Löytöjä

A dream come true

Olen viime aikoina löytänyt monia sellaisia vaatteita, joita olen etsinyt jo pidemmän aikaa ja ajattelin tässä esitellä niistä uusimpia. Miksi juuri silloin kun haluaisi ostaa jonkun tietyn vaatteen niin sitä ei löydy mistään? Ei vaikka kiertäisi kuinka kaikki kaupat ja kirpputorit. No eripituisten etsintöjen jälkeen olen löytänyt kuitenkin monta haluamaani vaatetta heti alkuvuodesta. 2017 vaikuttaa siis lupaavalta!

Viininpunainen topii, 16,95 € / Vero moda & musta toppi 9,95€ / Lindex.

Ihastuin ensinäkemältä tuohon viininpunaiseen toppiin, mutta olkaimet olivat todella pitkät! No en halunnut luopua löydöstäni vaan ompelin olkaimet uudestaan itse kiinni ja on nyt kuin minulle tehty! :) Kuin tilauksesta löysin viime viikon ostosreissulta siistin mustan topin v-kauluksella. Perustoppeja ei voi olla ikinä liikaa!

Valkoinen toppi 9,95€ / Lindex & beige neuletakki, 3,50€ / H&M.

Mistä pääsemmekin ikuisuuden kestäneeseen etsintään valkoisen topin osalta. Luulisi, että kaupasta on helppo löytää toppi, joka on 1) valkoinen, 2) helposti laskeutuvaa kangasta ja 3) kaula-aukoltaan pyöreänmallinen. Mutta ei.. No kiitos kuitenkin Lindexin, vihdoin ja viimein sen löysin. Kuvassa toppi näyttää ihan vaaleanpunaiselta (ja silittämättömältä.. ), mutta on siis valkoinen. Neuletakki oli tosi kiva löytö H&M:n alennusmyynneistä. Kivan simppeli ja kevyt neuletakki, joka käy syksyllä ja kesällä.

Viininpunainen neuletakki 29,95€? / Vero moda & viininpunainen kaulahuivi 5€ / Gina tricot.

Ensimmäisenä vihdoin löydetty viininpunainen rennontyylinen neuletakki, jossa kivoja yksityiskohtia mm. hapsut ja neulekuvio. Hinta oli hieman karvas opiskelijabudjettiin, mutta pakko se oli ostaa kun kerrankin löytää! Viininpunainen huivi on odottanut kauan pääsyä vaatekaappiini ja sattumalta löysinkin sellaisen vieläpä alennusmyynneistä! :)

Ruudullinen kaulahuivi 11,90€ / Vero moda.

Kaulahuivi linja jatkuu! Olen jo pitkään halunnut ruudullisen kaulahuivin ja tässä huivissa oli niin ihanat värit, että oli pakko tilata itselle. Tämä on kiva kääriä kaulaan näillä pakkasilla! :)

Kultainen pitkä kaulakoru, 3€ / Gina tricot & läpinäkyvä korurasia 9,95€ /minimani.

Olen kaipaillut jotain pitkää kultaista kaulakorua ja tämä ginasta löydetty edullinen koru oli vastaus toiveisiini! Viimeisin ostokseni on sattumalta minimanista löydetty aivan ihana läpinäkyvä korurasia, jollaisesta on myös pitkään haaveillut. Tulee siis tarpeeseen, mutta on myös sisustukseen sopiva :)

Tässä vähän viimeaikaisia löytöjä! Kirpparilöytöjä ei tähän joukkoon mahtunut nyt yhtäkään, vaikka yleensä löydän kirpputoreilta vaikka mitä ihania vaatteita. Luulen, että opiskelijat ovat taas heränneet alkuvuodesta kirppareilla käyntiin ja siksi löydöt ovat jääneet tekemättä. Hassua kyllä, mutta itsestä tuntuu että kirpputoreilta löytyy parhaat vaatteet aina kesäisin. Syksyllä ainakin huomasi heti, kun yliopisto alkoi että läheinen kirpputori oli koluttu tyhjäksi kivoista aarteista kesään verrattuna.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.