Mitä kuuluu?

A dream come true

Kesää on vierähtänyt ohi ihan huomaamatta jo kokonainen kuukausi ja yhtä huomaamattomasti on jäänyt myös blogiin kirjoittaminen! Itse olen tosiaan ollut aika ahkerasti töissä, viikot ovat välillä olleet lähempänä 40 työtuntia, joten ihan ensimmäisenä ei ole mielessä ollut tänne kirjoitella. Olisin mieluusti viettänyt tänä kesänä vähän rennomman kesän, mutta nyt on ollut pako tienata hieman enemmän lomamatkaa varten.

Töiden lisäksi on tullut toki tehtyä paljon muutakin esimerkiksi käytyä Provinssissa Seinäjoella kolmen päivän verran, vietetty juhannus Himoksella (johon en enää ikinä lähde), käyty brunssilla Hullussa porossa (suosittelen!), aloitettu lukemaan psykologian kurssin tenttiin, jonka saan toivottavasti suoritettua ennen elokuuta sekä käyty katsomassa Itse ilkimys 3 elokuvissa! Lisäksi on tullut aloiteltua uutta harrastusta sulkapallon parissa ja tutustunut uudestaan joogan mielenkiintoiseen maailmaan. Ja tullut tietysti vietettyä aivan liikaa aikaa kahdessa työpaikassa.

Kuten ylemmäs jo hieman kirjoittelin niin tänä kesänä olisi vielä suunnitelmissa lähteä elokuussa ulkomaanreissulle Lontoon kautta Pariisiin. Tarkoituksena on lentää Helsingistä Lontooseen ja viettää siellä neljä päivää ja matkustaa sitten junalla Pariisiin neljäksi päiväksi. Vihdoin ja viimein voin sanoa, että lento- ja junamatkat sekä hotellit on varattu! Tämä meinasi jäädä meiltä vähän viime tippaan, kun sopivien hotellien ja muutenkin matkan suunnittelu tuntui haastavalta. Itse olen kerran aikaisemmin käynyt Lontoossa ja odotan kyllä innolla, että pääsen sinne uudesaan. Sen verran ihana paikka oli! Pariisi taas on itselle täysin uusi tuttavuus. Jos jollain on hyviä matkavinkkejä tai ravintolasuosituksia Lontooseen tai Pariisiin, niin vinkkejä otetaan vastaan! :)

Ps. Suuret onnittelut vielä kaikille kouluun päässeille, erityisesti logopedian uusille opiskelijoille! Olette kaikki todellakin koulupaikkanne ansainneet! :) Laittakaahan viestiä jos toivotte postauksia jostain tietystä opiskeluun, logopediaan tai mihin tahansa muuhun liittyvästä. Yritän taas palailla bloggaamisen pariin ahkerammalla postaustahdilla! Ainakin tulevasta matkastamme aion kirjoitella useammankin postauksen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.