Tabata -treeniä ja muita uutuuksia Reebokin aamiaisella

Elämäni Kunnossa

En enää pysy laskuissa siinä, kuinka monena aamuna olen herännyt seitsemältä.. Se on ihan kamalaa ja mä toivon että kenenkään ei koskaan tarvitsisi sellaista tehdä. Tiedän toki, että suurin osa työssä käyvistä ihmisistä aloittaa mun toiveiden vastaisesti aamunsa tällöin tai jo tuntia tai kahta aiemmin - enkä halua yhdeksi heistä... Olen jälleen kerran ihan äärimmäisen kiitollinen freelancerina työskentelystä ja teoreettisesta oman elämän herruudesta!

Mutta inhat aamuherätykset ei ollut tän päivän aihe, vaan Reebok ja uudet treenivermeet.

Minut ja kasa muita terveys&hyvinvointi-toimittajia / -bloggaajia oli kutsuttu viettämään aamiaistilaisuutta Kämp Spa:han, missä entinen sulkapalloammattilainen Pontus Jäntti veti meille Tabata -treenin.

 

Tabataan voisi tutustua joskus omassa postauksessaan, mutta tiivistettynä se on todella nopeatempoista ja korkeaintensiteettistä intervallitreeniä syklillä 20sec rasitus ja 10sec palautus. 

Tekemämme liikeparit olivat:

Kyykky ja Punnerrus

Askelkyykkyhyppy ja Koukkujalkalinkkari

Polvennostojuoksu ja Vaikeasti selitettävä tasapainoharjoitus :D

Treenimme kesti sarjojen välisine juomataukoineen n. 20min ja siinä sai kyllä hien pintaan. Itse voisin miettiä Tabata -treenejä vaihtoehtoisina aamuaerobisina.

 

Treenin jälkeen vedimme henkeä, kävimme suihkussa ja saunomassa. Itse lähdin aamunu hieman huonosti varustautuneena vain kookosöljyt ja lisäravinteet masussa, joten gourmet-aamupala sopi paremmin kuin loistavasti. 

 

Mulla on tänään ns. kontrolloitu hiilaripäivä, eli syön projektiruokavaliosta poiketen n. peruskulutukseni verran, lähinnä hiilareiden määrää lisäten. Kannoinkin onnellisena pöytään kaikki pienet suupalaset, joita muistellessa vesi nousee kielelle.. 

 

Reebokin kevät näytti värikkäältä ja käytettävältä. Itse olisin kaivannut vielä lisää neonia >:D Mutta Reebokin edustaja lupaili, että helmikuussa kaupoista löytyvässä dance-mallistossa on sitä enemmän kuin tarpeeksi.

Mä itse tykkään kerrospukeutua treeneissä ja iskin silmäni hanakasti muutamaan toppiin, joiden materiaali on kaiken mun käsityksen mukaan magiaa. Eli siis taikuutta. Velhohommia. Mukavan jämäkän oloinen toppi nimittäin venyy ja vanuu kaikkiin suuntiin menettämättä muotoaan, napakkuuttaan tai läpinäkymättömyyttään. Vähän niinkuin anti-näkymättömyysviitta.

 

Tuo vaate olisi fantastinen kaikkien löysien ja korviin riehuessa lennähtävien imagotreenitoppien alle!

En saanut hieman hämärässä valaistuksessa kunnon kuvaa oikeastaan yhdestäkään tuotteesta, mutta pikkulinnut visersivät, että taikatoppi saattaa ilmestyä postissa vielä tämän viikon aikana.. Esittelyä videovenyttelyineen seuraa siis perästä.

 

Ja sitten se toinen juttu mikä oli myös melko maaginen: nämä kengät. Kuvissa on miesten malli, mutta me tytöt saadaan toki omamme. Realflex -pohjat ovat varmaan mainosvideoiden ja muiden kautta tuttuja, eli paljasjalkafiilistä imitoiva, mutta suojaava kenkä. 

Tässä mallissa erityistä on U-FORM, eli lämpömuotoiltavuus. Luit aivan oikein.

Ennen ensimmäistä käyttöä kengän sisään puhalletaan föönillä kuumaa ilmaa muutaman minuutin ajan, jolloin sen tukirakenteisiin piilotetut aineet pehmentyvät. Tämän jälkeen kenkä kiskaistaan jalkaan ja kiristetään ylikireäksi, jolloin kenkä muotoutuu muutamassa minuutissa jäähtyessään juuri sinun jalkaasi sopivaksi. 

 

Niin siistiä. Ei enää sisäänajamista ja hiertymiä, vaan "mittatilaustossut". Kengän materiaali kestää uudelleenlämmitystä ja -muotoilua kuulemma yli tuhat kertaa. Kuka kokeilee?

Tuotteita voi alkaa etsiä kaupoista helmikuun loppupuolella.

Kommentit

Nuo kengät kuulostaa ihan unelmalta mutta voin kuvitella, että hintakin tulee olemaan jostain ihan järkkyä :D

 

Inka / alternatiiviurheilija.net (Ei varmistettu) http://alternatiiviurheilija.net

Onpa jänskät kengät :D Sovittelin just eilen uusia Reebokin jumppavaatteita ja ne oli yllättävän kivoja kun ottaa huomioon että oon henkeen ja vereen Niken tyttöjä.

Saara S.
Saara Sarvas

NinaMaria, En kyllä uskaltanut kysyä hintaa :D Toisaalta, hyvät ja kestävät treenikengät tarvitsee ostaa vain parin vuoden välein ja ne ilahduttaa pitkään ^_^

 

Inka, No sanos muuta >:D Reebok yrittää kuulemma ohittaa Niken myynneissä vielä tänä vuonna, eivätkä ilmeisesti ole kaukana.. Uusi suunta on kieltämättä ollut todella nousujohteinen!

Tsili (Ei varmistettu)

U-Form-teknologiaa on ollut Reebokin tossuissa aiemminkin ja saatavilla mm. Reebok CrossFit Nano -kengissä. Huom, siinä ykkösversiossa. Kakkosversiossa (2.0) U-form on jätetty pois ja hintakin on alempi.

Mutta siis jos tukevampipohjainen, kevyt U-FORM-tossu kiinnostaa ja haluaa sennytheti, niin tästä vaan shoppailemaan ihanuuksia: http://shopcrossfitreebok.com/footwear/womens-footwear/womens-uform-nano...

Itseltä löytyy 2.0 Nanot sekä RealFlexit, joista jälkimmäiset on kivat lenkkikengät, mutta turhan epästabiilit raskaisiin nostoihin.

Chatte (Ei varmistettu)

Hyvältä vaikuttaa! :) Mitäs kenkiä sä käytät salilla? :)

Kiitos Tsili :D nyt muka ois ihan pakko saada tuollaset. Mä haluun!

Ja ei toi hinta NIIN paha ollutkaan kuin mitä pelkäsin. Pakko kai se on myöntää et mun juoksukengät on maksanut aikoinaan huomattavasti enemmän. Mut  just nyt tuokin summa on liikaa mut ehkä vielä joskus...

Jonna1983 (Ei varmistettu) http://jonna1983.blogspot.fi

Noi tabata-treenit on tosi tehokkaita ja esim. Salitreenin päälle toimivat hyvinä rasvanpoltto treeneinä! Ei tartte aina sitä iänikuista crossaria polkea ja noi on paljon hauskempiakin.

Ompas kivan näköisiä vaatteita tulossa! Mä rrrrrrakastan värejä <3

Jonna1983.blogspot.fi

Mirkas (Ei varmistettu)

Itselläni on noi real Flexit, mutta täytyy sanoa, että oon kyllä vähän pettynyt niihin...Tai lähinnä siihen, että kengät rupee hajoamaan käsiin. Ne on vasta puolisen vuotta mulla olleet ja pohjan nappulat rupee repeilemään. Onhan ne tietty kovassa käytössä, 3krt viikossa crossfittiä, mutta pääsääntöisesti sisällä. Ja parit juoksulenkit ulkonakin heitetty ja siellä huomasin sellasenkin inhottavan ja epämukavan jutun, että kivet jää tosi häiritsevästi pohjan rakosiin kiinni. Muuten ne kyllä tuntuu hyviltä jaloissa.

Tsili (Ei varmistettu)

Mirkas, taidetaan olla tuttuja ;) Joo, RealFlexeissä (kuten Niken vastaavissa Free-tossuissa) on se ongelma, että palat alkaa irtoilemaan. Mulla ne on olleet tosi vähällä käytöllä verrattuna Nanoihin, Nanot ostin kesällä Jenkeistä, on edelleen kuin uudet ja kovaa niilläkin on menty. RealFlexeissä on kaksi nappulaa irti...

anskum (Ei varmistettu)

Sattuikohan se olemaan tuo sinun huppari, joka jäi Spahan? :-)

Ice-Cherry (Ei varmistettu) http://www.ice-cherry.net

Nuo K-E-N-G-Ä-T! Mä niin tarviin tommoset - taisipa löytyä ensi kesän lenkkipopot :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.