Kuumakivihier.. paijaus

Elämäni Kunnossa

Mä kävin tänään spontaanisti käyttämässä Blog Awardseista voittamani lahjakortin eräässä Day Spa:ssa. Olen käynyt joskus n. 20min testihoidossa kokeilemassa kuumakivihierontaa, ja se oli taivaallista. Tänään varauduin samaan kokemukseen, ja kävi ehkä kohtalokseni.

Kuumakivihieronnan ideana on hieroa keho läpi kuumia kiviä ja öljyä käyttäen. Kivistä säteilevä lämpö siirtyy syvälle lihaksiin ja rentouttaa niitä vielä tehokkaammin kuin tavallinen runnominen.

Tämänpäiväinen hieronta kuitenkin oli enemmän paijailua, kuin syvärentouttavaa hierontaa.. Käytettäviä kiviä ei ollut kovinkaan montaa, niitä ei missään vaiheessa jätetty hierotun alueen päälle lämmittämään lisää, ja hieroja olisi voinut käyttää tuplasti enemmän voimaa. Paijailu ja lämpö tuntuivat kuitenkin sen verran ihanilta näinkin, etten koomatilastani jaksanut pyytää mitään muutosta tekemiseen. Mä muutenkin tykkään enemmän sellaisesta nössöhieronnasta, kuin itkua vaativasta urheilurusikoinnista. Kokonaisuus hoidon aktiivivaiheiden aikana oli siis erittäin miellyttävä, ja vaadin rusikointia sitten joskus toiste.

Jokaista vartalon aluetta hierottiin/paijattiin kivillä muutama minuutti, mutta tuntui siltä, että 75min ajastani puolet kului huoneen ympäriinsä ravaamisessa, ja hieronnan jälkeisessä n. 15min "rauhoittumis"tuokiossa.. Noh, onneksi kyseessä oli lahjakortti, eikä kovalla työllä ansaitsemani rahat ;)

Aion ehdottomasti antaa kuumakivihieronnalle vielä pari mahdollisuutta, mutta etsin paikan, josta löytyy reilusti positiivisia suosituksia! Niin, ja niitä suosituksia saa myös jättää tuonne kommenttiboksin puolelle.

 

Kommentit

tiitikkä (Ei varmistettu) http://tiina-worldaroundyou.blogspot.fi/

Itsekkin varasin just maanantaille ajan Tampereella sijaitsevaan Kauneuskeskus Venukseen. Saapa nähä onko hyvä, mutta odotukset on ainaki korkealla! :D Voi olispa jo maanantai ja paijailuhieronta. Tän postauksen perusteella ainakin näyttää ja kuulostaa hyvältä. :)

ellistin (Ei varmistettu)

Kauneushoidoissa, hieronnassa yms. on TODELLA raivostuttavaa, kun hoitajan aika kuluu juurikin tuossa ympäriinsä ravaamisessa! Haetaan sitä sun tätä ja säädetään juttuja ja niin edelleen. Miksei kaikkia tarvikkeita ole tuotu paikalleen tai käden ulottuville ennen kun asiakas rojahtaa hoitopöydälle? Ääääääähhhh....

Tuulia9 (Ei varmistettu)

Lämmöllä suosittelen Helsingissä Hieronta-Akatemiaa ja siellä urheiluhierojan tekemään Hot stone-kuumakivihierontaa. Tunnin sessio ei pahan hintainen ja todellakin on asiantuntijan käsissä ja saa kunnon hieronnan. Itse sain tuonne lahjakortin ja olin tyytyväinen käyttäessäni sen juurikin kuumakivihierontaan. Täysin omakohtainen suositus, eikä mainos. ;)

http://www.hierontaakatemia.fi/

Sofie_ (Ei varmistettu)

Olen käynyt Helsinki Day Spassa kerran kuumakivihieronnassa ja se oli taivaallista. Koko keho käytiin läpi ja kiviä jätettiin kaikkialle keholle lämmittämään. Hieronta ei ollut mikään runnominen tai urheiluhieronta, mutta rauhoitti mukavasti.

Marc (Ei varmistettu) http://luontaistuotehaku.com

Tämän postauksen innoittamana varasin ajan :D Kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.