Kesän parhaat löydöt

A dream come true

Olen etsinyt juuri oikeanlaisia aurinkolaseja todella kauan ja olin jo kallistumassa Ray-Banin aurinkolasien oston kannalle, kunnes löysin sattumalta Provinssista (älkää tuomitko vielä!) Asenne surfin myyntikojun! Heillä oli myynnissä aivan superhienoja aurinkolaseja, joissa on bambusangat. Ihastuin heti aurinkolaseihin ja olikin aivan pakko ostaa nämä itselle! Paras festariostos oikeasti ikinä. Ihan halvathan nämä eivät olleet, sillä Asenteen aurinkolasien hinnat näyttävät olevan verkkokaupassa kuudenkympin luokkaa, mutta mielestäni ehdottomasti sen arvoiset!

Laseille tuli mukaan vielä söpö puinen kotelo, jossa laseja on turvallista, mutta ehkä hieman kömpelöä kuljettaa. Kaikin puolin hieno kotelo kuitenkin ja aiheutti ensinäkemältä huomattavaa hämmennystä festarien järjestyksenvalvojissa turvatarkastuksessa..

Toinen kesän ykköslöytö on keltainen sadetakki, josta olen haaveillut jo useamman kuukauden! Ja kuten Suomen kesä on tähän mennessä osoittanut tämä on vaate, joka jokaisen pitäisi omistaa. Pitkän etsinnän jälkeen päädyin lopulta kuitenkin ostamaan Onlyn sadetakin, sillä se oli mielestäni juuri sopivan pituinen ja väri oli juuri se, minkä halusinkin. Hintaa takille tuli 39,95€, minkä maksoin kyllä mielelläni kun tällaisen ihanuuden lopultakin itselleni löysin!

Mitä mieltä mun löydöistä? Ostaisitko itselle? :)

Kommentit

Emilia_twbs (Ei varmistettu) http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

Mä haaveilen myös tollaisesta värikkäästä sadetakista! Keltainen tai vaaleansininen olisi ihana :)

ellaa's
A dream come true

Joo noi on ihanan pirteän värisiä! :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.