Revitalash testiin

Kiira K.

* Tuote saatu blogin kautta

Ripsiseerumit on jääneet multa kokeilematta kokonaan, vaikka olenkin aina kaivannut ripsiin lisäpituutta ja tuuheutta. Sain Lush Lashesilta testiin RevitaLash Advanced ripsiseerumin* ja olen nyt aloittamassa parin-kolmen kuukauden testijaksoa.

Tutkin netissä arvosteluja kyseisestä seerumista ja positiivisten kokemuksien perusteella en malta odottaa omia tuloksia. Seerumia laitetaan ripsien tyveen kerran päivässä ja yhden putelin pitäisi kestää käytössä noin kolme kuukautta. RevitaLash lupaa nopeita tuloksia, mahtavaa tälläiselle malttamattomalle ihmiselle.

Kirjoitin pari kuukautta sitten kokeilevani risiini-öljyä kulmakarvojen ja ripsien kasvatukseen. Pari kuukautta testaamista on nyt takana ja suurin ero on kulmissani. Alla vasemmalla kuva parin kuukauden takaa ja oikealla pari päivää sitten, molemmissa juuri meikinpoiston jälkeen.

Kulmien ero on ihan mieletön, ne on paljon tuuheammat ja kasvavat paljon paremmin. Pari kuukautta taaksepäin nypin kulmat about parin viikon välein, koska ne eivät oikeasti kasvaneet. Nyt nypin niitä harvasen päivä! Ripsissä oon huomannut jonkin verran tuuhentumista ja pidentymistä sekä niiden yleinen kunto on parantunut.

Miinuksena öljyssä on ollut se, etten hirveästi tykkää sen laittamisesta ripsiin koska öljy leviää luomille. Risiini-öljyn käytön ottoon jälkeen ripsien taivuttaminen on myös ollut huomattavasti vaikeampaa, ne eivät meinaa taipua kunnolla.

Aion ehdottomasti jatkaa risiini-öljyn käyttöä kulmakarvoille, mutta ripsille toivon RevitaLashin toimivan paremmin. Palataan asiaan kahden-kolmen kuukauden päästä tuloksilla! Onko kukaan teistä kokeillut RevitaLashia tai muita ripsiseerumeita, ovatko toimineet hyvin? 

- Kiira

Kommentoi