Rauhallinen lauantai aamu

Hitaat ja rauhalliset aamut, viikonloput on ihanaa aikaa. Silloin saa laittaa aivot narikkaan oikein luvan kanssa, ainakin melkein. Nyt tämän kirjottelun alotettua huomasin että olen vain miettinyt tulevia postauksia. Tuntuu kuin olisi jäänyt jälkeen, on niin paljon kerrottavaa. Kivoja juttuja ollut ennen blogin avaamista. Kuten sanoin edellisessa tekstissä, tekisi mieli räväyttää kerralla koko elämänkerta että saisitte minusta jonkinlaisen käsityksen. Mutta mennään pikkuhiljaa eteenpäin. Viime postaus jäi melko lyhyeksi ja vain pintaraapaisuksi kun väsymys tuli väliin.  Oon stressaamisen maailmanmestari, mutta päätin että tämän blogin kanssa en aio ottaa stressiä.

 

IMG_20180513_122608_088.jpg

Tänään ajattelin kertoa teille vähän enemmän  itsestäni ja mitä elämääni kuuluu, mitkä asiat ovat tärkeitä ja lähellä sydäntä.  Asun siis pikkuisessa kaksiossani kaksin Leevi- pupun kanssa. Täällä pyörii välillä myös toinen karvakaveri, vanhempieni koira Cindy. Siinä kaksi tärkeintä asiaa elämässäni + kaikki enkeliksi lähteneet karvaystävät. Tietysti perhe, mies ja ystävät. Kuitenkin heidän yksityisyyttään kunnioittaen tuskin tulen tänne mitään julkaisemaan. Ehkä joskus,  jos tulee jotain spessua, katsotaan mitä tuleva tuo.

 

IMG_20171109_122230_346.jpgIMG_20180619_193152_666.jpg

 Eläinten ja ihmissuhteiden lisäksi mulle elämässä tärkeää on musiikki. Yksin ollessani kuuntelen jatkuvasti, olin sitten kotona, lenkkipoluilla tai junassa.. saan siitä hyvän fiiliksen ja lisäpotkua päiviin. Aikaiset aamutkin lähtee paremmin käyntiin.

IMG_20180330_153841_063.jpg

PhotoGrid_1530959150964.jpgPian tulee pari vuotta täyteen kun otin ison askeleen elämässäni. Isin ja äitin pikku tyttö lähti kotoa, omaan asuntoon, ihan yksin. Pelotti, mutta vanhemmat olivat tukenani. Pienen pelon keskellä olin myös samalla super onnellinen. Olin niin innoissani silloin kun sai koko kämpän laittaa mieleisellään tavalla. Sekään ei tosin tapahtunut hetkessä, mikä mua ärsytti suunnattomasti. Oon vähän sellane hätähousu. Kaikki pitäisi saada heti nyt valmiiksi. Yks mun huonoista puolista ja toisena se että kyllästyn nopeasti ja kaipaan vaihtelua.  Oon ihan hullu sisustamaan. Koti-koti ajoista oon ihme kyllä rauhottunut, huonekalut on pysynyt omilla asuessa jotenkuten paikoillaan. Enimmäkseen nykyään välillä vähän vaan freesataan asuntoa uusilla tauluilla ja muulla pienellä härpäkkeellä. Suurimmat pakolliset hankinnat on tehty ja niitä ei hetkeen tarvitse uusia. Toivottavasti..

Oon myös kova tekee itse asioita, askartelen, maalaan ja piirrän, kunnostan vanhoja huonekaluja. Suurin projekti mihin tuskin kyllästyn pitkään aikaan on lavoista itse tehty valkoinen olohuoneen sohvapöytä lasipinnalla ja pyörillä. Suosin kierrätystä. Taitaa olla niin että sänky on ainoa huonekaluista jonka olen uutena ostanut kaupasta , hah. Kirppistelykin on kivaa! Toisen romu on toisen aarre eikse niin menny.

IMG_20180520_184215_349 (3).jpg

Vaikka sanoinkin olevani hätähousu, oon loppujenlopuksi  kuitenkin aika rauhallinen luonne.  Ja noh, joskus todella laiska. Ja asioita missä se näkyy, on tiskaaminen. Kotitöistä juuri se mitä vihaan eniten. Saa vinkata jos siitä voi saada jollain konstilla kivempaa, kun vaihtoehtona ei ole tiskikone!  Ettei tää nyt menisi liikaa negatiivisuuksiin, oon myös todella iloinen persoona. Ja aikaansaava kunhan on mieleistä tekemistä.

IMG_20160530_141659.jpg

Musiikista saa hyvän fiiliksen, mutta mikä muu mulle sitten tuottaa iloa? Kesä. Kesä. Ja kesä. Harmi kun se vain on niin lyhyt. Vaikka kesä menee kohta taas pois, on silti kuitenkin kiva kun tulee syksy, talvi ja kevät. Kaikki ne on omalla tavallaan mukavia. Mutta kesä ylivoimaisesti paras. Tykkään kulkea luonnossa vuodenajasta riippumatta. Senkin kautta puran mieltä, oli sitten hyvä tai huono fiilis.  Olen sellainen elämän pienistä iloista nautiskelija.

IMG_20180613_212758.jpg

Lähiajoiksi voisin jo lupailla ihonhoito postausta ja mitkä on ne mun omat ihonhoito rutiinit. Samalla voisin esitellä juuri tilaamani kasvojen hoito tuotteet.

Kaikkee kivaa on tulossa, nähdään!

-E

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *