Pastelbeauty uutuuksia + alekoodi

Kiira K.

Tuotteet saatu blogin kautta

Oon kirjoittanut aiemminkin Pastelbeauty.fistä, heidän valikoimastaan löytyy muun muuassa L.A. Girl, L.A. Splash, Jordana, Tony Moly, Hard Candy, Morphe (!), Milani ja monta muuta. Morphe on tullut juuri heidän valikoimiinsa ja tällä hetkellä löytyy vain luomiväripaletteja, toivottavasti jatkossa tulee löytymään sutejakin.

Joka tapauksessa, olin Pastelbeautyn kanssa yhteydessä ja sain valita pari eri tuotetta itselleni testiin. Uutuuksissa näkyneet L.A. Splashin nestemäiset huulipunat ja hypetetyt Tony Molyn kasvonaamiot houkuttelivat, joten olin mielettömän iloinen saadessani mahdollisuuden testata kunnolla niitä.

Tony Molyn maskit on korealaisia ja tosi hypetettyjä kosmetiikkamaailmassa. En tiedä näiden saatavuutta muuten Suomessa, en ollut törmännyt näihin myynnissä ennen Pastelbeautya. Sheet maskeista mulla on kokemusta ennestään ainoastaan Sephoran oman merkin naamioista, joten ne ne on ainoat mihin voin verrata. Sephoran maskeihin verrattuna nämä on kuivempia siinä mielessä, että kun ottaa naamion vaikutusajan jälkeen pois niin se on lähes kuiva kun taas Sephoran on yhä erittäin kostea. Kasvoille naamion asettaessa saattaa tuntua että sitä ei saa kokonaan ihoa vasten esimerkiksi nenän pieliltä, mutta naamion oltua hetken kasvoilla se alkaa asettumaan kasvojen muotoihin ja imeytymään ihoon.

Tähän mennessä oon testannut kahta näistä, kirkastavaa ja kosteuttavaa. Molemmat teki todella hyvin tehtävänsä! Vaikutusaika Tony Molyn naamioilla on 20-30min, itse oon pitänyt yleensä maksimiajan. Hintaa naamioilla on pari euroa per maski, ei mun mielestä mitenkään paha hinta. Vertauksena juurikin Sephoran naamiot jotka on kuutisen euroa per maski.

Maskit on tällä hetkellä loppuunmyydyt Pastelbeautylla, mutta lisää on tulossa pian.

L.A. Splash on mulle merkkinä täysin tuntematon, joten otin innolla testiin merkin nestemäisiä huulipunia. Ensinnäkin punien pakkaukset on aivan ihanat! Huulipunien koostumus on melko moussemainen, muttei yhtä moussemainen kuin vaikka NYXin Soft Matte Lip Creameissa. Koostumus ei ole liian nestemäinen ja on siksi todella helppo levittää, koko huulet saa myös tehtyä yhdellä sudilla eikä putelista tarvitse ottaa lisää tuotetta.

Tuote kuivuu huulille alle minuutissa, jonka jälkeen se ei leviä tai tartu mihinkään. Kestävyys näillä punilla on myös todella hyvä, jos ei syö mitään niin puna säilyy täydellisenä monia tunteja, syömisen jälkeen se lähtee vain huulten sisemmältä pinnalta. Huulimeikkiä korjatessaan kannattaa tätä laittaa vaan kohtaan josta se on lähtenyt, muuten puna alkaa tuntumaan epämukavan paksulta huulilla. 

Goals Af on ihanan luonnollinen oranssihtava pinkki. Näyttää huulilla tosi raikkaalta ja täydelliseltä kesäsävyltä! 

Flix n Chill on kunnon lila, tuntuu ettei se pääse kunnolla oikeuksiinsa kuvissa. Kyseessä on kuitenkin tumma hieman kylmä violetti, ihana sävy.

Fantasy on kaikista varmaan lempparini, se on rusehtava punainen mutta kuitenkin melko vaalea. Vaikea selittää! 

Angel Cake on erittäin nude, omaan makuun hieman liian oranssihtava. Voin kuvitella tän näyttävän hieman tummemmalla ihonsävyllä upealta! 

Näiden punien poisto menee samanlailla kuin useiden nestemäisten huulipunien, eli suosittelen poistamaan öljypohjaisella putsarilla. Kokeilin poistaa meikinpoistoliinoilla ja ei liikkunut oikein mihinkään, vedenkestävän silmämeikinpoistoaineella taas lähti heti. Voin sanoa että huulet oli aika turta neljän sävyn swatchaamisen jälkeen! 

Koodilla KIIRA saat -10% Pastelbeautyn tuotteista, lukuunottamatta aletuotteet ja Morphen tuotteet! Koodi on voimassa 26/02/17 asti. 

- Kiira

Kommentit

Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi (Ei varmistettu) http://kivipuuteri.blogspot.fi/

Onpa kauniita punasävyjä! TonyMolyn naamiot ovat mulle tuttuja, ja yllätyin kuinka isoja nuo pakkaukset olivatkaan :)

kiiraV
Kiira K.

Munkin mielestä ihania sävyjä! Joo noiden maskien pakkaukset on hassun isoja, varsinkin kun tuntuu että itse maski vie pakkauksesta about puolet :-D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.