Ihmiset on niin rohkeita ja hulluja

Elämäni Kunnossa

Mä oon kade.

Ihailen ja arvostan erilaisten extremelajien harrastajia ja heidän pelottomuuttaan.. Mikäköhän vie ihmisen niiden pariin? Ja mistä on kiinni se, kenestä tulee ihan törkeen hyvä?

Ootteko ikinä muuten miettineet, mitkä urheilulajit olisi kaikista hyödyllisimpiä hallita esim. zombien hyökätessä tai jossain ydinkatastrofin jälkeisessä mutanttimaailmassa?

Parkour olis ainakin todella kova.

Mä meen laittamaan sämpylät uuniin ja toivon, että koivet olis huomenna kunnossa, että pääsen harrastamaan mun ikiomaa tylsää ja turvallista, vain omaa mielenterveyttäni ja lihaksiani haastavaa lajia ;)

Kommentit

Lotta Katariina
Pumpui

Pitänee ruveta lainelautailemaan, oli aika hyvät berberit noilla surffipimuilla :D Tuntee itsensä kyllä melkoiseksi arkajalaksi kun noita katsoo...

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyödyllisin zombien hyökätessä on tietysti rugby! :)
http://fuckyeahwomensrugby.tumblr.com/post/32592370842/one-of-the-greate...

AnnaAnna (Ei varmistettu)

Ooh <3 Törkeen hyviä tulee niistä, jotka päättää että niistä tulee törkeen hyviä. Laskuvarjohyppy ja surffauksen opettelu haaveissa, tosin oman lajinikin lasken puoli-extremeksi :)

Kaima (Ei varmistettu)

Ite en oo asiaa miettiny mut mun mies aina on ihana ja miettii mitkä asiat tekee musta hyödyllisen maailmanlopun jälkeisessä elämässä :D

meowww (Ei varmistettu)

Oi vitsit toi video oli mahtava ja toi taustamusa... :) Musta tuntuu, että oon pikkusen extremelajihenkinen, koska en murehdi tai pelkää ja tykkään tehdä hulluja ja spontaaneja asioita. Mun tekis hirveesti mieli edes kokeilla jotain extremelajia, mutta en oikein tiedä mitä, miten ja olisi kiva saada joku kaveri. Katsoo mitä elämä tuo tullessaan :)

Miia (Ei varmistettu)

Olipa mieletön video! Ja todellakin rohkeita ja taitavia tyyppejä! Huh! Onko muuten käryä, mikä tuo musiikkii tossa taustalla on?

Vierailija (Ei varmistettu)

Wow, mikä video! minua on myös aina kiehtonut kaikenlainen extreme :) Haluaisin esittää tähän väliin myös postaustoiveen...Haluaisin kuulla sinun edistymisestäsi, ehkä myös pt:n näkökulmasta. Myös pt:n näkemys lihasten kasvattamisesta / laihduttamisesta / kiinteytymisestä, sen aikataulusta sekä tavoitteista olisi mukava kuulla :)

Saara S.
Saara Sarvas

Lotta, Katselin vähän samaa.. Märkäpuvut päälle ja liftaten lofooteille? En muuten pysy pystyssä edes tasapainolaudalla.

 

Vierailija, Rugbyn kanssa pitäis miettiä sit vaan sitä, onko kyseessä virusinfektio-zombiet ja kontaktitilanteessa tartuntavaara... :D

 

AnnaAnna, Tahdon tietää mikä on puoliextremeä! Ja tuo hyväksi tuleminen taitaa sujua samalla tavalla lähes kaikissa ammateissa ^_^ Itsellä vaan menisi pupu pöksyyn näiden lajien kanssa..

 

Kaima, Loistavaa, että sua osataan arvostaa! Itse etsin tietysti samalla tavalla tarpeellisia ominaisuuksia puolisoistani ;)

 

meowww, Mua teoriassa kiinnostaisi sikana, mutta veikkaan että extremekokeilut alkaa sitten, kun tää oma työväline aka kroppa alkaa olla siinä kunnossa että se kestää erilaisempia haasteita kuin nyt ^_^ Ja joo, joko asiansa osaava tai yhtä innostunut toveri antaa hommaan potkua missä tahansa!

 

Miia, Hmm.. Ei aavistustakaan, mutta veikkaan, että youtuben puolelle klikkaamalla infoista tai kommenteista löytyy vastaus! :)

 

Vierailija, Kiitos kommentista ja hyvä postaustoive, voisin toteuttaa sitä muokattuna lähiaikoina!

PT-henkilö on lajiharrastaja, joka treenauttaa mua vapaa-ajallaan, eikä siis tee  personal trainingia ammattinaan. Jonkinlaista katsausta voisin silti seuraavalla treenikerralla kysäistä! :)

Lihasmassa on pysynyt alun kasvattelun jälkeen melko samana, mutta puhdasta rasvaa on palanut sellainen 5kg ja yleinen olemus tiukentunut aika tavalla.

Mitään solidia tavoitetta (paitsi siis, että lihasta lisää ja läskiä pois) ei ole asetettu, vaan tähtään ennen kaikkea kokonaisvaltaisesti hyvään oloon sekä henkisesti että fyysisesti. 

Syömishäiriötaustan takia en halua asettaa mitään tiukkoja rajoja ja tavoitteita, ettei mopo vahingossakaan karkaa käsistä! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Biisi on Ellie Gouldingin Lights, Bassnectarin Remix. Määkin vain lähdin Googleen kirjoittamaan pari lainia lyriikoista, ja parissa sekunnissa tupsahti oikea biisi nokan eteen. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka Saara,

kiitos jo alustavasta vastauksesta, jään siis odottamaan tulevaa postausta ;) 5 kiloa on upea saavutus! haluan vielä sanoa, että olet aivan älyttömän inspiroiva ja upea ihminen, jatka samaan malliin! :) Urheilu on niin ihana asia, että on upee, jos siitä pääsee nauttimaan <3

Elinala
Elinala

Nyt kun olen koukuttunut Walking Dead-sarjaan ja en lähde enään edes postilaatikolle ilman jotain kättä pidempää, niin loistavin taito näitä matelevia kuolleita vastaan olisi mikä tahansa martial arts. Extreme lajeista taidokkainta zombien lahtaamiseen olisi varmaan asenne! Uskallus ennen kaikkea :)

Kommentoi