Sleek - hitti vai huti

Kiira K.

Ensimmäinen postaus Lilyssä kirjoitettuna, apua!

Tällä kertaa hitti vai hudissa vuorossa Sleek Makeup. Sleek on brittimerkki, jonka tuotteita itse oon pääasiassa ostanut pretty.fistä. Tuotteita löytyy monesta verkkokaupasta, mutta oon ollut aina tyytyväinen prettyn valikoimaan niin ei oo ollut tarvetta ostaa muualta. Kuulin jostain huhua että Sleekiä löytyisi K-citymarketeista, mutta en löydä googlaamalla mitään tietoa siitä. Osaako joku sanoa onko tää vaan huhu vai oikeasti totta? 

Sleekin meikit on markettihintaisia ja laatu on omasta mielestäni erittäin jees. Osa on parempia ja osa huonompia, mutta kaiken kaikkiaan itselleni ei ole tullut yhtäkään täyttä floppia vastaan. 

Sleekin luomiväripaletit on 13,90€ ja sillä saat 12kpl 1,1 gramman luomiväriä. Oon huomannut, että samassa paletissa olevissa eri väreissä saattaa vähän laatu vaihdella. Jossain sävyssä saattaa olla ihanan kermainen koostumus mielettömällä pigmentillä, kun toinen on kuivan tuntuinen ja saa hetken pyöritellä sutia saadakseen pigmenttiä. Kuvassa näkyy vasemmalla Sunset-paletti ja oikealla Enchanted Forest-paletti. Jälkimmäisessä oli paletin sisällä muovilappu jossa luki värien nimet, mutta Sunsetissa taas ei ollut. Tykkäisin jos näissä olisi ollut pohjassa nimet, muovilappu katosi aikaa sitten ja mun mielestä on kivempaa kun jokaisella sävyllä on oma nimi! 

Enchanted Forestissa on mielettömän kauniita lilan ja vihreän sävyjä. Metallisissa sävyissä on selvästi paremmat pigmentit kuin mattaisissa, ylempänä swatchia muutamasta lempisävystä. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä! Vaikkakin en paljoa käytä paletin mattaisia sävyjä niin hinnan takia ei se harmitakaan.

Sunset on täynnä kauniita punaisen ja keltaisen sävyjä, ja siinä sivussa vielä yksi upea turkoosi ja musta. Täydellisiä sävyjä kesäiseen meikkiin tai ihanaan punertavaan Jaclyn Hill-lookkiin. Tässä on lähes kaikki sävyt metallisia, joten niiden koostumus on mielettömän pehmeä. All in all, näytän Sleekin luomiväreille isoa peukkua! Harvoin tykkään markettiluomiväreistä, mutta nää on loistavia hintaansa nähden.

Yksittäisellä poskipunalla (swatcheista vasen) on hintaa 7,90€, kolmen paketin saa hintaan 16,50€. Pahoittelen swatchikuvan huonoa laatua, huomasin vasta laitettua kuvat koneelle miten epätarkka siitä tuli. Jokatapauksessa, yksittäisessä poskipunassa on tuotetta 8g ja kolmen paketissa yhteensä 17g. Paletissa on kaksi puuteripunaa ja yksi voidemainen, voidemaista en ole hirveästi käyttänyt, mutta vaikuttaa aika hyvältä. Puuterimaisista tykkään paljon, pigmentti on jees ja pysyy hyvin. 

Kasvojen korostuspaletilla oli hintaa 12,90 ja siinä tulee varjostus- ja korostuspuuteri, omani on vaaleimmassa sävyssä. Varjostuspuuteri ei oikein ole vakuuttanut mua, se on jäänyt lähinnä käyttämättä ja oon käyttänyt palettia vaan korostukseen. Varjostuspuuterin sävy on tässä vaaleimmassakin paletissa aika oranssi ja se levittyy kasvoille aika epätasaisesti. Korostusväri taas, aivan ihana! Sopivan hohteinen olematta kuitenkaan täynnä glitteriklönttejä, levittyy kauniisti ja siinä on paljon pigmenttiä. Tässä paletissa on tuotteita yhteensä 14g, kehottaisin säästämään rahat koska sitä tuotetta jota tässä rakastan on paljon vähemmän. Seuraavana aion testata Sleekin korostuspaletit, toivottavasti ne on yhtä hyviä! 

Viimeisenä nopea katsaus vielä huulituotteisiin :-) En ole vielä testannut Sleekin huulipunia, ainoastaan rajauskyniä. Rajauskynällä oli hintaa 3,50€ ja twistereillä 4,00€. Olen tosiaan aiemminkin hehkuttanut mun rakkautta twisterkyniin, ja nää Sleekin on oikein hyviä. Nudea ei ole tullut paljon käytettyä koska sen sävystä tulikin vähän peitevoide huulipunana -vibat, mutta Lychee on vaikuttanut hyvältä. Rajauskynän ostin kaverin suosituksesta, ja se on erittäin jees. En tiedä käyttäisinkö sellaisenaan huulille, koska päivän mittaan rupeaa vähän kuivumaan, mutta rajauskynänä iso peukku tälle. Sleekin huultenrajauskynissä on muuten mieletön valikoima ruskeita sävyjä! 

Sleekille multa siis paljon ylistyspuheita, suosittelen! Edulliset hinnat, hyvät tuotteet. Onko teillä suosituksia mitä kannattaisi kokeilla Sleekiltä, oonko missannut jotain parhaista tuotteista? 

- Kiira

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.