Youtube vinkit

Kiira K.

Seuraan hirveästi ihmisiä youtubessa, vloggaajia, meikkaajia, pelaajia, kaikkea mahdollista. Ajattelin kuitenkin tän blogin hengessä vinkkailla vähän lemppari meikki youtubettajia, mahdollisesti osasta kaikki ei ole kuullutkaan. Toivottavasti joku löytää uusia lemppareita näiden joukosta!

Jaclyn Hill

Oma lemppari jo parin vuoden ajan on ollut Jaclyn Hill. Jaclyn osaa tehdä tutoriaalit niin, että vaikka olisit peukalo keskellä kämmentä niin pystyt oppimaan niistä. Jaclynin persoona taitaa vähän jakaa ihmisten mielipiteitä, mutta itse oon aina rakastanut sitä. 

Kathleen Lights

Kathleenin taisin löytää vasta viime syksynä, ja on nykyään yksi lemppareista. Plussaa päivitystahdista, Kathleeniltä tulee videoita joka ma, ke ja pe. Ihanan luonnollisia tutoriaaleja! Kathleen tekee silloin tällöin Kat Chats videoita, joilla puhuu muun muuassa nuoruuden kokemuksistaan ja avoimesti henkisistä ongelmista.

Melissa Alatorre

Aloin seuraamaan Melissaa aluksi lähinnä siksi, että hän nyt vaan on mielettömän kaunis, hahah. Sitemmin oon kuitenkin huomannut, että Melissalla on tosi hyviä tutoriaaleja ja esimerkiksi joka tiistai 'Quick Tip Tuesday', jossa opettaa muutaman minuutin videolla tosi hyviä vinkkejä meikkaamiseen. Viimesin taisi olla 'Smoky eyes without the raccoon or black eye look', johon voin ainakin itse samaistua erittäin hyvin. 

NikkieTutorials

Nikkie on Hollannista, mutta sitä ei kyllä huomaisi, en ainakaan ite kuule juuri minkäänlaista aksenttia. Nikkien meikkejä harvoin itse toteutan, lähinnä katson vaan sydänemojit silmissä miten joku voi vaan osata niin hyvin. 

Tati

Viimeisenä uusin tuttavuus, Tati. Löysin Tatin vähän aikaa sitten ja vietin varmaan viikon katsoen hänen vanhoja videoitaan läpi. Tati päivittää viisi kertaa viikossa ja puhuu uusista tuotteista, edullisista löydöistä, tekee tutorialeja silloin tällöin ja tekee välillä WTF-videoita joilla testaa naurettavan kalliita tuotteita. Varsinkin WTF-videot on omia lemppareitani, en ite koskaan suostuisi maksamaan vaikka 150 euroa meikkivoiteesta, joten on ihanaa kuunnella jonkun muun arviota maltaita maksavista tuotteista. 

Vielä ekstrana muutama muu lemppari:

Jokaisen puhumani tyypin nimestä pääsee tosiaan henkilön youtube-sivulle. Löysitkö ketään uutta seurattavaa tästä? Vinkatkaa jos jätin mainitsematta oman lempparinne, kaipaan aina uusia vinkkejä ketä seurata! 

 

- Kiira

Kommentoi