Lilyn denimhaaste

Farkut. Vihaan farkkuja. Olen äärimmäisen huono sietämään epämukavuutta jota farkut minulle hyvin vahvasti edustavat. Varsinkin talvella täällä lapin pakkasissa kun päälle pitäisi saada vähintään yhdet kalsarit (grauh…) ja sitten siihen päälle vielä tiukat ja puristavat farkut. Ei. Ei ei. Kyllä juhlimaan lähtiessä tunkeudun tiukkoihin farkkuihin mutta silloin sen epämukavuuden ja ahdistavuuden hukuttaa alkoholiin. Yleensä olen siis käyttänyt legginsejä joiden alle on saanut niin paljon välihousuja että erotiikka on ollut valovuosien päässä. Joskus, kovimmilla pakkasilla, olen joutunut töihinkin laittamaan college-housut koska sisälläkin on todella, todella kylmä. 

 

Onneksi farkkujakin on tosiaan erilaisia. Jopa sellaisia joiden alle mahtuu kalsarit, SEKÄ villahousut! Kyllä. Villahousut. Cubuksesta ostetut villahousut. En kadu mitään.

 

SAM_0981.jpg

 

Kaikki arvostus muoti/tyyliblogeja kohtaan joissa on kuvattuna päivän asuja melkein joka päivä. Kameran edessä oleminen ei oikein muutenkaan tunnu luonnolliselta ja sen lisäksi vielä peilin kautta kuvaa ottaessa on se ihan teknisestikin jo vaikeaa. Niinkuin varmaan tuskaisen keskittyneestä ilmeestäni voi päätellä.

No kuitenkin, H&M:ltä ostetut boyfriendit ovat palvelleet oikein somasti jo yli vuoden ajan. Olen harkinnut että käyn ostamassa toisetkin josko nämä joskus hajoavat enkä löydä uusia yhtä hyviä ja yhtä halvalla. 

 

sam_0985.jpg

Josko joku haluaa miehiä miellyttää, niin nämä housut eivät välttämättä toimi. Nämä roikkuvat eivätkä imartele mitään kehon osaa, mutta itselläni se nyt ei olekaan prioriteettina. 

SAM_0990.JPG

Rakkaat pöksyni ovat ottaneet myös damagea. Punaista maalia niihin tuli kun olin koulun kautta Oulun keskustassa maalaamassa katuun kuvia lasten kanssa. 

 

SAM_0991.JPG

Niissä on myös mustia pilkkuja erään mustepatruunan räjähtämisen seurauksena. Siltikään en luovu. Nehän ovat vain merkkejä innokkaasta taiteilusta mitä on tullut harrastettua.

 

 

SAM_0988.jpg

Näin hauskaa on minun housuissa.

Kommentit (4)
  1. [[{”fid”:”294785″,”view_mode”:”media_original”,”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”417″,”width”:”417″,”class”:”media-element file-media-original”}}]]

    1. Ohhoh! Fantastista! Kiitos toimitus ja kuvan hauska lintu. 

  2. Itekkään en farkuista välitä yhtään, ei vois olla epämukavempia housuja maailmassa! Mutta! Onneks on Dr.Denim, maailman parhaimmat housut, ne näyttää farkuilta mut ei oo yhtään epämukavat tai mitään sellasta!:D Suosittelen jos vihaa normi farkkuja!

    1. Olen niistä kyllä kuullut pelkkää hyvää ja melkein ostanutkin mutta esteeksi tuli se kun en jaksanut kokeilla ja hintakin taisi olla itselleni liian monta kymppiä kun kaupassa niitä katselin. Mutta nyt ehkä täytyy niitä kyllä kokeilla jos joku muukin farkkuvihaaja niistä tykkää 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *