Salikissat videolla......

Elämäni Kunnossa

Niin.... Ei tästä ehkä tule uutta Salil eka salil vikaa. Jotenkin diggasin Skandaalista enemmän vuonna -03, vai mitä te olette mieltä? :D

Mimmit näyttää kyllä upeilta, ehkäpä tätä pitää katsoa mutella.

Kommentit

juuliakk (Ei varmistettu)

Mää oikeasti lievästi järkytyin, ku tän ekan kerran kuulin :D ihan hirveät sanat. Tiukassa kunnossa on likat, mut oh gooood... why Skandaali why? :(

Sanph
Sanph

Kuulin tän aamulla ekan kerran ja ei jestas mitä kuraaaa!!

Annemaris

pesäst pesää on legenda!!!! musta tuntuu tosi väärältä et painoin replayta ekan kuuntelukerran jälkeen ;D

Jumppis (Ei varmistettu)

A p u a ! En kyennyt jatkaan ekan 20 sekan jälkee. Kamalaa, hyiyäk skandaali. Mimmit on tikissä mut aaaargh mitä objektointii taas. Niihän siel salil saa kuola valuen tuijottaa niitä mimmien perseitä ???! Hahha överiviesti mut nyt kiukuttaa :D

nataliah (Ei varmistettu)

Hei, ei tarvitse niin tosissaan ottaa ;)

Suvi55

Tää on jotain niiiiin järkyttävää. Vanhempaa Skandaalia sentään vielä kuunteli, mut tää.... ei ei ei. :<<<

Suvi K.
Sisunainen

Nauraa vai itkeä? Lopetin joka tapauksessa 53 sekunnin kohdalla. Ehkä mutella tosiaan toimisi paremmin, mutta toimikoot keskenään. :D

Nata - White Trash Disease

Siis miksei mua pyydetty tälle videolle?!

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Ei voi kuin lainata herran aiempaa tuotantoa: "Ehei, tää on luokaton viritelmä, pelkästään seksii ja ruoka on virikkeenä"

Jenu (Ei varmistettu)

No eihän tälle voi ku nauraa. :) Ihan siksi, että jengi tuntuu ottavan tän ja vähän _kaiken_ liian tosissaan. Tää on vaan biisi, joka on mitä luultavimmin tehty pilke silmäkulmassa ihan niinku Salil eka salil vika. Tai Skandaalin koko oma tuotanto. Onhan sanat tooodella esineellistävät ja plaaplaa muuta feministiskeidaa... Mutta c'mon. Jos muijana ei halua että miehet tuijottaa siellä salilla, niin menee vaan suosiolla sinne naisten puolelle tai käy vaan naisten vuorolla, koska miehet tuijottaa kumminkin aina kun siihen on mahdollisuus. :D Se on kattokaas jopa sellanen alkukantanen juttu, joka ei jokasella välttämättä liity ees siihen, että kuinka mulkvisti jätkä on.

Eipä tää ainakaan mun persettäni pahalla tavalla kutittele, enkä kyllä tajua miks kutittelis muittenkaan. :D Tuli vaan ihan pakottava tarve lähtee salille reenaan!

Mintun oma sivu

Oot oikeessa, että luultavasti tää on tarkoitettu vitsiksi ja provoksi. Ja siksi mäkin tälle hymyilin.

Mutta siinä olet tosi väärässä, että ratkaisu miesten tuijotuksiin olisi se, että naisen pitää rajoittaa elämänpiiriään. Ei, ei, ei. Miesten pitää lopettaa tuijottaminen tai opetella tekemään se niin, että se ei ole tungettelevaa tai loukkaavaa. Ihmisten katseleminen ei ole geeneissä vaan opittu käytösmalli. Ja sitä voi siten ruokkia tai hillitä. Jokainen loukkaavasti ja härskisti tuijottava mies voi miettiä, että onko heillä itsellään kiva fiilis, jos tietävät, että heidän käytöksestään tulee toiselle paska fiilis. Ja sitten toimia sen mukaan, mikä tuntuu oikealta.

Kaikki katselu ei missään mielessä ole häiritsevää - niin kuin ei ole kaikki juttelu tai muukaan ihmisten välinen kanssakäyminen. Maailma ei ole mustavalkoinen. mutta se voi olla mukava paikka. Kaikille. Jopa se salin irtopainopuoli.

Saara S.
Saara Sarvas

Mä itse katsoin ja kuuntelin tän juuri sillä kieli poskessa ja pilke silmäkulmassa -asenteella, mutta en voi mitään sille, että itse biisi on paska :D. Harmi Skandaalille, että Musta Barbaari tuli ja teki biisinsä niin hyvin, että rima saliparodialle on nyt lähes katonrajassa.

Mielipiteeni tuijottelusta voi taas lukea melko 1:1 Mintun ylemmästä kommentista!

Sanna - Mama in Progress (Ei varmistettu) http://mamainprogess.blogspot.fi/

No kun tässä on yksi juttu mennyt pieleen. Salil eka, salil vika on oikeasti hillittömän hauska ja tää vähän niinku yrittää olla hauska. Muttei ole. Naiset on todella upeita, tytöt todella ovat pumpanneet ja antaneet varmaan toisillekin treenirauhan, mutta jotenkin biisin sanoitus ei pääse riehakkaaseen lentoon...Omalle treenilistalle tää ei pääse; ainakaan kertakuulemalla, mutta ties miten jos moneen kertaan kuuntelee, sitten saattaa jo toimia:)

-T- (Ei varmistettu)

No nyt on kyllä pakko kommentoida, että ihan hirveetä paskaa :) Olkoonkin tarkoittettu vaikka minkälaiseksi vitsiksi, mutta mun mielestä sekä video että sanat oli täyttä kuraa. Enkä kyllä kyenny kattoo kun vajaan minuutin....

Pakko tehä tänään kunnon persaustreeni, ärsyttää ettei oma takamus näytä samalta kuin noilla tuos videossa :)
T:Kateellinen

en-todellakaan-pumppaa (Ei varmistettu)

Musta jotenkin tuntuu että tää ei ole edes mikään vitsi. Ja sekös tästä tekeekin niin ahdistavaa katseltavaa. Tässä jotenkin korostuu niin sairaalla tavalla nyky-yhteiskunnan asenne naisen ulkonäköön. Että pumppaillaan kunnes oksennetaan jotta Skandaali voi sitten tulla kiinteiden pakaroiden väliin.. :D No mut miettikää! Ei kukaan räppää siitä miten naiset pitää itsestään huolta terveydellisistä syistä :D Tai tee mitään muutakaan muun kuin miesten suosion vuoksi. Me ollaan vain sellaisia nättejä tarjottimia joiden päälle spruitata mällit. Ja mua aina on ihmetyttänyt, että miksi helvetissä kauniit naiset lähtee esineellistämään itseään tällaisiin paskoihin suomalaisiin räppivideoihin.

Olen tässä harkinnut, että aloittaisin saliharrastuksen. Täytynee käydä ostamassa juuttisäkki sitä ennen ja askarrella siitä itselle salivaatteet niin saa sitten olla rauhassa tämän videon sympatiseeraajien ahdisteluilta.. tai mennä jonnekin Ladylinelle.

Äh, todella ahdistava video!

soffe (Ei varmistettu)

aamen, enpä enää omaa kommenttia jaksa kirjottaa kun se tuli jo tässä.

ja tästä miehet tuijottaa yhyy keskustelusta, on muakin salilla jäänyt tuijottamaan vähän epämiellyttävämmin jotkut kaksilahkeiset, mutta siinähän sitten kattelevat, ei pelkästään katselu oo itteäni koskaan pahemmin haitannut koska keskityn vaan omaan saliboogieen enkä sitä yleensä edes huomaa jos joku päättäisi salilla vietettyä aikaansa tuhlata mun katselemiseen :D. jos katselua pidemmälle vietyihin toimiin ajattelivat käydä niin hei, sitähän varten mä siellä salilla käyn habaa kasvattamassa, ei kannattais ryppyillä ;)

Lähiömuija (Ei varmistettu) http://lahiomuija.blogspot.fi/

Pitäisi salikissoille opettaa pari rannelukkoa, jos joku tulee läiskimään tämän jälkeen perseelle. Tästä biisistä tulee sellainen kutina, että salireeni on seksin esileikkiä. Mitäköhän äijät ajattelis, jos lauleskelisi heille "sun tissitkin on jees, mut tuun pakaroitten väliin" ;).

Sallukka (Ei varmistettu)

Haha, pakko kommentoida, koska oon ilmeisesti ainakin toistaseks mielipiteeni kanssa yksin. Mun eka ajatus oli kun kuulin biisin, että kyllä! Hienoo, että Skandaali on alkanu tekeen taas musaa, koska herralla on edelleen kova tatsi hommaan! Vaikka biisien aiheet on _AINA_ ollut mitä on, niin oon aina kuitenkin tykännyt Skandaalin sekä läpänheitto että oikeesti räppäystaidoista. Miten eroaa se, että hän vuonna 03 puhu härskejä naisista, kun nyt puhutaan härsjeä SALILLAKÄYVISTÄ naisista o_O.
Kummastakaan, biisistä tai videosta ei tullut todellakaan mitenkään neg. fiilis! Itsellenihän tuo tuli kera kunnon facepalmin kera kun ekan kerran kuulin Salil eka, salil vika-biisin, koska se ei MINUN mielestäni ole edes tyhmyydessään, muka-hauskuudessaan tai minkään tason vitsillänsäkään kuunneltava biisi. Uskon, että koko Barbaarista eipä tuon koommin tulla edes kuulemaan.
Ja sitten näistä edellä tulleista naisten asenteista: villi veikkaus, että Skandaali EI ole lähtenyt salille lihaksiaan kasvattamaan vain muijien perseitä katsomaan. Koska sillonhan sun ei tarvii edes reenata, saati lähtee kisailemaan. Tästä voisimme päätellä, että herra tekee sielä muutakin kuin tuijottelee tai läpsii pyllyjä. Ja mielestäni kuitenkin jos biisi tai etenkin video tuntuu liian alistavalta, esinnellistävältä tai loukkavaana,pitäisi ehkä ennemmin puuttua videon naisten toimintaan, jotka ovat pyllynsä VAPAAEHTOISESTI ANTANUT tuijotettavaks ja läpsittäväks. Koko videoohan ei olisi ilman noita naisia ;) Videon naisille kuitenkin kaikille nostan hattua sekä heidän kuntonsa, että (lajin) saavutustensa vuoksi! Anteeks, mutta oli pakko tuoda myös oma kanta asiaan! :) Unohtukohan jotain.. Ainiin. Ps. Kyllä meikä ainakin "tuijottelee" salilla sekä miehiä että naisia. Hyvännäköstä, itsestään huolehtivaa, hikistä ja itsevarmaa ihmistä on aina kiva katsoa, ja kyllä väitän, että se myös on geeneissä, vaikka siitä voisikin opetella pois.

Unska (Ei varmistettu)

Onhan tää video ihan läppä, mutta samalla tosi ällö! :D :D Ja ite biisi on kyllä paska. SJMV on kyllä semmonen liike, mitä ahistaa aina vähä tehä, jos miehiä on ympärillä, ja tää video osas kyllä hyödyntää sen just eikä melkeen. Mutta koskaan ei oo vielä kukaan jääny kiinni arsen tuijottelusta, tai sitten mun salilla on kohteliaita miehiä :D

Nyt kiehuu (Ei varmistettu)

Ei vaan riitä sanat. En vaan.. Tää on jotain niin kamalaa :D Ja mun mielestä vielä tota biisiäkin kamalampaa on toi video.

Tuulia/Kiiltokuvamaailmani (Ei varmistettu) http://kiiltokuvamaailmani.blogspot.com

Mä en pystyny kuuntelemaan tota biisiä kuin ekat 20 sec, oli aivan järkyttävä :D

daima (Ei varmistettu) http://daimanjutut.blogspot.fi

Voisko jotkut kuumat, sanavalmiit salikissat tehä tähän jonkun nasevan vastauksen videon muodossa! Siitä vasta tulis hauskaa, ku tulis kunnon battlee!

Jambala (Ei varmistettu)

Räppärithän tekevät usein erilaisia biisejä, kaikki eivät kerro samasta aiheesta. Usein biiseihin kuuluu tälläisiä kieli poskella tehtyjä biisejä.... En lähtisi siis heti tuomitsemaan yhden biisin perusteella.
Käy ihan järkeen että paluubiisiksi otetaan tälläinen huomiota herättävä.

cherryjam

Mimmit ovat upeita ja mä tykkäsin myös biisistä :) Se oli hauska.

roseiz (Ei varmistettu) http://roosarosiez.blogspot.fi/

Ei ehkä mustan barbaarin tasolle yllä... Eikä biisi ollut kummonen, muijat kyllä osas nostaa rautaa :D

Kommentoi