Missä mä oon?

”Joko sen kiinnostus lopahti?” ..moni varmaan siellä miettii.. Ei. Ei ole lopahtanut. Syy miksei musta ole kuulunut on ollut jälleen mun läppäri. Ei ole ollut yhtään mielenkiintoa alkaa kirjoittaa koneella yhtään mitään joka todennäköisesti taas pimahtaessaan kadottaa juuri valmiiksi saamani tekstin. Niin on käynyt jo ihan liian monta kertaa. Turhauttavaa ja harmittaa kamalasti..

Alunperin kirjoitin tätä tekstiä puhelimella. Painaessani julkaise, näytölle lävähti ERROR. Mietin että ei tämä voi olla totta enään. Koitin toisen kerran kun kirjoittamani teksti ei ollut pitkä. Sama toistui. Jääräpäänä päätin että nyt vielä uhmaan läppäriä ennen kun se lähtee huoltoon. Mutta niin, halusin tulla kertomaan nopsasti kuulumiset ja kertomaan missä mä oon ollut.

IMG_20171019_155706.jpg

Kesäkin vaihtui syksyyn ja on pitänyt jo kaivaa kaapin periltä villasukat ja paidat käyttöön. Kynttiläkausikin on startannut, ihanaa.

IMG_20180904_111304_577.jpg

Jätän tämän nyt tähän näin lyhyiksi kuulumisiksi ja ennen kun tämä taas sekoaa. Nähdään toivottavasti pian ja kivempien aiheiden parissa.

Ihanaa syksyn jatkoa kaikille<3

-E

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *