Pink thursday + new hair

A dream come true

Toppi (noisy may), jakku (h&m), farkut (h&m), laukku (lipsy), kello (fossil), kengät (vamos).

Innostuin tuosta vaaleanpunaisen hempeästä jakusta heti kun näin sen alennusmyynneissä. Se oli mielestäni kauniinvärinen ja sopii yhdisteltäväksi monella tavalla. Jakusta saisi vielä virallisemman näköisen laittamalla jakun napit kiinni, mutta itse tykkäsin tästä rennommasta vaikutelmasta. Jakku muistuttaa malliltaan toisaalta kimonoa, sillä kangas on hyvin ohutta ja malli löysä. Olenkin yrittänyt haalia kimonoja vaatekaappiini, sillä ne ovat yleensä niin ihanan värikkäitä ja mukavan rentoja päällä pidettäviä. En malta odottaa kesää, jolloin voi yhdistää kimonon shortseihin!

Itse kävin viime viikolla aloittamassa hiusprojektia kampaamossa ja tarkoitus olikin selvitä yhdellä kampaamokäynnillä eli laittaa hiuksiin hieman vaaleampaa raitaa sekaan. Viime viikolla kampaamossa kuitenkin todettiin, että latvat ovat edellisen värin jäljiltä jääneet sen verran tummiksi, että tarvitaan toinen kampaamokäynti pelkästään latvojen vaalentamiseen. Tänään sitten aamuvirkkuna hipsin kampaajalle heti yhdeksältä aamulla ja sen jälkeen kiiruhdinkin jo yliopistolle syömään ja kuuntelemaan lastenneurologian luentoa. Itse tykkään hiusten lopputuloksesta todella paljon ja halusinkin saada muutettua hiusväriäni hieman vaaleammaksi näin kesän lähestyessä. Samalla lähti aikamoinen kasa hiuksia ohennettaessa loputtoman paksulta tuntuvaa hiuspehkoani. Hiusten osalta siis valmiina kesään!

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Kiva jakku, käy tosiaan vähän joka tilaisuuteen..:). Sellainen aika ajaton, menee varmaan vuosia, jos ei sitten itse kyllästy. Hyvä ostos!

Kun luin kirjoituksesi loppuun, alkoi hymyilyttämään, kun tänään juuri julkaisin kaksi postausta kimonoistani (sain ne vihdoin kaikki kuvattua)..

ellaa's
A dream come true

Juu olin kyllä itse hyvin tyytyväinen ostokseen, etenkin kun se löytyi alennusmyynneistä! :) Hei kiva kun mainitsit, pitääpä heti mennä katsomaan jos löytäisi itselle jotain ideoita siitä millaista kimonoa lähtee itselle metsästämään :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.