa käytössäni monta kuukautta, ja käytän joka päivä meikkiin eyelineriä. Ainiin muuten, Tukholman Sephoraan on kuulemma just tullut Kat Von D:n merkki, jes! Jos kuitenkin haluat pihistää, paras halvempi jota voin suositella on NYXin Felt Tip eyeliner. Hätätilanteissa käytän sitä, mutta mun mielestä sen sivellin on vaan tökerö verrattuna Kat Von D:hen.

Ripsarit - Pihistä! Rakastan kyllä kalliita ripsareita, esimerkiksi Benefitin, Lancomen yms. Rakastan kuitenkin myös esimerkiksi Lumenen Wild curlia, Maybellinen Illegal Lengthiä ja myös Lashsensationalia. Kaikki edellä mainut ovat alle 20e. Olen päätynyt itse pihistämään, koska mieluummin käytän enemmän rahaa muihin tuotteisiin. Kuitenkin en omasta kokemuksesta suosittele niitä halvimpia ripsareitakaan, vaan mun mielestä parhaat on siinä 10-20e välillä, mutta tietysti tästäkin löytyy poikkeuksia.

Huulituotteet - Pihistä! En vaan nää itseäni koskaan käyttävän yli 15 euroa huulimeikkiin. Mulla on selvät lempparit rajauskynistä, huulipunista ja muista, ja lähes kaikki maksavat alle kympin. Rajauskynistä Rimmelin, Lorealin yms ovat hyviä, mutta kaikista lempparein on W7 merkin 2,99e maksava rajauskynä. Siitä on vain neljä sävyä (nude, pink, brown, red), mutta siinä vaan kohtaa hinta laatusuhde mielettömän hyvin. Itse käytän usein rajauskyniä koko huulille ja useat kuivattavat huulet helposti, mutta ei tämä. Lopputulos on matta, ns vahamainen ja kestää tunteja ilman tarvetta lisätä tuotetta. Hinta näkyy siinä, että tuotteen pakkaus on aivan mielettömän huono. Tuote on kierrettävässä puikossa, mutta helposti katkeaa levittäessä, ja kerran sain myös maantantai-tuotteeen ja kierrätysmekanismi ei toiminut ollenkaan. Sain kuitenkin ilmaiseksi uuden, kiitos Prettyn hyvän asiakaspalvelun! Huulipunista lemppareita on Rimmelin Kate Moss punat, Maybellinen Color Sensational, NYXin mattapunat ja Wet n Wildin mattapunat. NYXin mattahuuli"kiillot" on myös luottotuotteitani, ja vaikka en kiilloista hirveästi tykkää niin NYXin intense butter glosseissa on mieletömän pigmentti. Suosittelen!

All in all, pihistäessä löytyy ihan mielettömiä tuotteita, varsinkin jos jaksaa etsiä netistä, esimerkiksi NYXin tuotteista lähes kaikki kokeilemani ovat olleet mielettömän hyviä. Toisena vielä halvempana merkkinä vinkkinä Essence. Jos et ole nettiostaja, niin Maybellineltä, Lorealilta, Rimmeliltä jne löytyy erittäin hyviä tärppejä. Panostaessa on paha mennä suosittelemaan tiettyä merkkiä, kalliimmalla toki löytyy hirveästi eri merkkejä ja loistavia tuotteita.

Voisin puhua tästä aiheesta ikuisesti, mutta eiköhän tässä ollut hyvä "lyhyt" yhteenveto. Toivottavasti oli apua jollekin ja ehkä löytyi uusia merkkejä ja tuotteita, joita kokeilla. Jos joku merkki mietityttää, että mistä löydät, muista kommentoida niin vinkkaan mielelläni! Olin ajatellut tunkea tähän myös meikkisudit, mutta niistä on varmaan lähiaikoina tulossa omaa postaustaan.

 

- Kiira

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.