Toukokuun lempparit

Kiira K.

Ihanaa kesäkuun alkua kaikille! Ulkona kylläkin sataa tällä hetkellä, mutta mun fiilis on aika katossa koska sain tänään vihdoin paperit käteen ja oon nyt virallisesti media-assistentti. :-) Pitkään siinä meni mutta nyt on aika voittajafiilis. Joka tapauksessa, keksin pari päivää sitten youtubea selatessani, että miksi ihmeessä en alottaisi blogissa kuukauden lempparit-sarjaa kun tykkään ainakin itse niitä katsoa ja lukea. Lähdetään siis liikkeelle toukokuun lempituotteista ja isken vielä loppuun pari ei kosmetiikka-aiheista lempparia. Kuulostaako hyvältä? 

MEIKKI

Tässä kuussa helteiden suosiessa meikissä on lähinnä kiinnostanut pysyvyys. Oonkin lähes koko kuukauden viimeistellyt meikin Urban Decayn De-Slick Makeup Setting Sprayllä, joka auttaa hirveän hyvin pitämään meikin kasvoilla hikoillessakin. Primereissa oon vähän vaihdellut mitä olen kasvoille laittanut, mutta tätä kiinnityssuihketta en vaihda. Aivan loistava!

Beccan Champagne Pop Shimmering Skin Perfector on ollut kovassa käytössä, aivan täydellinen tuote antamaan aurinkoista hohtoa. Jos kiinnostaa tarkemmin miten hohdepuuteria sudin ja minne, käy tsekkaamassa tämä postaus.

Wet n Wildin Megamix aurinkopuuteri on saanut pääasiassa toimia varjostusten tilalla. Iso ja edullinen puuteri on mielettömän hyvä ja käytännöllinen vaikkei haluaisikaan hohdetta kasvoille, koska muut värit tässä ovat melkein mattoja ja hohdetta löytyy ainoastaan keskimmäisestä sävystä. 

Vasemmalla Wet n Wildin kaikkia sävyjä sekoitettuna, oikealla Beccan Champagne Pop.

Silmämeikin olen keskittynyt pitämään simppelinä ja helppona, siihen täydellinen tuote on ollut Nudestixin Magnetic Eye Colour prossisessa sävyssä. Kyseessä on siis voidemainen luomiväri kynämuodossa, eli sitä on mielettömän helppo sutia luomelle nopeasti. Pysyvyys on lähes yhtä hyvä kuin Maybellinen Color Tattoo luomiväreissä joista juuri kirjoitin. 

Huulilla on näkynyt ehdottomasti useimpina päivinä NYXin Soft Matte Lip Cream sävyssä Milan. Ihanan raikas pinkki ja pysyy hyvin koko päivän! Soft Matte Lip Creameista voit lukea enemmän aiemmasta postauksestani (klik!), jossa näkyy isompi sävyvalikoima.

TV-SARJA

Löysin Jane The Virginin Netflixistä toukokuun alussa ja nyt eka kausi on jo katsottu ja metsästän tokan kauden jaksoja. Täyttä hömppää mutta viihdyttävää! En halua spoilata sarjaa keneltäkään, mutta lyhyesti sanottuna sarjan alussa Jane tulee raskaaksi vaikkakin on neitsyt ja ykköskausi pyörii paljon sen ympärillä, mutta samalla sivussa on rikosjuttuja jne. Kannattaa tsekata! 

SOVELLUS

Oon pelannut QuizTaistoa kylläkin kauemmin kuin vaan tämän kuun mutta pakko mainita. Mielettömän koukuttava tietovisa! Appissa voit haastaa kavereita tai tuntemattomia ja pelata matseja heidän kanssaan. Eri kategorioita taitaa olla lähemmäs 20. 

Siinä oikeastaan tiivistettynä viime kuun lempijutut, katsotaan miten tää lähtee käyntiin ja mitä muita kategorioita keksin menemättä liikaa blogin aiheen ulkopuolelle. Mitkä ovat olleet sun lempparit toukokuussa, onko jokin meikkituote, sarja, appi tai mikä vaan mitä mun on pakko kokeilla?

- Kiira

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.