Ostoksia, joogaa ja "kevyttä" kesälukemista

A dream come true

Päätin tästä postauksesta viisastuneena käyttää heti hyväkseni Kappahlin alennusmyynnit ja sieltä löytyikin sattumalta juuri kaipaamani sinivalkoraidallinen pitkähihainen paita vieläpä 50%:n alennuksella! Kotimatkalla eksyin sattumalta vielä käymään yliopiston apteekissa, sillä jouduin sen kehittämän YA naturae -sarjan mainostuksen uhriksi. Sarjan tuotteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa ja niillä on ecocert-sertifikaatti. Itsellä olikin juuri hakusessa vartalovoide ja suihkugeeli, joten päätin hyödyntää heidän tarjouksensa, jossa juurikin nuo tuotteet sai yhteensä kymmenellä eurolla! En ole vielä ehtinyt kokeilemaan tuotteita, mutta tuoksuun ihastuin jo kummassakin tuotteessa! Onko kellään kokemuksia noista YA naturaen tuotteista? Heiltä löytyy ihonhoitotuotteita aina kasvovedestä huulirasvaan ja voiteisiin.

Oli pakko käydä täydentämässä myös urheiluvaatevarastoa, sillä ajattelin tehdä tänä kesänä reippaan paluun joogan pariin. Olen aiemmin harrastanut useamman vuoden ajan jonkin verran joogaa, mutta kaikkien kiireiden keskellä se on jäänyt ja nyt haluaisin taas aloittaa sen harrastamisen taas aktiivisesti. Ostinkin Tampereen yhteen joogakouluun koko kesän kestävän kolmen kuukauden kesäkortin, jolla saa joogailla niin paljon kuin haluaa ja suinkin ehtii. Tästä innostuneena halusinkin samalla päivittää vähän joogavaatteita. On se kumma, kuinka paljon uusien urheiluvaatteiden ostaminen vaikuttaa urheilumotivaatioon ja toisinpäin!

Viimeisenä vielä niihin kuulumisiin! Kesä on alkanut kyllä aika reippaasti töiden parissa, sillä itsellä oli juuri yhdeksän päivän työputki ja nyt nautin toisesta vapaapäivästä sen jälkeen. Onneksi eilen ja tänään oli siis hyvät mahdollisuudet päästä hyödyntämään tuota joogakorttia! Koulujuttuja ei ole tullut kuitenkaan kokonaan unohdettua, sillä hain eilen kirjastosta viikko sitten varaamani Psykiatrian-kirjan, joka pitäisi lukea psykologian yhtä kurssia varten. Vähän kauhistuttaa tuon kurssin lukemismäärä, sillä yksinään tuossa kirjassa on jo yli 800 sivua ja itsellä on varauksessa lisäksi toinen kirja, joka pitäisi vielä kahlata läpi kurssia varten. Puhumattakaan siitä yhdestä englanninkielisestä kirjasta. Tässä kuitenkin monia hyviä syitä suorittaa tämä kurssi kesällä, sillä itsellä ei välttämättä riittäisi motivaatio tähän muiden kurssien ohella..

Kommentoi