Salad in a Jar

Elämäni Kunnossa

Vihdoin löysin sen! Täydellinen eväslounas kuvauspäiviä varten - purkkisalaatti!! Idea on pöllitty suoraan instagramista/pinterestistä/mistä tahansa jenkkiblogista, mutta kas näin se vaan toimii. 

Ideana on kasata lautaselle kumottava salaatti purkkiin "väärässä järjestyksessä", vähän kuin keikauskakku konsanaan! Pohjalle siis kastikkeet, siihen päälle valitsemasi proteiininlähteet, sitten vihannekset ja hedelmät ja lopuksi salaatinlehdet. Käänteisessä järjestyksessä kasattu salaatti on lautaselle kumottaessa täydellinen ateria.

Mun purkista löytyi: Salsaa, fetaa, kanaa, päärynää, avokadoa, limemehua, rucolaa ja salaattia.

 

Oma salaattini on kuvattu valitettavasti vasta kuvauspäivän jälkeen, koska sen aikana en ehtinytkään syömään..... :B Pohjalle oli siis ehtinyt muhjaantua aika paljon nestettä, mutta en kaatanut sitä kaikkea lautaselle asti. Salaatinlehdet olivat edelleen rouskuvia, avokadot vihreitä ja pohjalla pyörivät juustot, päärynät ja kanapalat imivät kastikkeiden mehut ja aromit itseensä. Paras eväs ikinä! Taidan pistää hommat purkkiin jatkossakin.

 

Oliko tää jollekin jo ihan WANHA?

Kommentit

Nina Enroth

Aika kätsy setti. Ehkä korvaisin lasipurkin muovisella (ja riskeeraisin terveyteni ja maapallon), koska sehän painaisi merkittävästi vähemmän. Näyttäisi tietysti rumalta. 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Nerokas idea! Jos en möllöttäisi aina kotona, saattaisin ottaakin eväät mukaan tuollaisessa!

Morsio
Mennään vaan!

Todellinen helmi!

avokadopop (Ei varmistettu)

Mä en voinu olla vastaamatta kun näin sun kommentin!

Avokado säilyy vihreänä pidempään lime/sitruunamehun ansiosta. Limemehu löytyikin tosta Saaran listasta! isompia poppaskonsteja ei tarvita :)

Halina (Ei varmistettu)

Pitääki testaa:Dd

Hosuli
Hömppäblogi

 

Ei oo wanha vaan aivan uusi! Huippuhyvä idea, pitää testata.

Noora Svärd (Ei varmistettu) http://noorasvard.blogspot.fi/

Wuhuu! Ihan huippu vinkki, kiitos!

HeidiT (Ei varmistettu) http://kaikkihetimullenyt.com

Tätä ideaa olen katsonut myös monessa jenkkiblogissa, mutta omaan arkeeni en ole sitä vielä saanut. Pitääkin ottaa joku kaunis purkki esille, mikä innostaa syömään omia eväitä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.