Parhaat täsmähoidot epäpuhtauksille

Kiira K.

Ihonhoitorutiini sekä ihotyyppini ehkäisevät melko hyvin epäpuhtauksia, mutta silti nenästäni löytyy aina mustapäitä ja satunnaisia finnejä tulee parin kuukauden välein. Heti kun huomaan epäpuhtauden puskevan läpi, nappaan kaapista kaksi lemppariani kukistamaan ei-toivotun vieraan samantien. 

Neutrogenan Rapid Clear Treatment* on uusi mahtava tuttavuus. Olen testannut ihmetuotetta nyt muutaman viikon, ja siitä on noussut ihan lempparini tappamaan epäpuhtaudet nopeasti. Rapid Clear Treatment on täsmätuote epäpuhtauksille ja edistää ihon luontaista parantumista. Tuote on kirkasta geeliä joka levittyy iholle helposti, kuivuu nopeasti ja lupaa vaikuttaa jo neljän tunnin päästä. Neljästä tunnista en tiedä, mutta aina kun olen laittanut tätä illalla niin seuraavana aamuna finni on ollut todella paljon pienempi. Tuubilla on hintaa alle seitsemän euroa ja se tulee kestämään käytössä pitkään, koska tuotetta laitetaan kerralla niin vähän. 

Toinen pitkäaikaisempi luottotuote on La Roche-Posayn Effaclar Duo+. Voide on tarkoitettu erityisesti iholle, jossa on tukkeutuneita ihohuokosia. Sen luvataan vähentävän epäpuhtauksia ja kirkastavan ihoa. Effaclar Duo+ voidetta neuvotaan käytettävän koko kasvoille jopa meikin alla, mutta käytän tätä yleensä täsmähoitona ettei se kuivata ihoani. Voide on valkoista emulsiomaista tuotetta, joka levittyy ja kuivuu nopeasti. Ostin ensimmäisen tuubini viime kesänä ja lähes päivittäisessä käytössä olleena se vetelee vasta nyt viimeisiään. Tuotteen korkeampi hinta (18,00€) verrattuna Neutrogenaan ei haittaa, koska tuubissa on tuotetta enemmän ja kuten sanottu, se kestää käytössä ikuisuuden. Isoimman eron La Roche-Posayn voidetta käyttäessä olen huomannut nenässäni, johon levitän voidetta kauttaaltaan lähes päivittäin. Mustapäät ovat vähentyneet todella paljon pitkäaikaisella käytöllä. 

Mikä on sun luottotuote epäpuhtauksille? 

- Kiira

* saatu, mainoslinkki

Kommentit

Kirsikka W.

Teepuuöljy on oma aseeni näppyjä ja epäpuhtauksia vastaan, sillä se toimii myös juurikin yhden yön aikana. The Body Shopin öljy kuivattaa finnejä ja lievittää kipeiden hormoninäppyjen tulehduksia, ja parin päivän käytön jälkeen ne ovat itselläni poissa lähes kokonaan :) Mulla kun on sen verran herkästi kuivuva iho, niin teepuuöljyn kanssa pitää vaan muistaa rasvailla naamaa hieman ahkerammin.

kiiraV
Kiira K.

Mä oon itsekin käyttänyt teepuuöljyä joskus ja se toimii kyllä hyvin, mutta mä en kestä sen vahvaa hajua! Jotenkin tuntuu että vaikka sitä laittaa yhden tipan yhteen finniin niin haisee todella vahvasti. Mutta todella tehokas on sekin epäpuhtauksille ja totta kai plussaa luonnollisuudesta! :-)

Kommentoi