Ladataan...
Ei Beigeä

Onhan se limanen ja aivan täysin överi mutta Pete Parkkonen vois musiikkivideolla vaikka kusta koiranpentujen päälle ja silti olisin valmis rakastamaan sitä.  

 

 

Näihin ajatuksiin ja tunnelmiin, hyvää joulua! 

TUORE TILANNEPÄIVITYS!!

Pete kyselee ig-tilillään onko pärstänsä parempi parralla vai ilman ja mie rukoilen, RUKOILEN että käytte kertomassa oikean vastauksen eli PARRALLA!!

 

Ladataan...

Ladataan...
Ei Beigeä

Hei!

Pitkästä aikaa!

Blogin kohtalo on auki koska mielessä pyörii seuraavanlaisia asioita:

Onko mulla mitään asiaa?

Haluanko kirjoittaa blogia?

Ja jos haluan niin ehdinkö?

Lukeeko kukaan enää blogeja? 

En oikein tykkää tästä että tämä vain on täällä. Haluan että se joko on aktiivinen tai ei ole ollenkaan.

Näitä asioita pohdiskellessani julkaisen kuvan joka on otettu Brysselissä jonne matkustin neljän ystävän kanssa yllättämään yhden siellä asuvan ystävän. 

 

 

Älkää kysykö tuosta nukesta. En jaksa selittää.

Älkääkä kysykö minun naamasta. En pysty selittämään.

 

Ladataan...

Ladataan...
Ei Beigeä

 

 

Meillä ei napero ole vielä kauhean kiinnostunut Pikku Kakkosista tai muista lapsille tarkoitetuista ohjelmista. Ehkä toviksi pysähtyy katsomaan jos tulee jotain musiikkia mutta muuten käyttää aikansa mieluummin tuolilla/pöydillä/hyllyillä kiikkumiseen tai muilla tavoin itsensä vahingoittamiseen kuin siihen että istuisi kivasti paikoillaan katsomassa televisiota.

 

Niin ja tietenkin jotkut mainokset ja Uuno Turhapuron elokuvassa soinut tango(?) villiinnyttävät lapseni tanssin pyörteisiin ja kenopallojen iloinen ruudussa heiluminen pysäyttää muun maailman. 

 

Kunnes löysimme Baby Einsteinin. Yksinkertaistaen sen pitäisi tehdä lapsestani nero mutta sillä ei oikeastaan edes ole mitään väliä. Vain sillä on väliä että lapseni rakastaa sen katsomista. 

 

 

Siinä se muksu jumittaa ja unohtaa vaaralliset kiipeilyharrastuksensa tai äidin kintuissa huutamisen. Ja äiti juo kahvia ja selaa facebookia niinkuin villeinä lapsettomina aikoina.

 

Tilanne on eskaloitunut siihen että tänä aamuna muksu kantoi pleikkarin ohjaimen minulle ja käskevään sävyyn karjahteli josta päättelin että ohjelma tulisi päälle laittaa. Ja niin alkoi Baby Einsteinin värikkäät kuvat ja klassiset musiikit pauhaamaan ja meidän Nakkinokka köllötti ihan muina sohvaperunoina ja antoi minun rauhassa meikata ja pukeutua. Ja sitä en muista tapahtuneen koskaan ennen! Ja eikö tuo ole jo osoitus uskomttomasta ja muita lapsia paljon edellä olevasta melkoisesta nerokkuudesta.

Enkä välitä siitä kuinka hänen aivonsa sulavat ja kehitys on pilalla. Ei se minun jaloissa kiljuminen ja määkiminen kovin paljon kehittävämpää voi olla.

Ja kuulin myös Youtubessa olevasta videosta "stora maskiner" jossa ilmeisesti vilisee nimensä mukaisesti isoja koneita. Ja Nakkiksen traktorirakkauden tietäen se voisi olla seuraava hitti. 

Kiitos Youtube. Teet äitiydestä mukavampaa.

Ladataan...

Pages