Valittavat naapurit 2.0

Noin kuukausi sitten kirjoitin siitä kuinka naapuri on keksinyt ruveta valittamaan siitä että koiramme haukkuu ulkona. Jälleen sunnuntaina sain uuden koiran haukuntaan liittyvän viestin.

Naapurimme laittoi siis jälleen viestiä jossa valheellisesti väittää että koiramme haukkuu ulkona itsekseen jopa tunteja putkeen. Näin ei voi olla koska koira ei tunteja ole yksin ulkona. Ja itse asiassa koira on yksin ollut kuluneen kuukauden aikana vähiten koko meillä olo aikana ja se taas ei liity mitenkään naapuriimme.

Viime viestin jälkeen jäi tuo koiran kanssa puuhailuista päiväkirjan pitäminen aloittaminen mutta eilen sen pito sitten alkoi. Tulemme myös videoimaan sen että koira todella jää sisään kun lähdemme tai tulee mukaamme töihin, reissuihin jne. Tämä aivan ”ihastuttava” naapurimme joka omien sanojensa mukaan keskustelee meidänkin kanssa vain ja ainoastaan asiallisesti. (Loin muuten Bing kuvatyökalulla hänen innoittamaan melkoisen osuvan kuvan käyttäen häntä esimerkkinä tekoälylle. Kuva siis yllä) Hänen asiallisuudestaan voi olla todella montaa mieltä. Olen varma siitä että jos käyttäisin yhtä asiallisesti kuin hän väittäisi minun olevan raivoissani.

Valheita joita kyseinen naapuri latelee voi olla myös seurauksia. Ei pidä kirjoittaa asioita jotka ei pidä paikkaansa koska ne omat valheet voivat olla vahingoksi myös kirjoittajalle itselleen. Tavallaan ihailen ja tavallaan ihmettelen että miten näinkin menestyneellä ja ”korkeasti” koulutetulla itsensä projektipäälliköksi esittäytyneellä voi olla ympärivuorokautisesti höpinöidensä keksimiseen ja meidän kyyläämiseen aikaa.

Tavallaan minua säälittää jo nyt tuo naapuri. Me aiheutamme hänessä suurta ärtyneisyyttä mutta hän purkaa sitä aivan täysin väärillä tavoilla. En ole terveydenhuollon ammattilainen mutta aivan käypää perustasoa oleva köökki psykologi ja uskalla arvella että kyseisen henkilön käytöksen takana on mielenongelmia.

Tässä vielä linkki josta pääset lukemaan edellisen aiheeseen liittyvän postauksen. 

Ps. Eikös koiramme uusi päiväkirja olekin juuri kissoja vihaavalle koiralle ulkonäöllisesti sopiva. Tiikereitä ja kaikkea kannessa.

koti oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *