OstosTV:n helmi: Dual Bike

Elämäni Kunnossa

Ennen treenien pariin palaamista pakko jakaa paras Barcelonasta löytynyt kuntovinkki. Telkkarissa pyöri yöllä ihan huikea ohjelma, missä ihmiset kertoivat etääntyneille ystäville/sukulaisille/rakastetuille jotain tärkeää suorassa TV-lähetyksessä. Jäin katsomaan, koska yhdessä osiossa David Hasslehoff lauloi Hooked on a Feeling -hittiä livenä paljastuksien takia itkevälle teinitytölle. Epic.

Ohjelman loputtua seurasin espanjalaista (vaiko katalonialaista??) OstosTV:tä ja ensimmäisenä myyntiartikkelina oli tämä LOISTAVA kuntoiluväline.

 

Nyt voit kuntoilla ja mobilisoida kaikki nivelesi suoraan lempi-istuimestasi käsin!! Laitetta on luonnollisesti todella helppoa säätää ja se on äärimmäisen tehokas. Jalat liikkuu ja kädet liikkuu ja... No, mikään muu ei liiku, mutta olihan tossa nyt jo ne tärkeimmät. 

Vähän auki jäi vielä se, markkinoidaanko tätä tosiaan kuntoilulaitteena, vaiko ennen kaikkea ikäihmisten nivelten kunnon ylläpitämiseen. Ja jos jälkimmäiseen, niin... Toimiiko se?

 

Kuljettu matka, aika ja kulutetut kalorit näkyvät kätevältä nestekidenäytöltä, ja hintakin on alle 60€!

Musta tuntuu, että on aika heittää painonnostokengät nurkkaan, ja hypätä tuplapyörän selkään.. Saataisiinkohan me teidän lukijoiden kanssa kimppatilauksesta hyvä alennus?

Kommentit

SannaF (Ei varmistettu)

No tollanen on kyllä kätevä vanhuksille, jotka on jo niin huonossa kunnossa, etteivät pysty enää seisoen urheilemaan. Oon tosin nähny vain sellaisia versioita duunin puolesta, jotka on vaan joko käsille tai jaloille - en tällaista combinaatiovehjettä. Olis ihan hyvä laite vanhainkoteihin.

FFFifi
Fitness Führer

Mä olen miettinyt, että jalkaversioita voisi olla toimistoissa ihan toimintakykyisillekin ihmisille. Eihän se nyt juoksumattopöytää korvaa tai edes seisomista, mutta tyhjää parempi :P 

mm-m (Ei varmistettu)

ihan töitten puolesta oon minäki nähny asiakkailla tuollasia härveleitä (vammaispuolella) esim. neliraajahalvauspotilailla. Yleinen laita siis Suomessa =)

Saara S.
Saara Sarvas

No juuri tätä mä mietin! Taidan soittaa ja pyytää testiin vanhemmille..... Tässä yhteydessä en vaan nähnyt syytä kaloreiden kulutuksen laskemiselle ym. ylimääräiselle hässäkälle - tosin kyllähän ne kompaktiin hintaan on aina hyvä lisätä :B

Johkis (Ei varmistettu)

No ihan hyviä ominaisuuksia nekin ovat kyseisissä laitteissa ja voivat motivoida osaa käyttäjistä. Tunnen esim. erään henkilön, joka vetää aikaa ja laittaa kilometrit ylös. Kaveri liikkui ennen varsin aktiivisesti päivittäin, mutta kun vaikkapa halvaus voi tulla ihan jokaiselle. Aktiivisesti liikkuva ja tuloshakuinen ihminen on samanlainen persoona myös liikuntarajoitteisena. Voipi siis olla onnellinen, että voi vetäistä ne painonnostokengät jalkaa ja lähteä salille.

Saara S.
Saara Sarvas

Ja hitto, olenkin, vaikka joskus vähän valitan ;) Ja vedän tossut jalkaan juuri siksi, että pärjäisin pitkään ilman erilaisia apulaitteita.

Pakko myöntää, että en ajatellut vastaavien laitteiden olevan kovin suosittu kuntoutuskeino, vaikka aihe liippaa läheltä lähipiiriäkin :)

Paola (Ei varmistettu)

Täysin samanlaisia laitteita fysioterapeutit käyttävät esimerkiksi vanhuksilla tai leikkauksesta kuntoutettaville. Heille aivan erinomainen väline ja voi saada taas pitkään sängyn pohjalla maanneen mummon jaloilleen. Seniorikansalaisia tuossa mainoksessakin näytetään houkuttelevan...

Saara S.
Saara Sarvas

No tätäpä mää fundeerasin itsekin! Hyvä vissiin vaan, että ei tarvitse fyssareiden kautta hommata?

Paola (Ei varmistettu)

No on kyllä :)

Hoitsu (Ei varmistettu)

Tavallaan ymmärrän, että ns. maallikon silmin näyttää todella hupaisalta, mutta tosiaan kuten ylläkin on mainittu, niin erittäin näppärä laite!

Amalia-armas (Ei varmistettu)

Hehehee, no toihan on yhdenlainen versio restoraattorista jota oikeasti käytetään paljonkin erilaisten toimintarajoitteiden yms. kuntoutuksessa (AVH, selkäydinvamma, MS-tauti...) sekä ihan ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitämisessä. Hyvä kuntoisen, "normaalin" liikkumis- ja toimintakyvyn omaavan ihmisen on joskus vaikea nähdä tätä maailmaa muiltakin kanteilta :)
Terveisin ft

Vierailija (Ei varmistettu)

No joo kyllähän restoa ja motomedia käytetään laajasti kuntoutuksessa mutta aika vähän niiden hyödystä on oikeesti luotettavaa tutkimusnäyttöä. Useimmat tutkimukset mitä niistä on tehty on valmistajien tilaamia tutkimuksia, mikä tietenkin laskee luotettavuutta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.