Voihan vuokralaiset

Ei voi kuin todeta että vuokranantajia varten olisi olemassa oma mielisairaala jos samanlaisia vuokralaisia olisi valtaosa vuokralaisista kuin meillä. Nämä turvaa maastamme hakemaan tulleet henkilöt ajaa asiat siihen pisteeseen että aivoistani ennen vuokrasopimuksen päättymistä katkeaa verisuoni pelkästään raivon voimasta eikä kotouttamispalveluiden virkamiehetkään yhtään asiaa helpommaksi tee.

Lainasin vuokrasopimuksen alussa vuokralaisille eteiseen naulakon jotta saavat kamppeensa siihen laittaa ettei lattialla tarvitse pitää. Sanoin että saatte pitää naulakkoa siihen saakka että vuokrasopimus päättyy tai saan sen myytyä torissa. Naulakko on nyt myyty ja pyysin naulakkoa takaisin. Minulle ilmoitettiin että saan sen takaisin kun asunto luovutetaan takaisin. Tässä kohtaa laitoin vihaisen viestin jossa kerroimme että naulakko on myyty ja se tullaan hakemaan päivänä xx.xx.xxxx ja se pitää ennen sitä olla meillä. Laitoin tämän saman viestin myös kotouttajille ja oletin että he pystyvät takomaan vuokralaisten päihin tiedon että jos tavaran omistaja myy tavaran se on luovutettava omistajalleen myyntiä varten. Kotouttajilta tuli viesti että saatte naulakon takaisin asunnon luovutuksen yhteydessä. Muistattehan noudattaa viestintä rauhaa!!! Eli käytännössä kotouttaja syyttää minua viestintärauhan rikkomisesta koska olen pyytänyt kahdella viestillä omistamaani tavaraa takaisin ja huomauttanut kerran että lunta pihasta ei saa luoda autotielle. Kolme viestiä viikossa täysin aiheellisesti on viestintärauhan rikkomista. Jos tämä on tilanne tulen ohjaamaan meille vuokralaisten toimista kuten lumen läjittämisestä tielle suivaantuneet naapurit osoittamaan valitukset suoraan vuokralaisille. Siinähän ihmettelevät sitten kun vain suomea osaava kaksimetrinen voimanostajan ja Michelin ukon riesteymältä näyttävä kuumana käyvä mieshenkilö tulee ovelle kertomaan että hänen autonsa pohja oli vuokralaisten lumitöiden jäljiltä vaarassa.

Naamioihan kotiuttaja vittumaisuutensa ystävällisyyden taakse ja kysyi että olemmeko me ajatelleet että tilanteeseen puuttuminen syö meidän jaksamista? Teki mieli karjua tässä kohtaa että tiedätkö että tämän pelleilyn takia olemme joutuneet perumaan lomamme ja emme tule mistään saamaan senttiäkään korvauksia menettämästämme noin 3200€ summasta ja sinä tulet puhumaan minulle arjessa jaksamisesta mutta tämähän olisi ollut täysin hyödytöntä.

Olen tänä aikana kun vuokralaisten kanssa oppinut toivomaan että voi kun aika kuluisi nopeammin jotta vuokrasopimus päättyisi ja me pääsisimme noista ongelmaihmisistä eroon mahdollisimman nopeasti. Kiinteistö tulee menemään myyntiin lähipäivinä ja odotan mielenkiinnolla että mitä näytöistä tulee. En jaksa enää vuokraamista sillä hyvien vuokralaisten saaminen tuntuu olevan kiven alla.

Ja kyllä lomamatkan peruuntuminen johti siihen että me emme enää tule lomailemaan. Aina kun yritämme lähteä lomalle, tulee lähdölle jos ei muuta syytä niin sitten vaikka pandemia. Yrityksen puutteesta lomailun suhteen ei ole ollut puutetta mutta viimeisen viiden vuoden aikana kaikki lomamme on mennyt peruutukseen meistä riippumattomista syistä.

koti raha
Kommentit (5)
 1. Väärinhän ne toimii, mutta…

  Onko niin arvokas naulakko, että mielenrauhansa kannattaa menettää..? 🙂

   1. Kuinka arvokas?

    1. Useampi satanen on ollut minun maksama hinta naulakosta jos sillä nyt jotain merkitystä on?

 2. Kannattaa jättää vuokralaisiin ottamatta yhteyttä ja jos ongelmia tulee niin vain kotiuttajan kautta yhteys.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *