Lisävoimaa selkään ja.. pohkeisiin.

Elämäni Kunnossa

Mä koin eilen vahvan valaistumisen siitä, että mun salainen aseeni ja voiman kulminoitunut piste on pohkeet! Ai, että ei oo kovin hohdokasta vai? No ei niin... :D Olin eilen Kahvakuula Balance -tunnilla (ihan loistava tunti ja sitäkin huikeampi ohjaaja - Lauri!), mutta kuten aina, treenikaverin salitreeni kesti noin tuplasti omaani pidempään.

Tein siis koko kehoa mukavasti lämmittäneen ja ärsyttäneen kahvakuulailun päälle spontaanin selkä-takareisi-pohje -treenin. Olen alkanut tiedostetusti kehittää selän lihaksistoa, koska uskon sen liian heikon kunnon olevan osasyyllinen siihen, että vahvin pisteeni ovat kaikkien muiden vaihtoehtojen sijasta ne pohkeet..... Samalla syyniin pääsee tietysti koko keskivartalo.

Eilen tein 45min kahvakuulatunnin lisäksi:

  • Rauhallisia ja hallittuja selänojennuksia selkäpenkissä lisäpainolla (10kg) 4 x 10
  • Reverse Hyper Extension laitteessa (mikäköhän tämä olisi suomeksi?) 4 x 10
  • Takareidet laitteessa 3 x 8
  • Varpaillenousu tangon kanssa (60kg) 3 x 10

Palautukseni olivat piiitkät ja sarjat melko napakat, joten toivon tämän menneen hyvästä voimatreenistä. Lisäilen nykyään monipuolisesti selkä- ja vatsaliikkeitä myös muiden treenien oheen, koska haluan uskoa että kaikki työ on voittoa, ja erilaiset ärsykkeet rakentavat mulle hitaasti ja varmasti kunnon voimacoren.

 

Ne pohkeet.. Pienet, mutta pippuriset. Miksen ole aiemmin tajunnut, miten mukavaa niitäkin on vähän piinata?

Treeni-innostus muuten ei ota laantuakseen, ja mua vähän ärsyttää ajatus ensi viikon työreissusta, joka katkaisee taas tämän loistavan putken :B

Kommentit

Nata - White Trash Disease

Ota treenikamat mukaan! Lontoon ja nykin reissut ovat sujuneet mukavan hikisissi merkeissä!

Saara S.
Saara Sarvas

Pressireissujen minuuttiaikataulujen puitteissa ei oikein puikkelehdita treenaamaan :( Onneksi noi päivät on yleensä yhden jos toisenlaista juoksua paikasta toiseen ;D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.