Yöpöydän tärkeimmät

Kiira K.

Mainitsin ihonhoitopostauksessa, että teen vielä erikseen juttua yöpöydältäni löytyvistä täsmätuotteista. Oon yksi niistä ketkä tykkää mennä nukkumaan iho täynnä voiteita, ja tässä on ne mihin luotan aina.

Secretin deodorantti on ollut luottotuote vuosia, santsaan tätä aina ulkomailta. Dödö saattaa aiheuttaa pientä kummaksuntaa, mutta käyn aina iltaisin suihkussa ja tykkään laittaa dödöä ennen nukkumaanmenoa. Carmexin huulirasva on myös ollut vuosia messissä, laitan huulirasvaa aina yöksi enkä muuten käytä huulirasvoja lähes ollenkaan. Carmex on siis tuttu ja turvallinen, hoitaa mun mielestä tehtävänsä täydellisesti. 

Kuten oon maininnut niin mulla on kuiva atooppinen iho, joten kosteutus on mielettömän tärkeää. Karitevoita laitan joka ilta helposti kuivuviin kohtiin. Tykkään tästä Moo Yaon karitevoiteesta, koska tää ei ole niin paksua kuin karitevoit yleensä vaan tämä on hieman ohuempaa ja helpommin levittyvää. Moo Yaon karitevoi on myös luomua ja se on valmistettu Ugandassa, omani oon ostanut hintaan 16,90€ ja yksi purkki kestää itselläni päivittäisessä käytössä helposti melkein vuoden. 

L'Occitainen käsirasva on ollut käytössä varmaan kahdeksan vuotta, en ihan helposti vaihtaisi pois. Käytän tätä ehkäpä kerran viikossa nukkumaan mennessä oikein runsaan kerroksen ja kädet pysyy hyvin pehmeinä. Mulla on tällä hetkellä käytössä lahjaksi saatu pikkutuubi, hintaa tällä on 8,50€ ja tuotetta 30ml. Testasin yhdessä välissä The Body Shopin hamppukäsivoidetta ja tykkäsin siitä muuten, mutta en vaan kestänyt sitä vahvaa hajua. Jos kuitenkin vahvat hajusteet ei haittaa, niin siinä on hyvä vähän edullisempi käsirasva.

Vetvasin vähän että esittelenkö tämän voiteen tässä kun kyseessä on kuitenkin reseptillä saatava voide, mutta ehkäpä tästä saattaa joku atooppisen ihon kanssa painiva saada vinkkiä. Olin muutama kuukausi sitten ihotautilääkärillä ja kuulin jostain syystä vasta silloin ensimmäistä kertaa tästä ihmevoiteesta, Protopicista. Kuulemma jotkut ovat päässeet kokonaan eroon atooppisesta ihottumasta tän avulla. Mulla on nyt käytössä jo toka tuubi mikä vähän saa puremaan hampaita yhteen, yhdellä 30g:n tuubilla on nimittäin hintaa sellaset 45€. Nykyään kuitenkin tarviin tätä vain muutaman kerran viikossa pitääkseni ihottuman poissa. Tätä riittää aivan ohut kerros ihottuman päälle ja vaikutukset on ihan mielettömät. Kymmeniä eri aineita kokeilleena ja vanhana kortisonin lotraajana oon niin mielettömän onnellinen tästä.

Yksi kuitenkin varoituksen sananen! Lääkärikin vähän varoitteli, että ensimmäiset kerrat on aika epämukavat kun tätä käyttää, mutta en ajattelut enempää siitä. Olisin voinut miettiä, koska se oli täyttä helvettiä! Innoissani uudesta voiteesta laitoin tätä lähes jokaiseen kohtaan jossa oli minkäänlaista ihottumaa tai punoitusta, eikä tullut ihan hirveän mukava seuraavasta yöstä. Se polttelu ja KUTINA! En ole varmaan koskaan kutissut niin paljon, teki mieli repiä iho irti. Muutaman, ehkä neljän käyttökerran jälkeen ei tullut enää mitään reaktiota onneksi, ja siinä vaiheessa vaikutus kyllä todella näkyi. Joka tapauksessa, pelästytin varmaan vähän, mutta siis pääpointti oli että suosittelen todellakin jos olet atoopikko ja et ole vielä tätä kokeillut. 

Siinä alkaa olla ihonhoitorutiinit läpi käyty. Saattaa olla, että jossain vaiheessa käyn läpi vähän suihkutuotteita, mutta katsotaan riippuen saako kukaan näistä mitään irti :-) Näillä tuotteilla että aiemmassa postauksessa esitellyillä oon vihdoin saanut ihoni kuriin! Löytyikö tästä itsellesi mitään hyviä vinkkejä tai rakastatko jotain samoja tuotteita? 

PSST! Mun blogini löytyy Bloglovinista (klik!), mutta siinä on ollut vähän häikkää Lilylle siirryttyäni eikä se tällä hetkellä päivitä uusimpia postauksiani. Hoidan asiaa parhaimmillaan, mutta tosiaan jos seuraat Bloglovinin kautta et saa sieltä tietoa uusista postauksista tällä hetkellä joten kannattaa käydä täällä vilkuilemassa uusien postausten perään.

- Kiira

Kommentit

emmilaakkonen
Emmi Laakkonen

Moikka Kiira! Jätin sulle blogiini haasteen, käyhän kurkkaamassa :)

kiiraV
Kiira K.

Oi kiitos Emmi, teen ton pikimmiten! :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.