Päiväni kuvina

A dream come true

Ajattelin tehdä tänne eilisestä päivästäni Päiväni kuvina -postauksen. Eilen oli tavallinen päivä yliopistolla, mutta päivä sisälsi kaikenlaista ylimääräistä tekemistä aika paljon, mikä teki päivästä tavallista kiireisemmän.

Aamu alkoi herätyskellon soimiseen kello 8. Psykologian luento alkaisi jo kymmeneltä ja olin ajatellut olla ahkera ja mennä katsomaan luentoa paikan päälle. Psykan luennoissa on onneksi se hyvä puoli, että ne voi katsoa myös jälkikäteen kotona. No tänä aamuna oli sen verran väsynyt fiilis, että torkutin yhdeksään asti ja päätin mennä yliopistolle vasta logopedian luentoa varten.

Päädyin aamulla katsomaan edellisviikon psykan luennon (jäi jostain syystä väliin). Luentoa aktiivisesti seuratessa onnistuu hyvin myös aamupalan syöminen ja meikkaus.

Luennon äänet kuuluvat vielä hyvin, vaikka valitsen vaatteita vaatehuoneessa toisella puolella asuntoa.. Jos sieltä vaatekaapista löytää jotain.. Toisessa kuvassa meikki valmis, mutta hiusten kanssa kamppailua vielä edessä.

Lähdein talsimaan bussipysäkkiä kohti hieman aiemmin, jotta ehdin napata lähikaupasta hieman eväitä treeniä varten. Samalla heitin zalandon paketin palautukseen (urheiluliivejä ei kannata tilata netistä arvaamalla, vaikka nyt ehkä viimein saan niistä oikein koon). Matka jatkui hiljaisessa ja tyhjässä bussissa kohti yliopistoa.

Hiljainen yliopisto samalla kun odottelen luokkakavereita syömään. Ruokailun jälkeen kahdentoista aikaan alkoi logopedian luento, jossa käsiteltiin kommunikaatiotauluja ja -laitteita sekä niiden käyttöä. Vaikuttaa yksinkertaiselta, kunnes pitää alkaa miettimään ilmaistaanko verbin mennyt aikamuoto ennen verbiä vai sen jälkeen..

Luennon jälkeen nopea käynti opintosihteerin luona ja sen jälkeen atalpalle ryhmäliikuntatunnille! Olen löytänyt unipolisportin liikuntatunnit vasta nyt, vaikka opiskelin kaksi vuotta TAMKissa, jossa näitä olisi voinut myös hyödyntää. Toisessa kuvassa 1,5 tunnin jumpan jälkeiset eväät.

Taas luennolla istumassa, tällä kertaa kuitenkin juoksukoulun aloitusluennolla, jossa käytiin läpi juoksutekniikkaa, ravintoasioita, ym. juoksuun liittyviä juttuja. Odotan innolla treenien alkamista kunnolla ensi viikolla! Toisessa kuvassa selvitty kotiin pitkän päivän jälkeen, vasta noin kello 20. Jäätävä nälkä! Iltapalaa ja rentoutumista Frendit-sarjan parissa. Olen nähnyt Frendien jaksot varmaan miljoona kertaa, mutta en tunnu kyllästyvän niihin koskaan!

Tässä hieman mun eilisen päivän tekemisiä kuvien muodossa. Kertokaahan mitä tykkäsitte!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.