Ulkomaiset kosmetiikan verkkokaupat

Kiira K.

Mainitsin postauksessani kotimaisista kosmetiikan verkkokaupoista, että palaan vielä ulkomaalaisiin verkkokauppoihin. Tarjontaahan olisi loputtomasti, joten käyn tässä läpi niitä mistä mulla on itselläni kokemusta. Osassa tilauksista on jo paljon aikaa niin en osaa varmuudella sanoa toimitusaikoja, mutta kauppojen sivuiltahan löytyy kuitenkin lisää tietoa!

beautybay.com

Beautybaystä mainitsinkin tilanneeni Makeup Geekin luomivärejä. Toimituskulut vaihtelee 2,50-18,50€, mutta ne on ilmaiset yli 19 euron tilauksissa. Toimitus on aika nopea, mulle tuli muistaakseni viikon sisällä tuotteet ja ne oli pakattu hyvin ettei varmasti mene rikki. Mua harmittaa hirveästi se, että beautybaystä löytyy Zoevan tuotteita mutta niitä ei jostain syystä toimiteta Suomeen. Tietääkö joku mistä johtuu? 

Tuotemerkkejä muun muuassa: Makeup Geek, Morphe, Cover FX, Cloud Nine, Dose of colors, Gerard Cosmetics, L.A Girl, Stila, Velour lashes, Z-palette.

spacenk.com

Space NK:lta oon tilannut ainoastaan Beccan Champagne Popin, mutta aion varmasti tilata tulevaisuudessa lisää. Toimituksessa kesti muistaakseni vähän päälle viikon, eli erittäin ok. Toimituskulut on noin 5 puntaa ja ilmaiset jos tilaus on yli 100 puntaa. 

Tuotemerkkejä muun muuassa: Becca, Hourglass, Nars, Laura Mercier, Cover FX.

bhcosmetics.com

Tilasin BH Cosmeticsilta talvella Carli Bybel paletin. Jos BH Cosmetics ei sano mitään, niin se on siis edullisempi jenkkimerkki. Carli Bybel teki tosiaan heidän kanssa yhteistyössä luomiväri/korostuspaletin, joka näyttää olevan yhä alessa 12,50. Toimituskulut maksoivat noi 5dollaria, hinnat näyttävät menevän 5-54 dollaria. Tuolla halvalla toimituksella paletti tuli parin viikon sisällä jenkeistä, tuohon hintaan ei tosin kuulu seurantaa. Itse paletista voin kirjoittaa enemmän jos on kiinnostusta, mutta en ollut itse ihan tyytyväinen. Tuotteeseen muuten olin tyytyväinen, mutta kun sain paletin postissa se haisi aivan hirveälle. Ihan kamala tunkkainen liiman haju! Pistin viestiä BH Cosmeticsille, koska tiesin ettei paletissa kuulu olla mitään hajua, ja he lähettivät mulle heti uuden ilmaiseksi eikä vanhaa täytynyt palauttaa, eli plussaa hyvästä asiakaspalvelusta. Uusi paletti kuitenkin haisi yhtä pahalle, joten there's that... Itse verkkokaupasta jäi kuitenkin positiivinen kokemus! 

eyeslipsface.co.uk

Elfin meikkejähän myydään Suomessakin että monissa suomalaisissa verkkokaupoissa, mutta Elfin omilla sivuilla on paaaaaljon laajempi valikoima. Toimituskulut on 2,50 puntaa ja ilmaiset yli 25 punnan tilauksiin. Tilaukset tulevat nopeasti ja kaiken kaikkiaan erittäin hyvä verkkokauppa! Sähköpostiin tulee usein ilmoituksia hyvistä tarjouksistakin.

morphebrushes.com

Pohdin vähän laittaisinko Morphe Brushesia tähän, koska tilasin itse näiltä jenkkeihin kaverin luo enkä Suomeen. Morphe kuitenkin toimittaa Suomeen, joten pistetään tääkin nyt tähän. Mainitsin ylempänä, että Morphen tuotteista saa esimerkiksi Beautybayltä, mutta heillä on paljon suppeampi valikoima kuin merkin omilla sivuilla. Kuvassa näkyykin varsinkin youtubessa mielettömän suosittu 35O paletti, jota ei ole näkynyt muilla sivuilla kuin heidän omillaan. Peukutan kovasti Morphen suteja kuin luomivärejäkin, niistä postausta tulossa! Toimituskulut vaihtelee 22-47 dollarin välillä.

ebay.co.uk

Käytän erittäin paljon brittien ebaytä, en niinkään jenkkien koska toimituskulut sieltä on mielettömät. Ebaystähän saa aika lailla mitä tahansa ja siellä on mieletön kosmetiikka valikoima. Ostan Ebaystä usein irtoripseni, useimmiten myyjiltä Kiinasta. Toimituskulut vaihtelee mielettömästi riippuen keneltä myyjältä ostaa. Aasiasta toimituskulut on yleensä ilmaiset, mutta toimitusajassa voi kestää erittäin pitkään. En osta "tunnettuja" merkkejä yleensä muilta kuin brittimyyjiltä, sillä kaikista tuotteista liikkuu niin paljon kopioita. Kerran tilasin DUOn ripsiliimaa Ranskasta muistaakseni, ja sen saavuttua jouduin toteamaan sen feikiksi. Jos Ebaystä ostamisesta ja sen käytöstä ei ole mitään hajua niin netistä löytyy paljon vinkkejä, tsekkaa vaikka Iidan postaus tästä linkistä.

 

Oliko tästä apua kenellekään, löytyikö uusia verkkokauppoja josta et ollut kuullutkaan? Ulkomaalaisia kosmetiikan verkkokauppojahan löytyy pilvin pimein, mutta omasta mielestäni ainakin on aina kiva saada vinkkejä näitä koskien. Helposti saattaa epäilyttää tilata ensimmäistä kertaa jostain, varsinkin jos ei löydy mistään hirveästi tietoa tilaamisesta Suomeen.

 

- Kiira

Kommentoi