TOP 4: Kosmetiikkakalenterit 2017

Kiira K.

Tiedän, tiedän, jouluun on vielä ikuisuus. Totuus kuitenkin on, että jos halajat kosmekalenteria ilahduttamaan joulukuun aamuina on nyt oikea hetki ostaa sellainen. Varsinkin suosituimpia kalentereita saa olla ennakkotilaamassa varmistaakseen saavansa edes yhden. 

Mulla on ollut aiempina vuosina Ciaten, Essencen ja Tanya Burrin kalenterit. Kahden viimeisimmän tuotteista voi lukea viime vuoden postauksista, molemmat oli ihan jees. Tänä vuonna haluaisin kuitenkin panostaa yhteen kunnolliseen josta tulisi oikeasti käyttöön jääviä tuotteita eikä turhaa krääsää mukana. Kokosin tähän oman top neloseni, jos raha ei olisi ongelma haalisin itselleni nämä kaikki.

LookFantasticin kalenteria olen kuolannut pari vuotta, tästä tuntuu tulevan aina ihan mieletöntä tavaraa. Rakastan sitä ettei kalenterin sisältöä spoilata vaan tuotteet tulevat oikeasti yllätyksenä. Jos haluat LookFantasticin kalenterin se kannattaa ennakkotilata nyt täältä. Kalenterin hinta on noin 100e ja sen sisällön arvo yli 300e. Kalenterissa tulee yhdeksän täysikokoista tuotetta ja kuusitoista deluxe näytettä, eli luukkuja on 25. Tämä on tällä hetkellä itselläni potentiaalisin ehdokas, ainoastaan kallis hinta mietityttää. 

Asoksen kalentereista en ole kuullut ennen ja heti kalenteria googlaamalla sisältö paljastuu. Tykkään enemmän pitää sisällön yllätyksenä, mutta tässä on kyllä kiinnostavaa nähdä esimerkiksi sisällä oleva Foreo. Kalenterilla on hintaa päälle 60e, sisällön arvoa en löytänyt. Kalenterissa on 24 luukkua. Asoksen kalenterin voit tilata täältä.

Tämän vuoden suurin puheenaihe kaikista kalentereista! Verkkokauppa eleven teki ensimmäisen joulukalenterinsa ja vaatimmattoman kokoisella järkäleellä on leveyttä lähes puolitoista metriä. Apua! Hintaa tällä on 145e, arvo yli 500e. Luukkuja kalenterista löytyy 25 ja niistä löytyy merkkejä kuten Lancome, Sigma, Sensai, Yves Saint Laurent, Mario Badescu, Balmain, bareMinerals... Kalenterin voi ennakkotilata nyt täältä (mainoslinkki).

The Body Shopin joulukalenterit tuntuu olevan suosittuja vuodesta toiseen enkä ole vielä päässyt testaamaan niitä itse. Kalentereissa on loistavasti kolme eri vaihtoehtoa eri hintaluokissa, hinnat ovat tietääkseni noin 60-130e välillä ja niiden arvo on lähes kaksinkertainen. En löytänyt TBS:n tämän vuoden kalentereista mitään infoa, joten hinnat saattavat heittää hieman. Kalenterit eivät ole vielä saatavilla. 

Periaatteessahan näiden ostossa vaan säästää rahaa vai mitä...?

- Kiira

kaikki kuvat lainattu yrityksien sivuilta

Kommentit

SanniiJuliaa (Ei varmistettu)

Himottaisi toi ASOKSEN kalenteri juurikin halvemman hinnan puolesta! :-D Ja Foreon!!!! Se voisikin tulla tilaukseen tänä vuonna!! :-)

kiiraV
Kiira K.

Oho olin onnistunut missaamaan kommenttisi kokonaan, pahoittelut kun kesti vastata! Asoksen kalenterissa on kyllä loistava hinta-laatusuhde. :-)

Henna1 (Ei varmistettu)

LookFantastic-kalenterin hinta ja arvo on kyllä punnissa, ei euroissa. Tämän hetken kurssin mukaan kalenteri maksaa yli 100 euroa.

kiiraV
Kiira K.

Kiitos kommentista! Hinta näyttää olevan 79 puntaa ja googlella muuntamalla se on noin 88 euroa. Sen takia sanoin että noin 90 euroa. 

NinaA (Ei varmistettu)

Kyllähän tuossa sun linkissäkin on 90 puntaa tän hinta, postimaksu tulee siihen päälle. Itse ainakin tuon summan maksoin alkuviikosta. Toivottavasti on hintansa arvoinen, en tiiä miten maltan olla avaamatta tätä ennen joulukuuta :D

kiiraV
Kiira K.

Onpa mystistä, yhä kun avaan linkin omalla koneellani hintana lukee 79 puntaa ja sillä saan sen ostoskoriinkin. Puhelimella avatessani lukee 89 puntaa. Outoa! Pahoittelut, mun moka jokatapauksessa eli 90 puntaa on oikea hinta. Korjaan sen postaukseenkin.

Henna1 (Ei varmistettu)

LookFantastic-kalenterin hinta ja arvo on kyllä punnissa, ei euroissa. Tämän hetken kurssin mukaan kalenteri maksaa yli 100 euroa.

LauraI (Ei varmistettu)

Näyttää ihanilta. Look Fantastic ja Asos heittivät hinnat punnissa. Onko nämä silti tilattavissa Suomeen? Postittaako tämä verkkokauppa Britannian ulkopuolelle?

kiiraV
Kiira K.

Joo molemmat toimittavat Suomeen ja molemmissa postarit maksimissaan kympin luokkaa. :-) 

millimolli (Ei varmistettu)

Mulla oli viime vuonna Look Fantasticin kalenteri ja tilasin tällekin vuodelle sen! Viime vuonna luukuista paljastui foreon luna play, maroccon hair oilia, originsin kasvorasvaa, ritualsin vartalovoide jne, ihan huippujuttuja siis! Kalenterissa taisi olla kaksi asiaa, joita en ottanut käyttöön vaan annoin eteenpäin :) Suosittelen, hintansa väärti!

kiiraV
Kiira K.

Kuulostaa kyllä mahtavalta, sellaiselta että pakko saada itsellekin! Vähän vielä arvuuttelen sen ja Elevinin kalenterin välillä kun yhteen on varaa, katsotaan kumpaan lopulta päädyn. :-)

Minnea
Minnean muruja

Oioioi, tuo elevenin kalenteri olisi ihan unelma!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.