Parhaat kangasnaamiot

Kiira K.

Sheet maskit eli kangasnaamiot on olleet pitkään pinnalla ja olleet pitkään osa ihonhoitorutiiniani. Rakastan kangasnaamioissa niiden helppoutta, naamion jälkeen kasvoja ei tarvitse pestä vaan ihanat hoitavat aineet jätetään kasvoille imeytymään. Käytän kangasnaamioita lähes ainoastaan iltaisin ja naamion jälkeen laitan vielä normaalit ihonhoitotuotteet kasvoille. Kangasnaamiot ovat lemppareitani kosteuttamaan ja kirkastamaan, ihon syväpuhdistukseen käytän muita naamioita. Vuosien aikana on tullut testattua useiden eri merkkien naamioita, mutta tuntuu että olen löytänyt top kolmoseni. 

Garnierin Moisture Bomb kangasnaamio on loistava edullinen maski, jonka pystyy nappaamaan mukaan normaalista kaupasta. Testasin tämän sinisen version lisäksi pinkkiä pakkausta, mutta tykkään sinisestä enemmän. Maski tekee mitä lupaa eli kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Naamion hinta liikkuu paikasta riippuen parin euron molemmin puolin ja plussaa tulee helposta saatavuudesta. Paras kokeilemani markettinaamio! 

Tilasin vähän aikaa sitten Ebaysta ison paketin Innisfreen It's Real naamioita ja merkin naamioista on tullut yksiä lemppareistani. 16 naamiota sai noin viidellätoista eurolla ja maskeja löytyy eri tarpeisiin kosteutuksesta kirkastukseen kuin puhdistukseenkin. En osaa sanoa tiettyä lempparimaskia kokoelmasta, kaikki ovat yhtä hyväntuntuisia. 

Tony Molyn kangasnaamioita saa Suomesta ainakin Bearelin verkkokaupasta, olen ostanut niin sieltä kuin tilannut Amazonista. Amazonista sain 11 maskin pakkauksen kolmellatoista eurolla, eli hintaa per maski jää noin samanverran kuin Innisfreelläkin. Tony Molyn maskeista kaikki ovat hyviä myös, lemppareikseni voisin nimetä kirkastavan sitruunamaskin ja hehkua tuovan tomaattimaskin. 

Oletko jo testannut kangasnaamioita, mitkä ovat sun lemppareita? 

- Kiira

Kommentoi