Kaupunkikävelyllä kännykkäkameran kanssa

Elämäni Kunnossa

Kyykkyläpimurtoni ansiosta jalat ovat edelleen ihan tukossa, ja eilisen yläkroppapäivän sisältöä käsittelen edelleen intensiivisesti päässäni (Poltteella samaan aikaan olleet saattoivat kuulla jonkin verran sadattelua, ja boksien potkimista.. En ole ylpeä käytöksestäni :D). Tänään heräsin taas jumittavan niskan kanssa, ja päätin että päivän agenda on: kävely.

Sateinen päivä taittui iltaan ja kiskoessani lenkkikamoja päälle, ei pimeä ja tihkuinen Kuntokolmonen houkuttanut tasan tarkkaa tippaakaan. Päätin siis tehdä vähän erilaisen lenkin, ja tutustua paremmin rakkaan Mansen katuihin! Samalla sain oivan tilaisuuden testata mun uutta lainapuhelinta, Samsung Galazy S4 Zoomia, joka on niin outo, että sopii mulle kuin nyrkki silmään.

Seuraavien kuvien perusteella jokainen Mansessa vieraillut voi arvella mun lenkkireitin ja sen pituuden!

Miksei mua ole viety tänne syömään??

 

Mun mielestä on aika kreisiä, että kuvat on otettu pilkkopimeän aikaan puhelimella. Ei muuten tarvitse enää raahata kameraakaan joka kerta gymille - aika siistiä!

Kommentit

sanumaria

Golden Unicorn ei oo kovin häävi, pikkukinkki on paras :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun mielestä Golden Unicornissa on kyllä kaupungin paras kiinalainen lounasbuffet, kannattaa testata! Muuten komppaan kyllä pikkukinkkiä :)

sanumaria

Lounasbuffetti on kyllä ihan perushyvä. 

TanjaL (Ei varmistettu)

Tästä taitaa tulla nyt Tampereen kiinalaisten ravintoiloiden vertailukeskustelu MUTTA.. :D Golden Unicorns ei tosiaan ole hääppöinen, mutta en myöskään pidä pikkukiinalaisen palvelusta! Ainakin mun kohdalla palvelu ollut aina töykeää. Sen sijaan pikkukiinalaista melkein vastapäätä sijaitseva Shanghai on paras ja ruoan hintalaatusuhde bueno :)

ps. Sähän oot kiertäny mansen kunnolla ympäri kun on näkyy tammelaa, tampellaa (<3), finlayson, näsinpuisto, laukontori, ratina ja itsenäisyydenkatuakin!

sanumaria

Hehe, musta se pikkukinkin töykeä palvelu kuuluu hintaan :D

Tammelan tyttö (Ei varmistettu)

Tammelaa ? Missä kuvassa ?

TanjaL (Ei varmistettu)

Öö no laskin ton Tuomiokirkon Tammelan puolelle mutta oliskos se sitten kuitenkin Juhannuskylää? Ei kai tässä niin nuukia olla :D

Todellaupea Layra
Mad & Fab

Koska suuri kinkkikeskustelu. Kuulin että pikkukinkin kokki olisi vaihtanut vastapäiseen Shanghaihin ja siksi siellä olisi  nyt parempi safka? Ehkä urbaanilekendaa, ehkä ei ;)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen kuullut saman jutun ja nykyään tulee kyllä suosittua Shanghaita, niitten ruoka vaan maistuu jotenkin vähän freshimmältä kuin pikkukiinalaisen :)

Heidi S. (Ei varmistettu) http://lounastauonjuttuja.blogspot.fi/

Manse oli pessyt kasvojaan kymmenessä vuodessa. Kesällä kävelimme myös kaupunkikierroksen siipan kanssa. Maisema ja kadut olivat siistejä. Yleisilme muutenkin citymäinen!
Aikaisemmin tuli kulutettua enemmänkin Tampereen katuja, nyt tuli oikein hinku takaisin!

Hehhee, Golden unicorn <3 Hieman vihamielisen oloinen palvelu, epäilyttävä köynnöskatto mutta tosi hyvä ruoka. Take away -50 %. Tykkään!

Kommentoi