Sunnuntain tuotetärppi

Kiira K.

Siitä lähtien kun Lidliin rantautui Cien on se näkynyt ympäriinsä arvosteluissa. Mulla on ollut pääasiassa hyviä kokemuksia merkiltä, ja sitten pari huonompaakin. Tämä kynsilakanpoistoaine menee ehdottomasti hyvien puolelle! Kynsilakanpoistoaine on sellainen mitä käytän paljon, mutta en huomaa niissä ihan hirveästi eroa. Lähinnä jotkut kuivattavat hirveästi ja löytyy sellaisia, joilla lakkaa saa hinkata hirveästi pois. Tätä Cienin poistoainetta saa asetonilla tai ilman, tähän asti olen testannut vaan asetonillista versiota, mutta koska tämä pullo vetelee viimeisiään täytyy käydä nappaamassa asetoniton testiin.

Mikä tästä tekee niin mahtavan? No toi pumppu! Mekanismi toimii siis niin, että painat vanulapulla pumppua ja sieltä tulee tuotetta lapulle. Olen törmännyt tälläiseen muutamissa muissa tuotteissa, mutta en kynsilakanpoistoaineissa. Hintaa tuotteella on hieman päälle pari euroa, eli ihan mielettömän hyvä diili. Käy nappaamassa testiin jos et ole vielä tätä kokeillut! Muista Cien tärpeistä voin myös kirjoittaa jos kiinnostaa, tähän asti ainakin kynsilakat, vanulaput ja vartalorasva on olleet tärppejä. 

- Kiira

Kommentit

Alohair
Alohair

Asetoniton toimii yhtä hyvin! En oo edes vaikeiden lakkojen kanssa joutunut taistelemaan, tykkään kovasti!

kiiraV
Kiira K.

Mahtavaa, pitää siis käydä nappaamassa se seuraavaksi! 

Ipas (Ei varmistettu)

Pitääpä käydä ostamassa toi kynsilakanpoistoaine ku edellinen vetää viimisiään. Kiitos vinkista! Noista Cien vanulapuista täytyy sanoo, et ne on aivan parhaita! Ei ehkä heti uskoisi, että jossain vanulapuissa on niin eroja, mut en kyllä suostu pyyhkimään naamaani millään muilla kuin niillä Cienin. Ihan parhaita! Ei muhnaannu vaan pysyy kasassa ja muodossa eikä "ime" sitä tuotetta sillein keljusti. Vaikee selittää, mut parhaita ne on! :D

Kommentoi