E J M

Karkeesti sanottuna viitisen vuotta sitten heräsi ajatus blogin kirjoittamisesta. Halu oli kova mutta vielä niin nuoren tytön ajatuksissa oli kuitenkin pelko ja kysymys. Uskallanko?  Uskallanko jakaa elämääni nettiin, olenko ”valmis”, mitä jos en keksikkään mitään hyvää kirjoitettavaa, mitä jos tekstini ovatkin ihan huonoja ja tyhmiä, entäpä mitä muut ajattelevat ja mikä edes olisi blogille hyvä nimi?

Mä, Eevi Jasmin Mikaela. Siinä se, mun blogin nimi, yksinkertaisuudessaan. 

Miksi sitten nyt päätin alkaa kirjoittaa?

Oon huomannut että nyt vanhemmiten olen alkanut miettimään asioita ihan eri tavalla kuin nuorempana, jotenkin syvällisemmin.. joten ehkä nyt sisältöäkin olisi helpompi tuottaa. Ja se pelko silloin siitä mitähän muut ajattelevat, sitä ei ole enään, ei ole ollut pitkään aikaan. Oon kasvattanut itelleni aika kovan kuoren vuosien varrella.

Pappani jalanjäljissä, oon aina tykännyt kuvata. Luontoa, eläimiä, vanhemmilla asuessani huoneeni sisustusta, tänäpäivänä omaa kotiani ja jopa ennen instagramin luomista ostamiani tavaroita ja vaatteita, vaikkei ollut edes paikkaa mihin niitä jakaa ja laittaa. Silloin juuri heräsikin ajatus blogista että olisi kiva jakaa näitä asioita muiden kanssa. Ensimmäiset somet mulla taisi olla mese, irc-galleria ja facebook. Seuraavana isompi etappi olikin sitten jo se instagram, kaverin rohkasusta. Sekin vähän pelotti ensin mut noh, siihenhän mä sitten hurahdin täysin. Aktiivinen päivittelijä edelleenkin monen vuoden jälkeen. Toivottavasti hurahdan tähän blogi juttuunkin samalla tavalla! Tuntuu nyt jo tosi omalta jutulta. Ennen oli ehkä vähän sellainen tunne että jotain puuttui, oli tarve purkaa ajatuksia.. Päiväkirjaa en ole koskaan osannut kirjoittaa. Olen itse ajatellut sen kirjoittamisen tosi salaisena.. Mitä hyötyä on purkaa ajatuksiaan jos kukaan ei saa niistä tietää. Tottakai joillekkin se riittää että saa kirjoittaa asiat paperille kenenkään tietämättä siitä, mutta niin kuin sanoin, se on mun oma henkilökohtainen mielipide päiväkirjasta.

Haluan tehdä tätä itseni takia, mutta tehdä tätä myös muille. Teille, lukijoiden iloksi. Jakaa kuvia, ajatuksia ja asioita elämästäni.

Kokoajan tätä kirjotellessani mietin tekstiäni, jossa varmasti on huima määrä jo yhdyssana- ja kirjotusvirheitä. Toivottavasti tekstiä on silti helppo lukea eikä se olisi kamalan sekava.. En ole mikään kirjoittamisen mestari, varsinkaan oikeinkirjoituksessa. Eiköhän sekin harjaannu tässä kun alan enempi kirjottelemaan.

Hitsi, eihän tätä malttaisi lopettaa mutta pakko tältä illalta. Tekisi mieli räväyttää koko elämän sisältö kerrallaan mutta liika on liikaa. Jätän teidät jännitykseen. Valmiiks on jo mietitty seuraavien postauksien aiheita ja sisältöä joten pysykääs mukana!

See you!

IMG_20180527_132425_055 (2).jpg

-E

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *