Uusia hiussuosikkeja

Kiira K.

* Tuotteet saatu blogin kautta

Kirjoitan harvoin hiustuotteista, mutta nyt pakko mainita kun parista luottotuotteestani on tullut uudet paremmat versiot! Tangle Teezer ja Invisibobblet on olleet mun käytössä jo vuosia, niitä päihittänyttä ei löydy. Hiukseni on pitkät ja melko tuuheat, joten niihin tulee helposti takkuja.

Tangle Teezerin muoviharjakset eivät tartu hiuksiin ja selvittää hiukset nopeasti, ainut miinus on ollut harjan käytössä että se helposti tipahtaa kädestä harjatessa varren puuttumisen takia. Vihdoin Tangle Teezer tuli ulos uuden The Ultimate harjan kanssa jossa on kunnon varsi! Hinta on hieman korkeampi kuin varrettomassa versiossa, uusi harja kustantaa 22e. 

Toinen hiuslempparini on ollut ikuisuuden Invisibobble ponnarit, ne pitävät tukan paikallaan eikä ponnarin kohdalle jää ikävää painaumaa. Ulkonäöltään muoviponnarit ei ole ehkä niitä kauniimpia, mutta ainakin itselläni ponnari jää hiusten alle piiloon.

Normaalit Invisibobblet on loistavia, mutta menevät joskus rikki käytössä ja ne saa kiertää muutaman kerran ympäri kunnon tuen saadakseen. Uutuutena ulos tulivat Extra Strong versiot, jotka ovat muuten samanlaiset kuin normaalit Invisobblet, mutta isommat ja paksummat. Parin viikon kokeilulla annan näille ison peukun, juuri sopivat omalle paksulle tukalleni ja kaksi kierrosta pitää ponnarin paikallaan.

Onko sulla samat luottotuotteet, innostaako uutuudet? 

- Kiira

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.