Pari kosmetiikkatärppiä

Kiira K.

Oli pakko tulla vinkkaamaan parista jutusta; uuden merkin rantautumisesta Suomeen että uudesta verkkokauppalöydöstä! 

kuva: ulta.com

Jos siis et vielä kuullut niin Smashbox tulee myyntiin Kickseihin viikolla 33! Merkkiä ei ole ennen Suomesta saanut ja olen kiikuttanut tuotteita ulkomailta tänne, mahtavaa ettei enää tarvitse. Aiemmin oon testannut vain primereita ja meikkivoiteita, en malta odottaa mitä kaikkea muuta ihanaa löytyy.

Satuin Instagramissa näkemään Pastel Beautyn tilin ja ihmettelin miten en ollut koskaan aiemmin kuullut tästä kosmetiikkaverkkokaupata. Tuotemerkkejä ei ole montaa mutta valikoimasta löytyy muun muuassa LA Girlin tuotteita mihin en ole koskaan ennen Suomessa törmännyt. Sen lisäksi näyttää löytyvän Milanin, Hard Candyn, Technicin ja monen muun merkin meikkejä. Pakko naputella jossain vaiheessa tilaus! Etusivun yläreunasta löytyy -10% koodi ja rekisteröitymällä saa ensimmäisestä tilauksesta -20%, mahtavaa! Pastel Beautyn verkkokauppaan tästä

- Kiira

Kommentit

Maija / Kivipuuteri-kosmetikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Smashboxin Photofinish primer on ollut pitkään ostoslistalla, mutta haluaisin siitä ehdottomasti eka näytteen ennen kuin ostaisin sen. Mukavaa, että Suomeen tulee lisää uusia merkkejä :)

kiiraV
Kiira K.

Se on loistava, kannattaa testata! On ihan mahtavaa että merkkivalikoima laajenee koko ajan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.