Sunday Funday!

Elämäni Kunnossa

UUUUMAMA!

Ei, ei se Valio vieläkään ole ryhtynyt sponssihommiin, mutta nyt osui kohdalle niin hyvin hinnoiteltua profeelia, että päätin kantaa sitä Tampereen kotiin kahmalokaupalla.

Josko näillä tuonne marraskuulle pärjäisi ;)

Kommentit

Vierailija anni (Ei varmistettu)

uaa mistä löysit? :) haluan kans rohmuta profeelia!

Inka / alternatiiviurheilija.blogspot.com (Ei varmistettu)

No huhhu :D

Jultsu (Ei varmistettu)

Oho :D Mut tässä kohtaa haluan nostaa esiin epäkohdan: miks niin harvoissa kaupoissa on tarjolla ko. kamaa maitokahvin makuisena? Se on NIIN hyvää, hakkaa suklaan ja mansikan 6-0! Ostakaa ihmiset sitä, ostakaa, ja pyytäkää kauppoihin, mua pelottaa että sen tuotanto loppuu ja sit oon pulassa!

Maddei (Ei varmistettu)

Näistä olen kuullut hehkutusta muiltakin, täytyypä ehkä itse kokeilla :) Ovatko nämä käyneet sinulla millaisen syynin läpi eli ovatko siis oikeasti terveellisiä ja hyvä-sisältöisiä vaikka suklaisia ovatkin? Muistaakseni juuri Profeelin rahkoissa on yllättävän paljon sokeria, jonka takia olenkin ne jättänyt ostamatta..

sinisiipi
Seikkailu Aasiassa

Oon maistanut suklaanmakuisena tota, ja oli kyllä hyvää ja koukuttavaa! Kun sais vähän enemmän rahaa kuin opintotuet, niin vois ostaa noita itekin välipaloiksi kotiin. Toi terveysasia kyllä kiinnostaisi muakin!

Kaima (Ei varmistettu)

Siis ostin tätä sun hehkutuksen perusteella kokeeksi ja en saanut koko purkkia alas :D Juotko kylmänä vai ihan huoneenlämpöisenä? Täytyy vielä kokeilla kylmänä ja antaa toinen mahdollisuus, mutta mä en tajuu :o

Ainatti (Ei varmistettu)

Jääkaappikylmänä mansikkaa! :) Nam! Voisin vetää näitä purkkitolkulla, ja mulla oliskin siksi kysymys, että osaatko sanoa, kuinka monta purkkia näitä ja/tai rahkoja voi syödä päivässä? Olen tähän asti uskaltanut syödä rahkan päivällä töissä ja juoman illalla treenin jälkeen.. Itse kun en ole hirveän hyvä ravintotietoudessa..

Vierailija (Ei varmistettu)

öö mitä hitttoa?!! mikä nuissa juomissa on "terveellistä"? pelkkä markkinointikikka jolla ihmisiä kusetetaan ihan 100-0. pelkkää sokeria ja ja jotain aromeita. sama asia kun laitat maitoon kaakaojauhetta? huuhaata tommonen..

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko olemassa mitään oikeasti hyvän makuisia proteiinijuomia?
Nämä ovat tähän mennessä maistamistani parhaita, mutta ainakin mansikka alkoi yököttää puolen purkin jälkeen ja kaakao menee vain jotenkuten alas.

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi nuita profeeleja kukaan treenaaja edes haluaa syödä?! Ainesosalistalla sokeri toisena, proteiineja on tasan saman verran (tai vähemmän) kuin maustamattomissa tuotteissa, ja sitä sokeria tosiaan on monta monituista grammaa per 100g! Itse en edes välttele hiilareita vaan nuita sokeri+lisäaine-"rahkoja" kyllä vältän...

Kommentoi