Verkkokauppojen uutuudet

Kiira K.

Oon kieltänyt itseltäni kosmetiikan ostamisen hetkeksi, mutta oli pakko käydä vilkaisemassa vähän verkkokauppojen uutuuksia. Päädyin kokoamaan niitä postaukseksi, ehkä joku muu löytää uusia himottavia tuotteita. Positiivisena yllätyksenä kotimaisiinkin verkkokaupoihin alkaa rantautua vaikka mitä merkkejä ja uutuustuotteita ulkomailta, iso peukku sille! 

Anastasia Brow Definer 25,30€ - En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä! Joltain oon kuullut tän olevan jopa parempi kuin Brow Wiz, saa nähdä.

NYX Full Throttle 7,80€ - Näitä ei ole tähän asti löytynyt suomalaisista verkkokaupoista mun mielestä, mutta oon kuullut näistä paljon hyvää mielettömästä kestävyydestä.

theBalm Meet Matt(e) Hughes 17,80€ - Tilasin vasta vähän aikaa sitten ensimmäiset thebalmin mattapunani ja olin myyty! Kaikkialla näytti löytyvän huonosti sävyjä, mutta nyt elevenillä näyttää olevan hirveä määrä sävyjä saatavilla. Tekisi niiiin mieli tilata...

theBalm theManizer Sisters 36,60€ - Loistava paletti, joka sisältää kaikki kolme mahtavaa hohtopuuteria. Tätä on ollut välillä vaikea löytää, mutta nyt löytyi uutuuksista. 

Konjac Sponge Facial Puff 13,80€ - Tiedän, tiedän, oon vähän myöhässä varmaan tässä junassa. Konjac sienet oli kuitenkin uutuuksissa ja oon pitkään miettinyt tälläisen hankkimista. 

Foreo Luna Mini 2 128,50€ - Mun silmät syttyivät kun näin tän elevinillä, koska juuri viime viikolla Kathleen Lights puhui tästä videossaan. Hinta on aivan naurettava ja tuskin uskallan koskaan ostaa tätä, mutta tekisi mieli. Onko kellään kokemusta, onko hintansa arvoinen? 

Absolute New York Matte lipstick 9,20€ - Ihanaa, täysin uusi merkki Cocopandalle! Itseasiassa kaksi, toinen näkyy alempana listalla. Googlasin Absolute New Yorkin arvosteluja ja swatcheja ja olin tosi vaikuttunut. Tässäkin huulipunassa näytti olevan mieletön pigmentti! Kyseessä on siis edullinen värikosmetiikkamerkki.

Absolute New York True Palette 11,85€ - True-paletti sarjaa näkyi olevan monessa ihanassa sävyssä ja googletteluiden perusteella värit on pigmenttisiä ja ihanan pehmeitä. Pakko saada kokeiluun! 

Absolute New York Tube Mascara 8,40€ (alessa!) - Tämä oli pakko laittaa, koska rakastan normaalista poikkeavia tuotteita joten tuubiripsari pisti heti silmään. Jos kiinnostaa niin kannattaa tilata nyt kokeiluun kun on vielä alessa.

NYX Gotcha Cover Concealer 9,50€ - En ollut aiemmin törmännyt tähän NYXin peittariin, kuulostaa erittäin hyvältä. Luin tän olevan aika paksu ja peittävä, ja vielä vedenkestävä.

NYX HD Concealer Wand 9,50€ - Tätä löytyy muualta, mutta oli tullut nyt Cocopandalle uutena. Haluaisin hirveästi kokeilla kaikkia NYXin HD peittarin värillisiä versioita, sillä normaali versio on yksi pitkäaikaisista lemppareistani.

Nicka K New York Colorluxe Powder Blush 14,55€ (alessa!) - Kuten mainitsin, Cocopandalle on tullut toinenkin uusi merkki. En ollut koskaan kuullutkaan tästä merkistä, mutta googlailujen perusteella vaikuttaa hyvältä. Tääkin on nyt alessa, käy nappaamassa itsellesi!

Nicka K New York 24H Waterproof Eyeliner 10,50€ - Samaa merkkiä, tästäkin luin hyvää eikä ole hinnallakaan pilattu.

 

E.L.F. Blush with Brush 6,95€ - Elfin poskipunat on mielettömän hyviä, nyt löytyy uusia sävyjä prettyltä! 

E.L.F. Studio Matte Lip Colour 8,49€ - Tätä en ollut ennen nähnytkään, mutta iski heti mattafanin silmään.

Maybelline The Blushed Nudes Eyeshadow Palette 16,50€ - Maybelline ei ole ennen löytynyt prettyltä, mutta näyttää nyt tulleen kerralla iso valikoima tuotteita myyntiin. Tässä paletissa on mielettömän kauniit sävyt! 

Maybelline Fit Me Foundation 13,50€ - Klassikkomeikkivoide, tuskin tarvitsee enempää sanoa.

Rimmel Face Sculpting Palette by Kate 11,50€ - Oon nähnyt tätä uutena kaikkialla ja tekisi niin paljon mieli ostaa. Oon kuullut tästä hehkutuksiakin, Melissa Alatorre Youtubessa kehui uusimmassa videossaan, että kerrankin paletti jossa kaikki tuotteet on mielettömän hyviä.

IsaDora Wonder Nail 8,90€ - IsaDoralla on Jeanious kampanja meneillään, ihania sinisiä trendivärejä eri tekstuureilla. Täydellinen baby blue!

IsaDora Velvet Matt Nail 9,90€ - Edellisessä mainittua kampanjaa, näistä Velvet Matt-lakoista oon testannut yhtä ja oli ihana lopputulos.

Innostuitteko tekin näistä yhtä paljon kuin minä? :-D Silti pidättelen itsenäni ostamasta... ainakin toistaiseksi.

- Kiira

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.