Youtube made me buy it

Kiira K.

 

Katsoin aluksi Kathleen Lightsilta tagin Youtube made me buy it ja vähän sen jälkeen High&Lightin Henna teki tagin blogiinsa. Kun aloin katsomaan omista laatikoista että mitäs tuotteita tähän tulisi niin havahduin siihen, että kohta edessäni oli valtava pino meikkejä. Mietin alanko karsimaan tuotteita, mutta päädyin että mieluummin en paneudu jokaiseen tuotteeseen niin paljoa mutta näytän jokaisen mikä mieleen tuli. Tästä puuttuu vielä huulituotteita ja Morphen tuotteet, koska niistä on tulossa omaa postaustaan lähiaikoina. 

 

Paletteja läpikäydessä näistä jokaisesta tuli mieleen youtube tai jopa tietty tubettaja. Carli Bybel paletti on nimensä mukaisesti kyseisen vloggaajan nimikkopaletti, samoin Becca x Jaclyn Hill paletti. Carlin paletti on vähän niin ja näin, Becca taas täydellinen.

Juvia's Placen Nubian 2 paletti meni ostoskoriin NikkieTutorialsin Snapchat-hehkutuksen jälkeen. Jokaisen kehun arvoinen, edullinen mutta mielettömän laadukas paletti! Tätä olen esitellyt enemmän Instagramissa, sieltä löytyy kuvia sisällöstä.

Sleekin korostuspalettia hehkuttivat useat ja ihan syystäkin. Olin jo ennen hehkutuksia usein katsonut palettia netissä, mutta jättänyt ostamatta. Todella laadukas ja edullinen, ihan must-have.

Seuraavaa kolmikkoa on hehkutettu aivan jokaisen suusta: Make Up Geekin luomivärit, Kat Von D:n Shade + Light paletti ja Too Facedin Chocolate Bar. Jokaisen kehumisen ymmärrän, lempipalettejani. Make Up Geek tosin siis myy yksittäisiä luomivärejä eli olen ostanut erikseen Z-paletin ja iskenyt luomarit siihen.

Nivean After Shaven hypetyksen aloitti NikkieTutorials ja se on ihan loistava pohjustaja. Edullinen vaihtoehto jos etsit budjetille ystävällistä pohjustajaa ja löytyy ihan normaalista ruokakaupasta.

MACin Fix+ on aina pyörinyt jokaisen meikkivloggaajan videolla, hyvästä syystä. Olen kirjoitellut tästä laajemminkin, mutta loistava moneen tarpeeseen.

Milanin Conceal + Perfect 2in1 meikkivoidetta on hehkuttanut varsinkin Tati Glamlifeguru. Tykkään itse meikkivoiteesta mutta sävyvalikoima on täysin syvältä, omistan vaaleimman sävyn ja se on silti mielettömän tumma ja hapettuu iholla.

Beccan Backlight Priming Filter on ollut puheena ainakin Jaclyn Hillin ja Kathleen Lightsin kanavilla. Ostin tämän primerin kasvopaletin kanssa ja tykkään. Pohjustaja siloittaa ihoa ja tärkeimpänä luo mielettömän hehkun, en käyttäisi tätä rasvaiselle iholle mutta muille ihotyypeille suosittelen.

Bourjoisin Healthy Mix Serum on myös ollut useasti esillä ja tykkäään siitä. Ei räjäytä tajuntaa mutta hyvä perus meikkivoide.

Mario Badescun Drying Lotion oli kuukausittaisessa lempparipostauksessa ja alunperin kuulin siitä Desi Perkinsiltä. Loistava tuote epäpuhtauksien tuhoamiseen, levitän tätä epäpuhtauteen illalla ja aamulla pesen pois. 

Urban Decay Primer Potion on varmasti jokaisessa somessa hypetetty, mutta muistaakseni ensimmäisen kerran kuulin tästä youtubessa.

Joitain kuukausia sitten Jaclyn Hill teki videon lempituotteistaan ja mainitsi ripsariksi Lorealin Voluminousin, en ollut kokeillut sitä ikuisuuteen vaan muistin ainoastaan jostain vuosien takaa. Tilasin eleviltä ripsarin vedenkestävänä ja oon tainnut löytää ykkösripsarini. Yleensä ripsiväriä laittaessa tarvitsen puhtaan ripsiharjan käymään läpi ripset levityksen jälkeen, tällä en. Ihan sama paljonko kerrostan niin ripsistä ei tule superpaakkuisia, tällä saa tuuheat ja pitkät ripset muutamalla kerroksella.

Milanin Baked Blush sävyssä Luminoso on täydellinen poskipuna ja sitäkin on hypetetty superpaljon somessa. Valitan että puna ei pääse oikeuksiinsa tossa kuvassa, koska siinä oli värien kanssa ongelmaa. 

Viimeisenä nimestäkin pääteltävä eli Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop, ihana hohtopuuteri joka löytyy ylempänä nähdystä paletistakin. 

Löytyykö sulta paljon Youtuben takia ostettuja meikkejä, onko kaikki olleet hypen arvoisia vai ei? 

- Kiira

Kommentit

TaikaKoo
Magique

Mistä olet tilannut tuon Juvia's Place-paletin? Muistaakseni kävin sitä himoitsemassa merkin omalla sivulla mutta postituskulujen takia en ainakaan vielä ostanut.

kiiraV
Kiira K.

Oon ite tilannut sen valitettavasti kaverille jenkkeihin joka toi sen mukanaan sieltä, eli en osaa sanoa tänne tilaamisen hinnoista tai tulleista :-(

Henna / High & Light (Ei varmistettu) http://highandlight.blogspot.fi

Hah, unohin omastani ton After Shaven! Se tuli kans ostettua YT:n ansiosta :D Lahjoitin loput poikaystävälle kun ei mulle ihan napannut.

Juvia's Placen paletit himottais! Pakko varmaan hankkia kans...

kiiraV
Kiira K.

Mä tykkään siitä After Shavesta, en vaan aina muista käyttää sitä koska sen puteli on niin iso että pidän sitä vessan kaapissa jotta poikaystäväkin voi käyttää sitä :-D

Mun tekis mieli ostaa se Juvian Masquerade-paletti, ihanan näköinen!

Kommentoi