Keväinen olohuone

A dream come true

Olen taas pitkästä aikaa ehtinyt panostaa meidän sisustukseen ja olenkin ostellut kaikki uutta ja ihanaa meidän olohuoneeseen lähiaikoina. Kaikista eniten olen kuitenkin keskittynyt virherkasvien määrän lisäämiseen, sillä ne tekevät mielestäni kodista todella viihtyisän ja raikkaan. No nyt meidän olohuoneen joka nurkassa ja pöydällä onkin sitten jos jonkinlainen kasvi. Mutta ne tekevät mielestäni kodista kodin näköisen!

Itse en ole todellakaan mikään viherpeukalo, mutta jotenkin nyt talvella ja keväällä itsellä on ollut harvinaisen hyvää tuuria kasvien kanssa, sillä olen saanut esimerkiksi palmuvehkan kasvamaan niin paljon, että minun oli pakko jakaa kasvi jo kahteen ruukkuun. Ja tässä tohinassa sain myös katkaistua yhden oksan palmuvehkasta, joka nyt somistaa sitten meidän olohuoneen pöydän minimaljakkoa. Myös toisenlaisia oksia olen innostunut ostamaan meille, nimittäin meidän lähikauppaan on tullut myyntiin eukalyptyksen oksia, mistä olin todella positiivisesti yllättynyt! Nyt olenkin jo pari kertaa käynyt hakemassa uuden oksan, sillä eukalyptuksen oksat näyttävät mielestäni aivan mahtavilta olohuoneessa!

Ostin alkuvuodesta meidän olohuoneeseen söpöt kuusikulmiot koristamaan aiemmin ollutta tyhjää seinää. Olen niin ihastunut näihin kolmeen hyllyyn ja näihin on ihana vaihtaa koriste-esineitä mielialan mukaan! Nämä kuusikulmiot on siis ostettu Jyskistä. Ja alapuolella olevassa kuvassa kolme minikasvia, jotka olen saanut viihtymään olohuoneessa työpöydälläni jo monta kuukautta.

Uusi lempikasvini eli pieni peikonlehti koristaa meidän olohuoneen sivupöytää, josta löytyy myös ihana Deseniolta tilattu taulu. Itse inhosin ennen meidän puunväristä lattiaa olohuoneessa, mutta olen nyt vasta tajunnut että sitä voi käyttää hyväksi sisustuksen värejä valitessa. Itse olenkin nyt innostunut puunvärisen ja valkoisen yhdistämisestä, kuten varmaan olohuoneen sisustuksestakin näkyy. Tähän yhdistettynä vielä viherkasvien vihreät sävyt niin värimaailma on kivan maanläheinen, mutta tyylikäs.

Onko joku muu innostunut kevään myötä sisustamisesta ja millaisia värejä teidän kodissa on? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.