Hiljaiseloa

Huh hellettä, hengissä ollaan!

Pitkä aika on taas hujahtanut viime kerrasta että ajattelin kertoa vähän kuulumisia..

Luulin jo etten tänäänkään jaksaisi avata läppäriä. Onneksi kuppi kahvia toi lisäboostia.

Lämpöä on riittänyt ja siinä yksi suuri syyllinen otsikolle. On tullut vietettyä paljon aikaa ulkona (tai sitten vain sisällä löhöillen tuulettimen edessä) kun nyt kerrankin osui kunnon kesä meille, niin on kirjoittelut jäänyt vähemmälle. Kyllä se helle verottaa ihan ilman mitään suurempaa tekemistäkin. Itsellä energiat ainakin ollu tosi vähillä ja hermo kireällä tämän pitkään jatkuneen kuumuuden ja nihkeän olon takia. Aikaisemmin melkein jo naureskelin itsekseni kun tässä alkaa jo kaipaamaan viileämpiä kelejä ja syksyä. Siis minäkö muka kaipaan syksyä?! Minä joka yleensä vihaan koleaa ilmaa? Kyllä.. Haluaisi vähän vaihtelua myös jo pukeutumiseenkin, eikä aina vaan vetää kaupungilla tyyliin puolialasti ja silti on kuuma. Mutta kyllä edelleen olen sitä mieltä että kesä on ihaninta aikaa, ehkä kuitenkin tottumattomalle tämä kesä on ollut yksinkertaisesti liikaa..

Ja ettei menisi ihan valittamiseksi, niin yksi ihan ehdoton kiva plussa näiden helteiden aikaansaamana on kyllä ollut järvivesien lämpeneminen ja niin minäkin oon uskaltautunut pitkästä aikaa uimaan! Ja montakin kertaa jo. Kamalaa etten viime vuonna käynyt kertaakaan! Ihan oli päässyt unohtumaan kuinka kivaa se onkaan!

Hyvät säät ovat suoneet myös otolliset olosuhteet auringonlaskujen kuvaamiseen. Laitan alle pari kuvaa mitkä oon saanut räpsittyä nyt muutamina iltoina.

IMG_20180725_160629[1].jpg

Pieni kotikaupunkini, on se kaunis <3

IMG_20180725_235515_844[1].jpg

Niin kaunista. Nämä tyynet kesäillat ja värikäs taivaanranta tekevät mut niin onnelliseksi! Ja huolet jos niitä on, ne kaikki unohtuvat.

IMG_20180730_223003_512[1].jpg

Onnellinen <3

Käytiin viikonloppuna R:n kanssa pikku reissu korkeasaaressa. Itse ainakin lähdin vähän liian korkein odotuksin.. Ajatus oli tehdä siitä isompi juttu tänne, tai lähinnä kuvapostaus mutta se jäikin sitten sinne ajatuksen tasolle, kun ei niitä kuvia kertynytkään paljoa, eläintenkin ollessa kuumuutta piilossa. Laitan tähän nyt joitain muutamia räpsyjä. Laatukaan ei ole paras mahdollinen kun kännykällä zoomattuna kuvaa. Toivon että joskus saan hankittua ihan oikean kameran ! 🙂

IMG_20180801_184116[1].jpg

Onneksi nallet sentään oli jalkeilla, ne oli pakko nähdä. Hänkin oli vilvottelemassa <3

IMG_20180801_184056[1].jpg

Hänellä oli aivan upeat sarvet! Ja varmasti painavat kannatella, joten puun päällä olikin hyvä lepuuttaa päätä.. 🙂

IMG_20180801_184029[1].jpg

Mä niin odotin ja toivoin että edes yksi näistä kymmenistä olisi levittänyt pyrstönsä, mutta ei! 😀

IMG_20180801_184215[1].jpg

Tämän herran kanssa en haluaisi joutua samaan aitaukseen..

Ehkä ensi kerralla on parempi tuuri ja saisi kuvailtua enemmän!

Terkuin,

-E

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *