Kevätherkkujen kahvakuulakoulutus 21.4!

Elämäni Kunnossa

Hei pakko vinkata, kun kuulin että muutama hassu paikka on vielä vapaana!

Kukka a.k.a. kahvakuulaguru a.k.a. oman elämänsä supersankari pitää ensi sunnuntaina kahvakuulakoulutuspäivän. Mä olen halunnut Kukan treenautettavaksi ja silmätikuksi jo parin vuoden ajan, enkä voi uskoa sen päivän olevan vain viikon kuluttua.

Päivän aikana opetellaan tekniikoita, treenataan, opetellaan miten kuulaa nostetaan oikein ja vaikka ihan kotioloissa, että saadaan kunnon treenit aikaan jne. jne. jne. 

Mä olen itse osallistumassa päivään ja jännittää jo nyt vähän, mitä Kukka sanoo mun tänhetkisestä tekniikan tasosta :B

Kuulailun lisäksi on luvassa Sami Sundvikin ravintoluento, ja mua todella  kiinnostaa, miten Kukasta on irronnut parissa viikossa enemmän kiloja, kuin minusta parissa kuukaudessa.. Luvassa siis yhä uutta ja parempaa suuntaa ja potkua projektiin.

Niin että jos kiinnostaa ja olette jossain päin PK-seutua tai lähialueita, niin tulkaa tekin sinne!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

129 euroa!?!?!? OMG :D Siis varmasti hyvä juttu, mutta.. satakaksikymmentäyhdeksän euroa viidestä tunnista..

Saara S.
Saara Sarvas

Hihi, tässä sitä huomaa miten eri tavalla kaikki suhtautuvat treeniin ja siihen kuluvaan rahankäyttöön!

Omaan korvaani hinta nimittäin kuulosti todella kohtuulliselta, kun pienehköllä ryhmällä on kaksi ammattilaista päivän ajan käytössä ja mukaansa saa vinkkejä ja konkreettisia ohjeita, joilla voi parantaa tulevaa treeniään, ruokailuaan ja no... Elämäänsä :D

Tai ehkäpä pienyrittäjänä itsekin näen, mitä kaikkea tuosta summasta napsitaan, ennen kuin kouluttajat saavat itse penniäkään omaan kätöseensä ^_^

Vierailija (Ei varmistettu)

Mihis ovat jääneet liikuntahaasteet?

Paleo (Ei varmistettu)

Ootkos miettiny Paleo-dieetin, eli caveman-dieetin kokeilua? Osallistuin poikaysävän treeniryhmän kautta 30 Paleo Challengeen ja jäin vähän sille tielle.. Kiloja lähti 5(!!!!) 4 viikossa, söin todella paljon ja koko ajan, olen (olin) normaalipainoinen hiilaripallo ;) kaikista paras sivuvaikutus oli se energiamäärä joka valtasi kun alkoi syödä oikein! Ennen olin _aina_ väsynyt ja nyt nukun 9-10h ihanaa unta ja jaksan ne raskaimmat treenitkin helposti. Helppo ruokavalio se ei ole, mutta ekan viikon tuskastelun jälkeen totuin ja se oli helppoa! Suosittelen tsekkasman, vaikka vaan kuuriluontoisesti!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ah oui, tuon viimeisen kommentin ymmärrän kyllä tosi hyvin. Lähinnä kai mua harmittaa, kun ei ole varaa tämmöisiin kaikkiin iiiiihhaniin kursseihin ja tunteihin.. No, onneksi liikuntaa voi harrastaa ihan edullisesti tai ilmaiseksikin. Vitsit miten mahtava pyöräilykeli esim. tänään! :)

Tsemppiä ja iloa treeneihin!

ps. pidän tätä blogia "jemmassa" siihen kun olen saanut syksyllä pienokaisen syliini ja pääsen kunnolla treenailemaan itseäni taas kuntoon :)

-P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.