Elokuvissa

A dream come true

Itsellä oli jäänyt edellisviikolta kirjoittamatta teille elokuvasta, jonka kävimme logopedian opiskelijoiden kanssa katsomassa. Päätinpä korjata asian näin viikkoa myöhemmin! Tällaisella asulla olin siis liikenteessä edellisviikon torstaina ensin koulussa ja sen jälkeen jonottamassa (olin hieman etuajassa) elokuvateatterin oven takana. Harvoin sitä tulee mentyä elokuviin arkipäivänä jo kahdentoista aikaan!

 

Jakku (H&M), t-paita (Noisy may), farkut (pieces), kengät (vamos), laukku (vero moda).

Elokuvana oli Life, Animated, jonka päähenkilö on autistinen poika, joka rakastaa disneyn animaatioita. Pojan vanhemmille kerrotaan, ettei poika tulisi enää todennäköisesti koskaan puhumaan ja kontaktin saaminen häneen tulisi olemaan vaikeaa. Owenin vanhemmat haluavat kuitenkin olla sinnikkäitä ja päättävät onnistua kommunikoinnissa poikansa kanssa. Lopputulos onkin se, että Owen oppii puhumaan Disneyn animaatioiden vuorosanojen avulla! Elokuva oli miestäni todella hyvä, mutta myös hyvin koskettava ja hieman surullinenkin. Kaiken kaikkiaan elokuva oli erityisen mielenkiintoinen jo ihan tulevan ammattinikin kannalta. Suosittelen todellakin elokuvan katsomista ja elokuva näyttääkin saaneen todella hyviä arvosteluita.

Tätä kirjoittaessa voi huokaista helpotuksesta, sillä on lauantai ja ensimmäinen vapaa viikonloppu pitkään aikaan! En edes muista, koska olisin viimeksi saanut viettää viikonloppua rauhallisissa merkeissä. Toki voisihan sitä vapaan viikonlopun vuoksi uhrata aikaa esimerkiksi pyskologian kolmoskurssin lukemiseen ja kertailla hieman viittomia netistä. Pitäisi myös hypätä logopedian 147 sivuisen (WHAAAT?!) gradun kimppuun, josta olisi tarkoitus käydä ensi viikon tunnilla väittelyä. Sivumäärän nähtyäni taidan aloittaa edes sen tänään..

Mitenkäs teidän viikonloppu? :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.