Arkea

Tätä viikkoa on leimannut se että siviilielämä on haitannut työntekoa. Koska yritys on oma, asioita on helpompi järjestellä mutta rajat tässäkin tulee vastan.

Tämän päivän ohjelma on ehdottomasti alkaa listaamaan itselle niitä rästitöitä mitkä pitää tehdä heti tänään ja sitten viikon viikonlopun työlistaa jne.

Tärkeimpiä työhön liittyviä asioita mitkä pyörii mielessä, on ehdottomasti se että taloustilanne tulee aina vaan kurjistumaan ihan joka maassa ja se ei voi olla vaikuttamatta myös meidän tekemiseen. Ja kun on tiedossa että taloudellinen tilanne tulee kurjistumaan, niin on pakko esittää kysymys itselle. Olemmeko me varautuneet talouden vaihteluihin tarpeeksi hyvin? Ja miten voisimme vieläkin varautua talouden vaihteluihin?

Vaikeasta tilanteesta huolimatta pitää osata olla kiitollinen siitä että meillä on niin mahtava työporukka, jossa löytyy aina puolin sun toisin joustoa. Jos meillä ei olisi ollut näin mahtavaa porukkaa töissä emme olisi saavuttaneet viime vuonna unelmatulostamme tästä toki kiitos kuuluu myös meidän yhteistyökumppaneille.

Miten te saatte keinoteltua tasapainoon työ ja siviili elämänne?

 

tyo-ja-raha tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *